özelde doktor da kanı hep acilde veriyorumm değerleri atıyorum ver allah ver diyor onlar kötü diyemeyiz dışında bişey duymadımözel hastene miparası da çok değil diyebiliyorum ben 20 tl ye yaptırmıştım özelde
Benim doktor gerek yok dedi 1 haftadır hiç kan vermedim çok merak ediyorum yalan değilözelde doktor da kanı hep acilde veriyorumm değerleri atıyorum ver allah ver diyor onlar kötü diyemeyiz dışında bişey duymadım
bir çok teori varmış bu bunlardan biri denmiş.magnezyum ve kalsiyum ile de bir ilişki varmışben aşılama oldum çatlatma iğnesi vurdular 36 saat sonra aşılama yaptılarhatta doktor baktı o gün çatlamış demişti. buna göre erkek olma ihtimali yüksek mi oluyor bende yani
ilerde o zamanları hatırlayıp gülecez herhalde ya ben spermleri alıp hastaneye koşturmamızı unutamıyorumAaa bende yumurta çatlamadan aşılama olmuştum hatta 2 kere çatlatma iğnesi vurdular bana
yani Allah ne derse o olur bakalım görücez :)bir çok teori varmış bu bunlardan biri denmiş.magnezyum ve kalsiyum ile de bir ilişki varmış
bide daha rutin gebelik kontrolleri için kan vermen gerekecek kan yapan besinler tüketmeye çalış kanın azalacak yoksaözelde doktor da kanı hep acilde veriyorumm değerleri atıyorum ver allah ver diyor onlar kötü diyemeyiz dışında bişey duymadım
aşılamada bu teori tutmaz muhtemelenben aşılama oldum çatlatma iğnesi vurdular 36 saat sonra aşılama yaptılarhatta doktor baktı o gün çatlamış demişti. buna göre erkek olma ihtimali yüksek mi oluyor bende yani
Off özelde de bizim öyleydi devlette o sıkıntı olmuyor kendileri getiriyor ve sürekli ismini soruyorlar eşinin onaylatıyorlar neler yaşadık neler geçti hepsi anı olarak kalır inşaallahilerde o zamanları hatırlayıp gülecez herhalde ya ben spermleri alıp hastaneye koşturmamızı unutamıyorum
aynen :)yani Allah ne derse o olur bakalım görücez :)
ben hiç kaset test yaptırmadım ki hep kanBende şöyle bir cinsiyet teorisi duydum battan 3 4 gün önce idrarda pozitif görenin kiz olma olasılıgı yüksek diye. 2 oğlumdada tam batta gördüm silik çizgi öncesinde görmedim. Bu hamileliğimde bata 4 gün kala gördüm silik çizgi teori dogrumu bekleyip görcez
Tabi tutunursa bebiş
ben özelde oldum aşılama yapılana kadar koltuk altımda tuttum ısı kaybetmesin vs diye :) inşallah ilerde anlatırız bak senin oluşumun böyle maceralıydı diyeOff özelde de bizim öyleydi devlette o sıkıntı olmuyor kendileri getiriyor ve sürekli ismini soruyorlar eşinin onaylatıyorlar neler yaşadık neler geçti hepsi anı olarak kalır inşaallah
onu da duymuştum, kız bebek erken çıkıyormuş erkek bebek daha geç diye. sağlıklı olsunda :)Bende şöyle bir cinsiyet teorisi duydum battan 3 4 gün önce idrarda pozitif görenin kiz olma olasılıgı yüksek diye. 2 oğlumdada tam batta gördüm silik çizgi öncesinde görmedim. Bu hamileliğimde bata 4 gün kala gördüm silik çizgi teori dogrumu bekleyip görcez
Tabi tutunursa bebiş
bak işte bu bilgi bana yararBende şöyle bir cinsiyet teorisi duydum battan 3 4 gün önce idrarda pozitif görenin kiz olma olasılıgı yüksek diye. 2 oğlumdada tam batta gördüm silik çizgi öncesinde görmedim. Bu hamileliğimde bata 4 gün kala gördüm silik çizgi teori dogrumu bekleyip görcez
Tabi tutunursa bebiş
Kızımda iki gün önce yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı hayalet bile yoktu . Regli günü gce yaptigim test pozitifti . Bunda bir gün önce 1.5 saat çiş tutup yaptım pozitif çıktı . Bu teoriyi eleyelim bnceonu da duymuştum, kız bebek erken çıkıyormuş erkek bebek daha geç diye. sağlıklı olsunda :)
senin doktor ne kadar geç randevu vermiş kuzum ya çocuk tekmelediğinde çağırsaydı bariKızımda iki gün önce yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı hayalet bile yoktu . Regli günü gce yaptigim test pozitifti . Bunda bir gün önce 1.5 saat çiş tutup yaptım pozitif çıktı . Bu teoriyi eleyelim bnce
o zamana kadar kese ve kalp atışı için başka doktora devam etseniz olmaz mı sonra da onlara muayene olursunuzSelam kizlar . Benim kızımı takip eden doktor bayramdan sonra izne cikicakmis taa 3 ağustosa randevu verebiliyor . Kızımın doğumuna giren doktorda anca 30 temmuzbaşka doktorlara da gitmk istemiyorum . Kaldım ortada
Bence devlet hastanesine gitmeyin imkanınız varsa, umursamaz kalabalık ilgisiz oluyorlar genelde sonra gereksiz bir şey söyler canınızı sıkarKizlar yukarda yazmustim doktorum 3 ağustosa anca randevu verebiliyor izne çıkacağı için . Pztsi değerim 907 di.suanda 2000 i geçmiştir büyük ihtimal . Haftaya Çarşamba falan bı devlet Hastanesi'ne gitsem kese gözükür mu . Yani aslında tecrübeliyim gözükür diye düşünüyorum ama devlet hastanesine hiç gitmedim . Oranın cihazları nasıl olur bilmiyorum . Devlet Hastanesi'ne gidip keseyi giren var mı ya da devlet Hastanesi'ne gidip keseyi giren olursa bana da haber verir misiniz. Başka bi doktora gidip tekrar tekrar muayene ücreti vermek istemiyorum