2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kızlar aklıma bir şey geldi, covid aşısı oldunuz mu hamile kalmadan önce, olmadıysanız ne zaman olmayı planlıyorsunuz ? bazı doktorlar 4. aydan sonra diyor, bazıları olmayın diyor süreç boyunca. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Canım ben ocakta ve şubatta 2 doz sinovac olmuştum ama şimdi 3.dozu düşünmüyorum inşallah antikorum kalmıştır :dua:

ben pazartesi gideceğim, ama beyazın içinde hafif kahverengi akıntı geliyor, normal mi kızlar tedirgin olmalı mıyım ? dün beta 160tı bugün adet gecikmesinin 2.günü geç döllenme benimki

kızlar aklıma bir şey geldi, covid aşısı oldunuz mu hamile kalmadan önce, olmadıysanız ne zaman olmayı planlıyorsunuz ? bazı doktorlar 4. aydan sonra diyor, bazıları olmayın diyor süreç boyunca. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
ben ilk dozumu olmuştum hamile kalmadan ama ikinci dozu olmadım. randevum normalde bu ay sonu ama doktoruma sorucam ctesi günü. böyle şeylerde genelde türkçe aratınca bir çok şey gibi aşıda da yaptırmayın, önermiyoruz falan diye daha net şeyler çıkıyo ama ingilizce aratınca daha çok covid olursanız aşıdan daha zararlı olucağını düşünüyoruz, aşının bi zararı olduğunu düşündürecek bir şey yok ama yeterince verimiz de yok siz bilirsiniz gibi daha çok. bu da kafa karıştırıyo:KK43:

ben ilk dozumu olmuştum hamile kalmadan ama ikinci dozu olmadım. randevum normalde bu ay sonu ama doktoruma sorucam ctesi günü. böyle şeylerde genelde türkçe aratınca bir çok şey gibi aşıda da yaptırmayın, önermiyoruz falan diye daha net şeyler çıkıyo ama ingilizce aratınca daha çok covid olursanız aşıdan daha zararlı olucağını düşünüyoruz, aşının bi zararı olduğunu düşündürecek bir şey yok ama yeterince verimiz de yok siz bilirsiniz gibi daha çok. bu da kafa karıştırıyo:KK43:
evet benim doktorda öyle diyor, covid olmaktansa aşı olman daha iyi diyor, hani olumsuz bir etkisi var yok bunu ancak 10 yıl sonra söyleyebiliriz diyor

Bende dra gittim kizlar karindan bakti birsey gözükmedi beta hcg ve progestron istedi 1 de cıkıcak sonuç.
Ben covid gecirdim biontech de tek doz oldum 2. Doz icin randevum vardi mesaj geldi. Covid gecirenlerin 2. Doz biontech ası olması gerekmedigi icin randevunuz iptal oldu diye. Asılık durumum yok artik yani

Yaaa o bugün yine değişmiş şimdi vocid olanlar 2. Doz randevusu alıyor iyicr yılan hikayesine döndü. Hadi imş güzel bir değer çıksr alttan neden bakmadıı tercih mi etmedinizz
Bende dra gittim kizlar karindan bakti birsey gözükmedi beta hcg ve progestron istedi 1 de cıkıcak sonuç.
Ben covid gecirdim biontech de tek doz oldum 2. Doz icin randevum vardi mesaj geldi. Covid gecirenlerin 2. Doz biontech ası olması gerekmedigi icin randevunuz iptal oldu diye. Asılık durumum yok artik y

Selam kizlar . Benim kızımı takip eden doktor bayramdan sonra izne cikicakmis taa 3 ağustosa randevu verebiliyor . Kızımın doğumuna giren doktorda anca 30 temmuz ☹️başka doktorlara da gitmk istemiyorum . Kaldım ortada 😭

Ben covid gecirdim biontech de tek doz oldum 2. Doz icin randevum vardi mesaj geldi. Covid gecirenlerin 2. Doz biontech ası olması gerekmedigi icin randevunuz iptal oldu diye. Asılık durumum yok artik yani
karından görülmeyebiliyor vajinadan bakıyorlar o durum da. İnşallah değerler güzel çıkar

Kızlar bıgün tam 6+1 im çok hafif kahverengi lekelenmem olmuş çamaşırıma normalmidir yaa gitsemmi yine doktora 🙄

Yaaa o bugün yine değişmiş şimdi vocid olanlar 2. Doz randevusu alıyor iyicr yılan hikayesine döndü. Hadi imş güzel bir değer çıksr alttan neden bakmadıı tercih mi etmedinizz
Altan bakmadi 1500 ustu altan gozukur dedi galiba sonuca gore bakicak bana sormadi.
Asi gerekiyorsa 4. Ayda olurum bende saliydi randevum cuma iptal mesaji geldi.
karından görülmeyebiliyor vajinadan bakıyorlar o durum da. İnşallah değerler güzel çıkar
InsaAllah canim 1 saate en gec cikar heralde sonuc

X