Ben olmak istemiyorum şart olursa da sinovac yada Türk aşısı istiyorum biontech olmam güvence vermiyola3kızlar aklıma bir şey geldi, covid aşısı oldunuz mu hamile kalmadan önce, olmadıysanız ne zaman olmayı planlıyorsunuz ? bazı doktorlar 4. aydan sonra diyor, bazıları olmayın diyor süreç boyunca. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Yaaa bayramdan önce yer yokmus ondan sonra da izne cikicakmis .senin doktor ne kadar geç randevu vermiş kuzum ya çocuk tekmelediğinde çağırsaydı bari
Benim doktorda biontech en çok test edilen onu ol diyorBen olmak istemiyorum şart olursa da sinovac yada Türk aşısı istiyorum biontech olmam güvence vermiyola3
Alakası yok canım ben oğlumda sabahları kusuyordum kuzenimde öyle ama erkek oldune kadar şehir efsanesi de olsa sabah bulantıları kız çocuğa işaret diyolarr :) zorla kendimi kusturucam heralde kız olsun diye :) daha kese görmeden cinsiyet kısmına geçtim ama öyle diyolarr
Canım öyle olucak buyuk ihtimal . Ama devlete gideyim iki kere muayene ücreti verim diyirum . O zmna kadar keseyi görmüş olsam yetero zamana kadar kese ve kalp atışı için başka doktora devam etseniz olmaz mı sonra da onlara muayene olursunuzben de öyle yapacağım gitmek istediğim başka bir doktor var izne çıkmış bayramdan sonra dönecekmiş
Öylemi diyosunBence devlet hastanesine gitmeyin imkanınız varsa, umursamaz kalabalık ilgisiz oluyorlar genelde sonra gereksiz bir şey söyler canınızı sıkar
bende de oldu lekelenme progestani arttirdi dr.Kızlar bıgün tam 6+1 im çok hafif kahverengi lekelenmem olmuş çamaşırıma normalmidir yaa gitsemmi yine doktora
Bence öyle, karar senin tabiÖylemi diyosunay bilmiyorum ya eşim gelsin işten bı konuşayım bakalım onunla .
Hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla yeniden en kısa zamanda hamile kalırsınızCanlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum.
ah canım çok üzüldüm hayırlısı olsun hakkında kendini çok üzmemeye çalış umarım kısa zamanda tekrar aramıza dönersinCanlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum.
Ama olmamak içinde elimden geleni yapacağım biontech de sorumluluk almıyoruz diye imza attırıyorlar ben sorumluluk almam niye alayımBenim doktorda biontech en çok test edilen onu ol diyor
Geçmiş olsun niye öyle olduCanlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum.
Zaten en mantıklısı çok iyi korunup olmamak, doktorun görüşü covid olursan diyor daha sıkıntılı aşı olmaktan covid olmayacağına güveniyorsan olma diyor zaten aşı daAma olmamak içinde elimden geleni yapacağım biontech de sorumluluk almıyoruz diye imza attırıyorlar ben sorumluluk almam niye alayım
Çok geçmiş olsun canım .üzme kendini inş en kısa sürede sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsınCanlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum.
çok üzüldüm canım yaa inşallah tez zamanda gene gebe kalırsın hakkında hayırlısı neyse o olsun dikkat et kendineCanlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum.
al benden o kadar sabahtan beri kasıklarıma saplanıyo yine bir şeyler belim desen aynı bat geçeli 4 gün oldu gerçi de senin ne kadar olduBende bel ağrısı var kızlar ya hala adet olcakmışım gibi ağrıda var
Nasip deilmiş demekki vucut problemli gördügünde sonlandırıyormuş gebeliği Rabbim hayırlar versin. Nisanda 12 de düsük yapmıştım simdi yine hamileyim hayırlısı hepimiz için.Canlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum.
Benim karnımın içinde rüzgar esiyoal benden o kadar sabahtan beri kasıklarıma saplanıyo yine bir şeyler belim desen aynı bat geçeli 4 gün oldu gerçi de senin ne kadar oldu