Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
Nemli kalmasın kurusun diye göğüs kalkanı önermişlerdi hep gebe okulunda.

Danışmanınız onu önerdi mi?
Yok söylemedi aklıma da gelmedi sormak ams valla hiç kapalı değil gibi 🤣 8:45 emdi sonra sağdım ev gittin geldim diğer göğsü veriyorum hep istiyor. Tentene temas için dedi doktor

Merhaba dünden beri ishalin sabah yine ishalle uyandım normal de kabız olurum hep bel ağrım falan yok sadece kasik ağrısı var regl olacak gibi yaşayan varmı midem hafif bulaniyo yemek dokundu desem dokunacak bişey yemedim🙄

Merhaba dünden beri ishalin sabah yine ishalle uyandım normal de kabız olurum hep bel ağrım falan yok sadece kasik ağrısı var regl olacak gibi yaşayan varmı midem hafif bulaniyo yemek dokundu desem dokunacak bişey yemedim🙄
Doğum belirtisi olabiliyor ishal

Dün sabah aynı seyleri bende yasamistim, doguruyorum diye heyecanlanmistim fakat dunden beri aksak gebe yuruyusu, ordek yuruyusu, iliski, sicak suyla dus alma hepsini yaptim. Bugun turp gibiyim 😅

Ben bu durumdayım 🫠 1 haftadır hem ishal var hem mide bulantısıyla uyanıyorum. Çarşamba günü kontrolüm vardı yumuşama başlamış ama açılma daha olmamış kasık ağrısı o günden sonra başladı ara ara şiddetleniyor özellikle sağ taraf sonra geçiyor 🫠

Doğum belirtisi olabiliyor ishal
Evet bende burda okumuştum ishal olup doğuran varmı diye sormak istedim ama sadece kasik ağrım hafif var benim bir hafta daha beklesin bugün 36 hafta doldu ilk defa duydum ishalin doğum belirtisi olduğunu hafif mide bulantısıda başladı kahvaltı yapmak istemiyorum

Ben bu durumdayım 🫠 1 haftadır hem ishal var hem mide bulantısıyla uyanıyorum. Çarşamba günü kontrolüm vardı yumuşama başlamış ama açılma daha olmamış kasık ağrısı o günden sonra başladı ara ara şiddetleniyor özellikle sağ taraf sonra geçiyor 🫠
Benim kontrolüm haftaya cuma drum çok yoğun randevu zor bulunuyo daha erken gitsemmi acaba diye düşünüyorum

Dün sabah aynı seyleri bende yasamistim, doguruyorum diye heyecanlanmistim fakat dunden beri aksak gebe yuruyusu, ordek yuruyusu, iliski, sicak suyla dus alma hepsini yaptim. Bugun turp gibiyim 😅
Ya böyle mi iyi yoksa benim gibi hareket etmeden yatıp doğmasın diye uğraşmak mı anlamadım🤣🤣 herkesin derdi başka ya keşke ben de öyle olsaydım diyorum bazen 🤣

Kızlar normalde hiç kabızlık çekmedim. Ama sezaryen sonrası sadece 1 kere tuvalete çıkabildim. Normal besleniyorum sıvı katı ama hala çıkamadım. Sabah zeytınyağı ve pekmez içtim karnım taş gibi hala. Allah aşkına bana bi şey önerin karnım çok kötü

Benim kontrolüm haftaya cuma drum çok yoğun randevu zor bulunuyo daha erken gitsemmi acaba diye düşünüyorum
Daha 1 hafta var neredeyse dayanamayacak gibiyseniz bence gidin. Takipli hastası olduğunuz için ilgilenir diye düşünüyorum ya da acilden giriş yapın

Yemin ederim canım çıktı. Parol içsem mi diye düşünüyorum. Ağlayıp duruyorum akşam arttı ağrı. Benim de ağırlık sağda bebek hep prda toplanıyor. Allah'ım şu çektiğimiz acılar mülakatla sonuçlanır inşallah 🙏🏻 😢
Parol biraz da olsa rahatlatır bence. Ben 20li haftalardayken magnezyum kullanıyordum ama ise yaramadığını görünce bıraktım. Bir de ilk gebeliğimde bu kadar değildi ama sezaryen doğumdan sonra da hafif bir ağrı kalmıştı ilginç bir şekilde. Arada ağır kaldırınca falan aynı ağrı az da olsa girerdi.

IMG_9083.webp

Back
X