sağlıklı olsunlar da kız da erkek de fark etmez ya :))Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com burdakine göre kız son regl tarihi mayıs, ama asıl çin takvimi hesaplaması hamile kaldığın ayı soruyor ona haziran yazıyorum tabi erkekneyse sağlıklı olsun da :)
tabi tabii keseyi gördük içini doldurduk kalp a tışını duyduk cinsiyet kaldı hahahahaOo keseler görüldü.Cinsiyet merakı başlamış herkeste
Ama cok guzel heyecanlar yaaatabi tabii keseyi gördük içini doldurduk kalp a tışını duyduk cinsiyet kaldı hahahaha
Canım ben ocakta ve şubatta 2 doz sinovac olmuştum ama şimdi 3.dozu düşünmüyorum inşallah antikorum kalmıştırkızlar aklıma bir şey geldi, covid aşısı oldunuz mu hamile kalmadan önce, olmadıysanız ne zaman olmayı planlıyorsunuz ? bazı doktorlar 4. aydan sonra diyor, bazıları olmayın diyor süreç boyunca. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ben ben benYarın şimdi kimler kontrole gidiyor
ben ilk dozumu olmuştum hamile kalmadan ama ikinci dozu olmadım. randevum normalde bu ay sonu ama doktoruma sorucam ctesi günü. böyle şeylerde genelde türkçe aratınca bir çok şey gibi aşıda da yaptırmayın, önermiyoruz falan diye daha net şeyler çıkıyo ama ingilizce aratınca daha çok covid olursanız aşıdan daha zararlı olucağını düşünüyoruz, aşının bi zararı olduğunu düşündürecek bir şey yok ama yeterince verimiz de yok siz bilirsiniz gibi daha çok. bu da kafa karıştırıyokızlar aklıma bir şey geldi, covid aşısı oldunuz mu hamile kalmadan önce, olmadıysanız ne zaman olmayı planlıyorsunuz ? bazı doktorlar 4. aydan sonra diyor, bazıları olmayın diyor süreç boyunca. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
evet benim doktorda öyle diyor, covid olmaktansa aşı olman daha iyi diyor, hani olumsuz bir etkisi var yok bunu ancak 10 yıl sonra söyleyebiliriz diyorben ilk dozumu olmuştum hamile kalmadan ama ikinci dozu olmadım. randevum normalde bu ay sonu ama doktoruma sorucam ctesi günü. böyle şeylerde genelde türkçe aratınca bir çok şey gibi aşıda da yaptırmayın, önermiyoruz falan diye daha net şeyler çıkıyo ama ingilizce aratınca daha çok covid olursanız aşıdan daha zararlı olucağını düşünüyoruz, aşının bi zararı olduğunu düşündürecek bir şey yok ama yeterince verimiz de yok siz bilirsiniz gibi daha çok. bu da kafa karıştırıyo
Bende dra gittim kizlar karindan bakti birsey gözükmedi beta hcg ve progestron istedi 1 de cıkıcak sonuç.
Ben covid gecirdim biontech de tek doz oldum 2. Doz icin randevum vardi mesaj geldi. Covid gecirenlerin 2. Doz biontech ası olması gerekmedigi icin randevunuz iptal oldu diye. Asılık durumum yok artik y
karından görülmeyebiliyor vajinadan bakıyorlar o durum da. İnşallah değerler güzel çıkarBende dra gittim kizlar karindan bakti birsey gözükmedi beta hcg ve progestron istedi 1 de cıkıcak sonuç.
Ben covid gecirdim biontech de tek doz oldum 2. Doz icin randevum vardi mesaj geldi. Covid gecirenlerin 2. Doz biontech ası olması gerekmedigi icin randevunuz iptal oldu diye. Asılık durumum yok artik yani
Altan bakmadi 1500 ustu altan gozukur dedi galiba sonuca gore bakicak bana sormadi.Yaaa o bugün yine değişmiş şimdi vocid olanlar 2. Doz randevusu alıyor iyicr yılan hikayesine döndü. Hadi imş güzel bir değer çıksr alttan neden bakmadıı tercih mi etmedinizz
InsaAllah canim 1 saate en gec cikar heralde sonuckarından görülmeyebiliyor vajinadan bakıyorlar o durum da. İnşallah değerler güzel çıkar
daha çok küçükmüş biraz daha zaman geçince görünür :)Beta 1377 cıkmış
Progestron 19.78
Galiba diger usg ilede gözükmez henüz.
Belki gözükebilir canım vajinal ultrason ileBeta 1377 cıkmış
Progestron 19.78
Galiba diger usg ilede gözükmez henüz.
Az daha sabır canımbenim doktor yine kan istedi cuma akşam tekrar kan vericem 5. olacak ya sabırr