Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Resmen uyumayan bebek doğurmuşum. Ne gündüz uyuyor ne gece. Gündüz evin gürültüsünden uyuyamıyor diyelim, gece niye uyumuyor? Yorgunluktan sızıp kalması lazım ama yok. Yatırıyorum 20 dk sonra geri uyanıyor. Sorun gaz da değil. Tüm vücudum ağrıyor. Kucakta tutmaktan kollarım, gezdirmekten bacaklarım tutmuyor artık. Çok zor durumdayım dostlar.😭

Kızlar merhaba . Bebeğimin sarılığı 14 olmuş. 17 olursa eğer doktor yoğun bakıma alıyoruz dedi. Bu süreçte sadece anne sütü mü vermeliyim. Aklım çok karışık bazıları mama verin diyor bazıları vermeyin . Doktor mamaya karşı zaten
Benim ilk gebeliğimde 14 olduğunda mama vermişti doktorum hem mama hem anne sürü olarak beraber gidiyorduk doktorun yönlendirmesi lazım ama bu konuda hiç bir şey demiyor mu 🤔
Aynen ben iki saati üçe cikartmistim kendim yani 2-3 oluyordu max sonra doktoru da 30. Gününde artık geceleri 6 saate kadar uyandirmana gerek yok kan şekeri düşmez ama zaten kendi uyanır dedi uyanıyor da dmnxjdjxjdk

Yan komşu olunca bahcesinde kahve iyi oluyor dnndjdnd ben kolali koladiz ayni gidiyo gibi ama tekrar kolasiz denicem birkaç gün emin olmak lazim 😆 bilmiyorum ki tam bosaltmiyor memeyi ama son sütü de sonraki emmesinde almış olmuyor mu hic anlamadım bu ön son muhsbbetini ndbxjsbd sırayla emziriyorum boyutları da çok aykırı kalmasin diye 😂😂
Güçlü çekiyorsa alıyordur canım boşaltıyordur emzirdikten sonra sağım yaptın mı için sağım yapsan anlarsın aslında kalandan arka süt ön süte göre en yağlı kısım bu yüzden bayağı bir tutun diyorlar . Bak nette şöyle diyor;
Bebek memeye doğru yerleştirilip doyana ve memeyi kendisi bırakana kadar memede tutulursa, hem ön sütü hem de son sütü alır.
Seninki de doydugu için bırakıyor bence

Uyku neydi ben hatırlamıyorum artık ya nxnxjdjd
Uyku lüksmüş bize 😝☹️

Resmen uyumayan bebek doğurmuşum. Ne gündüz uyuyor ne gece. Gündüz evin gürültüsünden uyuyamıyor diyelim, gece niye uyumuyor? Yorgunluktan sızıp kalması lazım ama yok. Yatırıyorum 20 dk sonra geri uyanıyor. Sorun gaz da değil. Tüm vücudum ağrıyor. Kucakta tutmaktan kollarım, gezdirmekten bacaklarım tutmuyor artık. Çok zor durumdayım dostlar.😭
Aman ya kuzu niye uyumuyor gerçekten yorulmuyor mu :( Kırkından sonra da tünelin sonunda ışık yok diyorsun yani canım 😕 Azıcık uyusa dinlense kendisi de pamuk gibi olur sende ama gaz da değilse nedir ki problem 🤔

+1 ne gece be gündüz. Nasıl hayattayım şaşıyorum
Benimki genelde uyurdu sabahtan beri düzgün uyumadi yine algıları açıldı ondan dicem ama bilmiyorum
Benim ilk gebeliğimde 14 olduğunda mama vermişti doktorum hem mama hem anne sürü olarak beraber gidiyorduk doktorun yönlendirmesi lazım ama bu konuda hiç bir şey demiyor mu 🤔

Güçlü çekiyorsa alıyordur canım boşaltıyordur emzirdikten sonra sağım yaptın mı için sağım yapsan anlarsın aslında kalandan arka süt ön süte göre en yağlı kısım bu yüzden bayağı bir tutun diyorlar . Bak nette şöyle diyor;
Bebek memeye doğru yerleştirilip doyana ve memeyi kendisi bırakana kadar memede tutulursa, hem ön sütü hem de son sütü alır.
Seninki de doydugu için bırakıyor bence

Uyku lüksmüş bize 😝☹️
Evet kendi itiyo genelde zaten baya cisli bez de cikiyo son sütü alamasaydi kilo da çok almazdi diye düşünüyorum o konuda da sıkıntı yok madem böyle devam edeyim 🫠 sağım yapmadim memeyi tuttuğu için 😅

Uyku neydi ben hatırlamıyorum artık ya nxnxjdjd
Benim artık bünyem uykusuzluğa da alıştı, okulda masada sırada uyurdum, trende otobüste uyurdum uykum gelince, hatta hayatım boyunca taviz veremeyeceğim tek şey uyku derdim 🤣🤣🤣 şimdi 2’de uyanıp, bebemin altını değiştirip karnını doyurdum ve süt sağıyorum 😂😂😂 ramazanda sahura bile kalkamazdım uykum bölünmesin diye, uykuyu açlığa tercih ederdim 🤣🤣🤣 sonuç bu saatte uyanık ve ayık mesaj yazıyorum 😂😂😂 zaten ben yapmam dediklerimi yaparken kendimi bulmakla meşhurum 😂😂😂

Benim de birkaç gündür sağ elimin baş parmağındaki kemikler sızlıyor, sürekli sağ ele yüklenip bebişi tuttuğum için herhalde 🥹🥹 ama daha bir ay oldu yaaa bunun kaç ay süreceği belli bile değil 🥹🥹🥹

Son düzenleme:
+1 gece uykusu resmen sıfır sadece memede uyuyor bırakınca çığlıklar 🥺 ya bir de karnından sürekli gurul gurul sesler geliyor gazı çıkmıyor tam olarak bu bebenin ya napcam bilmiyorum
Bağırsak hareketleri canım onlar, mideye ne girse aktif çalışıyor motor gibi 😂😂😂Ben bugün gaz mevzusunu sırtına ve karnına koyduğum sıcak havluyla çözdüm, havlu karnındayken nazikçe dairesel masaj yap bakalım neler olacak, rahatlayacak mı?

Bağırsak hareketleri canım onlar, mideye ne girse aktif çalışıyor motor gibi 😂😂😂Ben bugün gaz mevzusunu sırtına ve karnına koyduğum sıcak havluyla çözdüm, havlu karnındayken nazikçe dairesel masaj yap bakalım neler olacak, rahatlayacak mı?
Deneyeceğim canım çok teşekkürler. Uyku konusunda bende aynı senin gibiydim bir saat az uyusam migrenim tutardı. Allah gerçekten yardım ediyor, dayanma gücü veriyor. Ben bile şaşırıyorum kendime şu 1 haftalık tecrübem için 😄

Back
X