2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bugün tekrar kan vericem heyecanla bekliyorum. karnım şiş rahim büyüyor sanırım. hafif bir mide bulantısı da var.

Merhabalar herkeseee 💙 Ben de mart annesi oluyorum galiba 🥰 24 mayıs sat fakat 11haziran çatlatma iğnesi oldum bat bugündü gelen giden yok ve 24 haziranda kan verdim 505 çıktı zaten inşallah sağlıklıdır bebişim ptesi tekrar kan verip sonuca göre randevu günümü belirlicez :KK36: Herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler 🐣

Merhabalar herkeseee 💙 Ben de mart annesi oluyorum galiba 🥰 24 mayıs sat fakat 11haziran çatlatma iğnesi oldum bat bugündü gelen giden yok ve 24 haziranda kan verdim 505 çıktı zaten inşallah sağlıklıdır bebişim ptesi tekrar kan verip sonuca göre randevu günümü belirlicez :KK36: Herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler 🐣
Hayırlı uğurlu olsun sizinle hemen hemen aynı gibi günlerimiz, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸😍

Hayırlı uğurlu olsun sizinle hemen hemen aynı gibi günlerimiz, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸😍
Ne güzel sizin de hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla gelsin canım 🥰🐣 Şu keseyi görsek kalp atışını duysak biraz rahatlıcam ama şuan çok tedirginim 😅 kan vermiş miydin sen de?

Ne güzel sizin de hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla gelsin canım 🥰🐣 Şu keseyi görsek kalp atışını duysak biraz rahatlıcam ama şuan çok tedirginim 😅 kan vermiş miydin sen de?
Evet perşembe günü kan verdim 885 çıkmıştı bugün gittim doktora keseyi gördük çok şükür 😙💕haftaya tekrar gel büyümesini kontrol edelim dedi

nasıl sabrediyorsun o kadar :nazar: gitmemenin özel bir sebebi var mi? bebeğin hareketini hissedene kadar her gun ultrasona girsem isterim yani
İlk gebeliğimde bende öyleydim testi yaptığımın ertesi günü doktora gittim daha kese oluşmamıştı 6. Hafta da çağırdı doktor 2 hafta çok stresli geçti acaba oluşmayacakmı diye o yüzden bu ikinci olacak inş 😍

Merhabalar herkese💐 ben de 2 senelik uğraş sonucu sonunda insan tanemin müjdesini aldım😊
10 gün gonal f + 2 ovitrelle kullandım ve iğne sonrası 14. Gün yani
22 Haziran tarihi kanda HCG değerim 16 çıktı
24 Haziran 79.2
26 Haziran'da yani bugün 223 çıktı. 🥰
Sizce değerler nasıl, pazartesi tekrar kan vericem ultrasona kadr bekleyeceğim kese için en erken ne zaman gidiliyor

Merhabalar herkese💐 ben de 2 senelik uğraş sonucu sonunda insan tanemin müjdesini aldım😊
24 Haziran 79.2
Sizce değerler nasıl, pazartesi tekrar kan vericem ultrasona kadr bekleyeceğim kese için en erken ne zaman gidiliyor
Artışların maşallah güzel kese 5. Hafta da oluşmuş oluyor genelde ama ben 6. Haftayı bekliycem inş

Evet perşembe günü kan verdim 885 çıkmıştı bugün gittim doktora keseyi gördük çok şükür 😙💕haftaya tekrar gel büyümesini kontrol edelim dedi
Aaa süper kuzum 🥰 ben de görürüm yakında belki senin bat ne zamandı?

İlk gebeliğimde bende öyleydim testi yaptığımın ertesi günü doktora gittim daha kese oluşmamıştı 6. Hafta da çağırdı doktor 2 hafta çok stresli geçti acaba oluşmayacakmı diye o yüzden bu ikinci olacak inş 😍
benim de ikinci çocuğum olacak insallah. ilkinde nasil merakliysam simdi de oyleyim :KK70:benim doktorlar hep deger artisini keseyi falan aninda görmek istiyorlar dış gebelik olmasin diye sanirim

Merhaba, ben 2021 Mart annesiyim.
3 ay 17 günlük bir kızım var çok şükür.🌸
Şimdi 2022 Mart anneleri topiği açılmış çok duygulandım, hamilelik zor da olsa heyecanı bambaşkaydı.😍
İnşallah topikte olan ve gelecek herkesin de bebişleri sağlıkla büyüsün.🙏🏻
amin size de hayirli evlat olsun yavrunuz insallah mutlu mesut sağlıklı sihhatli büyütün. biz de hic eksilmeden artalim insallah

24 Haziran 79.2
geç gelmiş güzel artmis bir dahaki hafta keseyi görürsün. yaklasik 6-8 gün sonra. hayırlı olsun 🥰

X