hcg için mi istedi gene testbenim doktor yine kan istedi cuma akşam tekrar kan vericem 5. olacak ya sabırr
daha ne istiyorlar anlamadım valla 14 88 206 846 işte artıyo bekle 10 gün sonra gel dese anlıcam sürekli kan ver allah kan ver kanım bitti vallaAz daha sabır canım
Benimde kol morarmışdaha ne istiyorlar anlamadım valla 14 88 206 846 işte artıyo bekle 10 gün sonra gel dese anlıcam sürekli kan ver allah kan ver kanım bitti valla
daha çok küçükmüş biraz daha zaman geçince görünür :)
Biraz sonra gidicem bakalım gözükse çok iyi olurdu.Belki gözükebilir canım vajinal ultrason ile
2 sağ 2 soldan aldılar artık 5. sini neremden alırlar bilmem 2 tarafta morardı kimisinin doktoru zararlı diyor aldırmıyor benimkiler utanmasa her gün kan ver diyeceklerBenimde kol morarmışdedim bugünde soldan aldırayım .
Benim ortada doktorda yok2 sağ 2 soldan aldılar artık 5. sini neremden alırlar bilmem 2 tarafta morardı kimisinin doktoru zararlı diyor aldırmıyor benimkiler utanmasa her gün kan ver diyecekler
Evet bu bir teori bende görmüştüm :) yumurta çatladığına yakın dönemde döllenme olursa y kromozomu hızlı gidiyormuş :) çatlama öncesinde içeride kalan x varsa xler daha dayanıklı oluyormuş hatta videosu var şöyleyarın ben gideceğim doktora .sabah sağlık ocağına gidip kan verdim. bir sürü şey girdi.ama neler bilmiyorum .yarın çıkarmış.cinsiyet ile ilgili ekteki gibi bir yazıya denk gelmişti.Çok ilginç.eski hamileliklerine uyan varmı
yumurtlama öncesi 3 gün yumurtlama ve çatlama hepsinde birlikte olduk o yüzden çok meçhul bizimki :dyarın ben gideceğim doktora .sabah sağlık ocağına gidip kan verdim. bir sürü şey girdi.ama neler bilmiyorum .yarın çıkarmış.cinsiyet ile ilgili ekteki gibi bir yazıya denk gelmişti.Çok ilginç.eski hamileliklerine uyan varmı
ortaya karışık olmuş süpriizzz.biz sanırım öncesinde olduk.kız olursa bu teori doğruyumurtlama öncesi 3 gün yumurtlama ve çatlama hepsinde birlikte olduk o yüzden çok meçhul bizimki :d
Maşallah güzel çıkmış değerin. Benim 1400 çıktığın da bakmadı doktor haftaya dediBeta 1377 cıkmış
Progestron 19.78
Galiba diger usg ilede gözükmez henüz.
Ya bakmazsa bayram sonrasına kalıcak artıkMaşallah güzel çıkmış değerin. Benim 1400 çıktığın da bakmadı doktor haftaya dedi
ben gebelik için 2 kere kan vermiştim birinde adetime daha varken merakımdan vermiştim diğeri de doktor istemişti yükselme var mı görmek için. Kontrole gidince tekrar yaptırmak istedim ne kadar yükselmiş merak ediyorum diye yapmamışlardı gerek yok demişlerdiaynen canım
benimkiler kan yamyamı çıktı birisi sırf istiyor diye gitmeden değiştirdim diğeri de istiyorben gebelik için 2 kere kan vermiştim birinde adetime daha varken merakımdan vermiştim diğeri de doktor istemişti yükselme var mı görmek için. Kontrole gidince tekrar yaptırmak istedim ne kadar yükselmiş merak ediyorum diye yapmamışlardı gerek yok demişlerdi
ben aşılama oldum çatlatma iğnesi vurdular 36 saat sonra aşılama yaptılarEvet bu bir teori bende görmüştüm :) yumurta çatladığına yakın dönemde döllenme olursa y kromozomu hızlı gidiyormuş :) çatlama öncesinde içeride kalan x varsa xler daha dayanıklı oluyormuş hatta videosu var şöyle
özel hastene mibenimkiler kan yamyamı çıktı birisi sırf istiyor diye gitmeden değiştirdim diğeri de istiyor
Aaa bende yumurta çatlamadan aşılama olmuştum hatta 2 kere çatlatma iğnesi vurdular banaben aşılama oldum çatlatma iğnesi vurdular 36 saat sonra aşılama yaptılarhatta doktor baktı o gün çatlamış demişti. buna göre erkek olma ihtimali yüksek mi oluyor bende yani