2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ben aşılama oldum çatlatma iğnesi vurdular 36 saat sonra aşılama yaptılar :KK70: hatta doktor baktı o gün çatlamış demişti. buna göre erkek olma ihtimali yüksek mi oluyor bende yani
bir çok teori varmış bu bunlardan biri denmiş.magnezyum ve kalsiyum ile de bir ilişki varmış

Eklentiler

• Screenshot_20210708-130403_Instagram.jpg
    Screenshot_20210708-130403_Instagram.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 40
özelde doktor da kanı hep acilde veriyorumm değerleri atıyorum ver allah ver diyor onlar kötü diyemeyiz dışında bişey duymadım :KK70:
bide daha rutin gebelik kontrolleri için kan vermen gerekecek kan yapan besinler tüketmeye çalış kanın azalacak yoksa :KK43:(

ilerde o zamanları hatırlayıp gülecez herhalde ya ben spermleri alıp hastaneye koşturmamızı unutamıyorum :KK70:
Off özelde de bizim öyleydi devlette o sıkıntı olmuyor kendileri getiriyor ve sürekli ismini soruyorlar eşinin onaylatıyorlar neler yaşadık neler geçti hepsi anı olarak kalır inşaallah ❤️

Bende şöyle bir cinsiyet teorisi duydum battan 3 4 gün önce idrarda pozitif görenin kiz olma olasılıgı yüksek diye. 2 oğlumdada tam batta gördüm silik çizgi öncesinde görmedim. Bu hamileliğimde bata 4 gün kala gördüm silik çizgi teori dogrumu bekleyip görcez 😀
Tabi tutunursa bebiş

Bende şöyle bir cinsiyet teorisi duydum battan 3 4 gün önce idrarda pozitif görenin kiz olma olasılıgı yüksek diye. 2 oğlumdada tam batta gördüm silik çizgi öncesinde görmedim. Bu hamileliğimde bata 4 gün kala gördüm silik çizgi teori dogrumu bekleyip görcez 😀
Tabi tutunursa bebiş
ben hiç kaset test yaptırmadım ki hep kan :KK70:
Off özelde de bizim öyleydi devlette o sıkıntı olmuyor kendileri getiriyor ve sürekli ismini soruyorlar eşinin onaylatıyorlar neler yaşadık neler geçti hepsi anı olarak kalır inşaallah ❤️
ben özelde oldum aşılama yapılana kadar koltuk altımda tuttum ısı kaybetmesin vs diye :) inşallah ilerde anlatırız bak senin oluşumun böyle maceralıydı diye :KK70:

Tabi tutunursa bebiş
onu da duymuştum, kız bebek erken çıkıyormuş erkek bebek daha geç diye. sağlıklı olsunda :)

Tabi tutunursa bebiş
bak işte bu bilgi bana yarar :KK70: 6 gün önce kasette gördüm sipsilik :KK70:

Kizlar yukarda yazmustim doktorum 3 ağustosa anca randevu verebiliyor izne çıkacağı için . Pztsi değerim 907 di.suanda 2000 i geçmiştir büyük ihtimal . Haftaya Çarşamba falan bı devlet Hastanesi'ne gitsem kese gözükür mu . Yani aslında tecrübeliyim gözükür diye düşünüyorum ama devlet hastanesine hiç gitmedim . Oranın cihazları nasıl olur bilmiyorum . Devlet Hastanesi'ne gidip keseyi giren var mı ya da devlet Hastanesi'ne gidip keseyi giren olursa bana da haber verir misiniz. Başka bi doktora gidip tekrar tekrar muayene ücreti vermek istemiyorum

onu da duymuştum, kız bebek erken çıkıyormuş erkek bebek daha geç diye. sağlıklı olsunda :)
Kızımda iki gün önce yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı hayalet bile yoktu . Regli günü gce yaptigim test pozitifti . Bunda bir gün önce 1.5 saat çiş tutup yaptım pozitif çıktı . Bu teoriyi eleyelim bnce 😬

Kızımda iki gün önce yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı hayalet bile yoktu . Regli günü gce yaptigim test pozitifti . Bunda bir gün önce 1.5 saat çiş tutup yaptım pozitif çıktı . Bu teoriyi eleyelim bnce 😬
senin doktor ne kadar geç randevu vermiş kuzum ya çocuk tekmelediğinde çağırsaydı bari

Selam kizlar . Benim kızımı takip eden doktor bayramdan sonra izne cikicakmis taa 3 ağustosa randevu verebiliyor . Kızımın doğumuna giren doktorda anca 30 temmuz ☹️başka doktorlara da gitmk istemiyorum . Kaldım ortada 😭
o zamana kadar kese ve kalp atışı için başka doktora devam etseniz olmaz mı sonra da onlara muayene olursunuz 😇 ben de öyle yapacağım gitmek istediğim başka bir doktor var izne çıkmış bayramdan sonra dönecekmiş 😐

Kizlar yukarda yazmustim doktorum 3 ağustosa anca randevu verebiliyor izne çıkacağı için . Pztsi değerim 907 di.suanda 2000 i geçmiştir büyük ihtimal . Haftaya Çarşamba falan bı devlet Hastanesi'ne gitsem kese gözükür mu . Yani aslında tecrübeliyim gözükür diye düşünüyorum ama devlet hastanesine hiç gitmedim . Oranın cihazları nasıl olur bilmiyorum . Devlet Hastanesi'ne gidip keseyi giren var mı ya da devlet Hastanesi'ne gidip keseyi giren olursa bana da haber verir misiniz. Başka bi doktora gidip tekrar tekrar muayene ücreti vermek istemiyorum
Bence devlet hastanesine gitmeyin imkanınız varsa, umursamaz kalabalık ilgisiz oluyorlar genelde sonra gereksiz bir şey söyler canınızı sıkar

Bende beyaz akıntının içerisinde biraz biraz kahverengilik var, sizce problemli bir durum mu ?

X