Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Ben de dun gittim kuafore ancak yaptiramadim hicbir sey iyi ki de oyle olmus cok aglamis yqrida birakirijm sanirim Allahtan baslamadan haber geldi bana boya 3 ay daha haram saniri 😀

Konusmadigi daha iyi ya bilmiyorum ben anlasamiyorum fikirlerimiz cok farkli cok fazla konusmuyorum muhabbete girmemeye calisiyorum saygisizlik olmasin diye elektrik tutmayinca olmuyor ya ben de isterdim annem gibi olsun ama maalesef
Ben evlendiğimde çok seviyordum kendisini. O da beni çok seviyordu. Görümcelerim bu durumu çok kıskandı. Anlamıyorlar ki, gelin evlat kadar sevilmez zaten. Kıskanacak ne var. Sonra aramız bozuldu işte. Başta hedef beni gösteriyorlardı, sonra saçmalığa kimseyi ikna edemeyince eşimle babasının arasını bozup herkese eşimden dolayı görüşmediklerini, benimle bir sorunları olmadığını söylemek zorunda kaldılar. 3,5 yıldır hiç desteğini görmedim. 1 bardak su bile içmedim elinden. Ne yüzle barışmak istiyor şaşkınım. O kadar zor zamanları tek başıma atlattım ki. Zaten bu kadar değişik hesaplar peşinde olan bir aileyle baş edemem ben. Görüşmediğim evliliğimin hayrına aslında 🤭

Ben sagimi elle yapıyorum çünkü pompa çok fena canımı yakıyor yara olunca. Çok iyi anlıyor seni bu yaralar yüzünden insan emzirme. Saati gelecek hemen diye stres oluyo. Normalde. Emzirme çok zevkli ama bu yaralar kabusa dönüştürüyor
Ya bir de ikinci çocuğum bu. İlkinde asla böyle bir sorun yaşamadım bunda niye böyle oldu anlamıyorum. O kadar berbat haldeyim ki kırmızı kırmızı et görünüyor yarıklardan resmen öyle çatladı. Pazartesi genel cerraha gideceğim :(

Selam canım benimde daha 4. Günüm aynı durumdayım. Hümgür hüngür ağlıyorum emzirmeye çalışırken. Yemin ederim doğum sancısından bile kötü. Sabah çocuğun ağzı kan olmuştu. Bunun bir çaresi yok mu ya 🥺 sürekli emizrmeye çalılştıkça da nasıl iyileşecek bilmiyorum..
Doğumdan sonraki 25. Günden bildiriyorum daha berbat haldeyim çatlak ve yarıklardan kırmızı et görünüyor resmen kanamaları geçtim içindeki et görünüyor öyle parçalandı yarıklandı. Psikolojim yerlerde. Her emzirme geldikçe ağlıyorum stresten sütün azaldı mama verme durumum arttı ne yapacağım bilmiyorum pazartesi genel cerraha gideceğim

Ben evlendiğimde çok seviyordum kendisini. O da beni çok seviyordu. Görümcelerim bu durumu çok kıskandı. Anlamıyorlar ki, gelin evlat kadar sevilmez zaten. Kıskanacak ne var. Sonra aramız bozuldu işte. Başta hedef beni gösteriyorlardı, sonra saçmalığa kimseyi ikna edemeyince eşimle babasının arasını bozup herkese eşimden dolayı görüşmediklerini, benimle bir sorunları olmadığını söylemek zorunda kaldılar. 3,5 yıldır hiç desteğini görmedim. 1 bardak su bile içmedim elinden. Ne yüzle barışmak istiyor şaşkınım. O kadar zor zamanları tek başıma atlattım ki. Zaten bu kadar değişik hesaplar peşinde olan bir aileyle baş edemem ben. Görüşmediğim evliliğimin hayrına aslında 🤭
Aynen oyle sanslisin bu konuda 😀

Uyku neydi ben hatırlamıyorum artık ya nxnxjdjd
İnan uyumamaya razıyım şu göğüs uclarım bir iyileşse her şeye razıyım göğüs uclarımın acısı her şeyin önüne geçti 😭😭😭😭😭😭😭 psikolojim yerlerde. Emzirme anı gelince kan ter boşanıyor benden. Stresten sütüm azaldı mama verince vicdan azabından ağlıyorum kaçasım geliyor emzirmek istemiyorum diye çocuk gibi ağlıyorum sonra yavruma bakıp vicdan azabı çekip tekrar ağlıyorum. İlk çocuğumda böyle bir şey yaşamadım gece gündüz de ayaktaydık uyumayan bir bebekti kucağımda kollarım kopuyordu uykusuzluktan ölüyordum ama şuan daha fena haldeyim

Ya kizlar benim bebis emmek istiyorum ama ben emzirmwkten korkuyorum surekli boguluyor bu durumun önune nasil gecerim cozum lutfen 😏
Makaslama yöntemi ile emzirmenin faydalı olduğunu okumuştum böyle olduğunda. Demek ki sütün tazyikli geliyor bunu kesmek için de elinle makaslama yaparak göğsümü emzirmen gerek diye biliyorum

Makaslama yöntemi ile emzirmenin faydalı olduğunu okumuştum böyle olduğunda. Demek ki sütün tazyikli geliyor bunu kesmek için de elinle makaslama yaparak göğsümü emzirmen gerek diye biliyorum
Cok sagol canim asiri korkuyorum ve goguslerim cok aciyor sagmaktan sanirim aksam öldüm agrisindan

Ben 50.5 ile hamile kaldım, 60 ile doğuma gittim ama sütüm gelmedi diye o kadar strese girdim ki iki haftada 51’e kadar düştüm.. bugün evdeki hassas teraziyle bir tartıldım tam 50 kiloyum.. benim iştahım hamileliğin tam tersine çok kapandı, biraz fazla yiyecek olsam midem bulanıyor ve kusma hissi geliyordu. Bu aralar biraz daha toparladım diyebilirim iştah konusunda, o da sırf sütüm kesilmesin diye zorluyorum kendimi 🥹🥹🥹
Ay ben de 50.5 la kaldım 60 la doğurdum 51 im şu an bi an dedim ben mi yazdım bunu dbndjc iştahım fena benim ya. Gebelikte şekerim var diye çikolata, tatlıya ara vermiştim. Şimdi hep onları yemek istiyorum ncnc

İnan uyumamaya razıyım şu göğüs uclarım bir iyileşse her şeye razıyım göğüs uclarımın acısı her şeyin önüne geçti 😭😭😭😭😭😭😭 psikolojim yerlerde. Emzirme anı gelince kan ter boşanıyor benden. Stresten sütüm azaldı mama verince vicdan azabından ağlıyorum kaçasım geliyor emzirmek istemiyorum diye çocuk gibi ağlıyorum sonra yavruma bakıp vicdan azabı çekip tekrar ağlıyorum. İlk çocuğumda böyle bir şey yaşamadım gece gündüz de ayaktaydık uyumayan bir bebekti kucağımda kollarım kopuyordu uykusuzluktan ölüyordum ama şuan daha fena haldeyim
Geçmiş olsun canım:( valla doğurmak mi zor bu mu deseler senin kadar yaşamadım en başlarda vardı ama o bile yetti doğumdan zor bence :( inşallah hemen çözülür sorunun 🌸

Kızlar tummy time kartlarına ne zaman başladınız kaç günlükken
15 günlükken falan başladık. 19 günlüğüz daha 2 kez yaptık. Dersi kaynatıyor hep mdmxmc
Kizlar bebegin kac gunluk oldgunu dogdugu gunden mi hesaplicaz yoksa 1 gun sonradan mi
17 de doğduysa 1. Gün 18 i canımm
Ya kizlar benim bebis emmek istiyorum ama ben emzirmwkten korkuyorum surekli boguluyor bu durumun önune nasil gecerim cozum lutfen 😏
Benim ki de öyleydi gene oluyor ama artık ben de o da daha prof olduuk hallediyoruz snnd

Ay ben de 50.5 la kaldım 60 la doğurdum 51 im şu an bi an dedim ben mi yazdım bunu dbndjc iştahım fena benim ya. Gebelikte şekerim var diye çikolata, tatlıya ara vermiştim. Şimdi hep onları yemek istiyorum ncnc
Ne güzel 10 kilo aldiniz zaten doğumla birlikte 10 gün içinde falan 10 kilo uçuyor gibi oldu demekki 😂 ayi gibi yemeyip benim gibi 22 kilo almadiginiz için wmbdjwjdjej yiyin gitsin yine verirsiniz onları da 😅😅

Back
X