- 19 Mayıs 2015
- 1.535
- 2.750
- 133
- 39
Yok söylemedi aklıma da gelmedi sormak ams valla hiç kapalı değil gibiNemli kalmasın kurusun diye göğüs kalkanı önermişlerdi hep gebe okulunda.
Danışmanınız onu önerdi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok söylemedi aklıma da gelmedi sormak ams valla hiç kapalı değil gibiNemli kalmasın kurusun diye göğüs kalkanı önermişlerdi hep gebe okulunda.
Danışmanınız onu önerdi mi?
İnşallah canım. Değildir bence tahriş olmuş olabilir diye düşünüyorum.Evet bişey var anlayamadım ama doktora gittiğimde göstercem inşallah siğil değildir hala sildikçe kan geliyo
Sivilcemsi bişey gibi ama elime değiyor valla bişeyle daha uğraşamam artık ya önemsiz bişey olsun umarımİnşallah canım. Değildir bence tahriş olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Doğum belirtisi olabiliyor ishalMerhaba dünden beri ishalin sabah yine ishalle uyandım normal de kabız olurum hep bel ağrım falan yok sadece kasik ağrısı var regl olacak gibi yaşayan varmı midem hafif bulaniyo yemek dokundu desem dokunacak bişey yemedim![]()
Dün sabah aynı seyleri bende yasamistim, doguruyorum diye heyecanlanmistim fakat dunden beri aksak gebe yuruyusu, ordek yuruyusu, iliski, sicak suyla dus alma hepsini yaptim. Bugun turp gibiyimMerhaba dünden beri ishalin sabah yine ishalle uyandım normal de kabız olurum hep bel ağrım falan yok sadece kasik ağrısı var regl olacak gibi yaşayan varmı midem hafif bulaniyo yemek dokundu desem dokunacak bişey yemedim![]()
Ben bu durumdayımMerhaba dünden beri ishalin sabah yine ishalle uyandım normal de kabız olurum hep bel ağrım falan yok sadece kasik ağrısı var regl olacak gibi yaşayan varmı midem hafif bulaniyo yemek dokundu desem dokunacak bişey yemedim![]()
Evet bende burda okumuştum ishal olup doğuran varmı diye sormak istedim ama sadece kasik ağrım hafif var benim bir hafta daha beklesin bugün 36 hafta doldu ilk defa duydum ishalin doğum belirtisi olduğunu hafif mide bulantısıda başladı kahvaltı yapmak istemiyorumDoğum belirtisi olabiliyor ishal
Benim dün akşam oldu sabah yine ishalle kalktım bı yandan rahatladım kabızlık çekiyodum aylardırDün sabah aynı seyleri bende yasamistim, doguruyorum diye heyecanlanmistim fakat dunden beri aksak gebe yuruyusu, ordek yuruyusu, iliski, sicak suyla dus alma hepsini yaptim. Bugun turp gibiyim![]()
Benim kontrolüm haftaya cuma drum çok yoğun randevu zor bulunuyo daha erken gitsemmi acaba diye düşünüyorumBen bu durumdayım1 haftadır hem ishal var hem mide bulantısıyla uyanıyorum. Çarşamba günü kontrolüm vardı yumuşama başlamış ama açılma daha olmamış kasık ağrısı o günden sonra başladı ara ara şiddetleniyor özellikle sağ taraf sonra geçiyor
![]()
Ya böyle mi iyi yoksa benim gibi hareket etmeden yatıp doğmasın diye uğraşmak mı anlamadımDün sabah aynı seyleri bende yasamistim, doguruyorum diye heyecanlanmistim fakat dunden beri aksak gebe yuruyusu, ordek yuruyusu, iliski, sicak suyla dus alma hepsini yaptim. Bugun turp gibiyim![]()
Az kaldı dayannnYa böyle mi iyi yoksa benim gibi hareket etmeden yatıp doğmasın diye uğraşmak mı anlamadımherkesin derdi başka ya keşke ben de öyle olsaydım diyorum bazen
![]()
Bende bilemedimYa böyle mi iyi yoksa benim gibi hareket etmeden yatıp doğmasın diye uğraşmak mı anlamadımherkesin derdi başka ya keşke ben de öyle olsaydım diyorum bazen
![]()
Ahahahah ben de doğurmamak için çabalıyorumYa böyle mi iyi yoksa benim gibi hareket etmeden yatıp doğmasın diye uğraşmak mı anlamadımherkesin derdi başka ya keşke ben de öyle olsaydım diyorum bazen
![]()
Daha 1 hafta var neredeyse dayanamayacak gibiyseniz bence gidin. Takipli hastası olduğunuz için ilgilenir diye düşünüyorum ya da acilden giriş yapınBenim kontrolüm haftaya cuma drum çok yoğun randevu zor bulunuyo daha erken gitsemmi acaba diye düşünüyorum
Parol biraz da olsa rahatlatır bence. Ben 20li haftalardayken magnezyum kullanıyordum ama ise yaramadığını görünce bıraktım. Bir de ilk gebeliğimde bu kadar değildi ama sezaryen doğumdan sonra da hafif bir ağrı kalmıştı ilginç bir şekilde. Arada ağır kaldırınca falan aynı ağrı az da olsa girerdi.Yemin ederim canım çıktı. Parol içsem mi diye düşünüyorum. Ağlayıp duruyorum akşam arttı ağrı. Benim de ağırlık sağda bebek hep prda toplanıyor. Allah'ım şu çektiğimiz acılar mülakatla sonuçlanır inşallah![]()
![]()
Ben 36+3 üm daha 2 cm açık var ilaçla durduruyoruz içmesem komple açılacak herhaldeBende bilemedimsizde 37 hafta gorunuyosunuz 1 hafta daha dayansa yeterli
sizin acikliginiz var mi