2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben olmak istemiyorum şart olursa da sinovac yada Türk aşısı istiyorum biontech olmam güvence vermiyola3

ne kadar şehir efsanesi de olsa sabah bulantıları kız çocuğa işaret diyolarr :) zorla kendimi kusturucam heralde kız olsun diye :) daha kese görmeden cinsiyet kısmına geçtim ama öyle diyolarr
Alakası yok canım ben oğlumda sabahları kusuyordum kuzenimde öyle ama erkek oldu

Canım öyle olucak buyuk ihtimal . Ama devlete gideyim iki kere muayene ücreti verim diyirum . O zmna kadar keseyi görmüş olsam yeter

Canlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum. Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum.

Canlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum. Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum.
ah canım çok üzüldüm hayırlısı olsun hakkında kendini çok üzmemeye çalış umarım kısa zamanda tekrar aramıza dönersin

Ama olmamak içinde elimden geleni yapacağım biontech de sorumluluk almıyoruz diye imza attırıyorlar ben sorumluluk almam niye alayım
Zaten en mantıklısı çok iyi korunup olmamak, doktorun görüşü covid olursan diyor daha sıkıntılı aşı olmaktan covid olmayacağına güveniyorsan olma diyor zaten aşı da

Bende bel ağrısı var kızlar ya hala adet olcakmışım gibi ağrıda var

çok üzüldüm canım yaa inşallah tez zamanda gene gebe kalırsın hakkında hayırlısı neyse o olsun dikkat et kendine (

Nasip deilmiş demekki vucut problemli gördügünde sonlandırıyormuş gebeliği Rabbim hayırlar versin. Nisanda 12 de düsük yapmıştım simdi yine hamileyim hayırlısı hepimiz için.

al benden o kadar sabahtan beri kasıklarıma saplanıyo yine bir şeyler belim desen aynı bat geçeli 4 gün oldu gerçi de senin ne kadar oldu
Benim karnımın içinde rüzgar esiyo bilmem bu durum Nası anlatılır hızlı şekilde gelip geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…