Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Herkese iyi geceler kızlar. Bugün sonunda kontrole gittim 0:00 itibariyle 25 haftaya girdik elhamdülillah. Rahim ağzı uzunluğu plesenta konumu iyi dedi ama daha bu haftadan gelişimi epey önde dedi dr. Hamilelik öncesi insülin direnci yüksek olduğu için şeker yüklemesi önermedi ama karbonhidrat tatlı paketli gıdaları en en minimuma indir dedi aynı zamanda 8 kilo almışım. lady peacock lady peacock be diğer diyet yapan annişler sizden rica etsem nasıl beslediğinizi yada listeniz varsa atabilirmisiniz. Yarından itibaren sıkı bir diyete başlamam lazım 🤧🤧

Bence her iki doktor da haklı :D Sen de hiç almamışsın be kuzum ama şu an 58e çıkmışsın benim halimden çok daha iyi görünüyor 🤣
Valla işte en başta verdim sonra aldım derken bu kiloya geldik Dr da alayım diye gözümün içine baktı. Zayıf annelerimize ye diyoruz biz dedi kg verdiğim zaman yemiyor musun hiç yemek dedi öyle böyle derken 58i gördük 🤣
Benimkide seninkinden😂😂😂
39 la baslamistim.Bagirsak enfeksiyonu gecirmistim ilk haftalarda 37 ye dusmustum 🙈😂
Simdi 47 yim🫠🫠 ilk etapta cok geriden baslamasak sana cok kizardim ama iyi oldu vucudun topluyor direncin yerine geliyor diyor hep😂😂
Kizz sende Allah aşkına 39 ne kilo mu. Kilocuk. 🤣🤣 47 de öyle zayıfsın yani maşallah 🤣🤣🤣 tabi doktorun kg al der sana kuzum 😍❤️
Çok geçmiş olsun canım 💐
Ihlamurdan başka seçenek yok Malesef ki bol sıvı meyve tüket terletsen kendini çok iyi olacak
Biran önce atlatırsın inşallah 🙏

Gözün aydın canım benim 😍🥰çok sevindim
Maşallah kuzuya büyüyorlar her ay 🧿🥰
Güzel sonuçlar alırsın inşallah 🙏
Sağol kuzum benim çok şükür bin şükür güzel haberler aldık ❤️ 😍 şeker yüklemesi de güzel geldi içim rahatladi bugün. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız minik kuzuları kucağımıza 🥰 😍
Hanımlar nörolojiye gittim bugün eeg sonucumu göstermek için 8 yıldır nöbet geçirmiyordum zaten çok şükür 🤲 eeg de nefes testi de yapılmıştı dogum sırasında ki nefes alış verişlerinin kısa bi çalışması gibi.
Herşey güzel çıkmış doğum şeklini sana bırakıyorum dedi. Hatta artık epilepsim var bile deme iyilesmişsin sen dedi🫠🫠 kadın doğum da aksi bir duurum görmedikçe vajinal doguma engel yok noroloji açısından yani.
Omuzumdan yük kalktı En azından kafamda soru işaretleri ile girmeyeceğim doğuma daha rahat bir kafayla gireceğim
Canım çok ama çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına , gözün aydın en sağlıklı şekilde gelsin minik 😍🥰❤️
Valla bu konu çok su götürür. Kaç kilo hamile kaldın detayı hiç önemsenmiyor misal. Zayıf hamile kalan kilo almaya daha meyilli olabiliyor.
isin ucunu sıkı tutmak için de biraz göz korkutuyorlar bence. :oha:

Nefsi terbiye az yemek, az uyumakla oluyor. Hiç kolay değil. Hele iki canlıyken :KK1:

Bu kesinlikle doğru. Yani yeme düzeni rejimi hiç değişmeyen kişi bile illa 7-8 kg alacak. Fizyoloji ona göre tasarlanmış. Hersey bebeğin sağlığı ve gelişimi için.

Süper :anneadayı:
Çok ideal gelmiş sonuçların. Geçmiş olsun. 💙

Senin Dr istisna bence 😄

O haftalarda kesinlikle düzenli hareket hissedilmez biliyorum. Kendi tecrübem de o yönde. Kendini velveleye verme. Aksini söyleyene de kulak asma.💙

Ben şurada belki 10-15 gündür sistematik düzenli hareket hissediyorum. 28den itibaren 2 saatte bir hareket etmeli bebek derler. O haftadan önce referans olmaz.

Dr Ayşe Nur Okçu. Kadıköy Koşuyolu görüntüleme merkezinde ayın belli günleri hasta kabul ediyor. İlk gebeliğimde ve bunda gittiğim Dr un ortak tavsiyesi idi. Güveniyorum o kadına 😌

Ahahha 😂
Sen ye. Can olsun kan olsun ☺️

Özelde takipli olmanın ne önemi var?
Devlet hastanesi bizim için var 😊

Gözün aydın canım. Çok sevindim 🥰💐
Cok şükür ladyim sonuçlar temizmis evet doktor da aramış eşimi. Üstümden yük kalktı yani. 🤲❤️ Aynen kesinlikle istisna ya 🤣 ❤️

Ve geldik 23.haftaya çok şükür, detaylıya kaldı 3 gün uyuyamıyorum progestan etki edip beni uyutana kadar..🫣
Kalçamın sağında sızı var o tarafa yatamıyorum bu arada.
Çatlamamak için kullandığım yağda işe yaramadı bende alt karında çatlamam var bugün fark ettim☺️
Sağlıklı olsunda ben çatlamaya razıyım zaten bana çok estetik gelirdi gebelik çatlağı 😜
Bende durumlar böyle hamişlerim sizleri de okuyırum fırsat buldukça ❤️

Back
X