2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
benim her şeye alerjim var ya penisilin fln da dahil ondan doktor bebekten önce sınovac önermişti ama bebek oldu
geçen bir yerde okumuştum, sende anadolu sigorta doğum sigortası yaptırmışsın galiba değil mi ?

geçen bir yerde okumuştum, sende anadolu sigorta doğum sigortası yaptırmışsın galiba değil mi ?
evet canıım aynenn anadolu sigorta aralıkta yaptırmıştım eşim sonra seyire gitti 4 ay direkt yandı sigorta kısmetsizlikk o yüzden her türlü doğum sigortasını yenileyeceğim cumartesi sömürmeye başlıyorum nefes alsam giderim artık 10 hak bitsin diye

Günaydın hanımlar doktorumun istediği kan testleri için aç veya tok olmam fark eder mi

olsun sağlıkla olsun da doğum gerisi hallolur

ne kadar şehir efsanesi de olsa sabah bulantıları kız çocuğa işaret diyolarr :) zorla kendimi kusturucam heralde kız olsun diye :) daha kese görmeden cinsiyet kısmına geçtim ama öyle diyolarr

ne kadar şehir efsanesi de olsa sabah bulantıları kız çocuğa işaret diyolarr :) zorla kendimi kusturucam heralde kız olsun diye :) daha kese görmeden cinsiyet kısmına geçtim ama öyle diyolarr
benim kuzenimin eşi çok bulantı çekti, hiçbir şey yiyemedi neredeyse ama bebek erkekmiş

Benim arkadaşım doğuma kadar bulantı çekti nerdeyse ama erkek oldu

Benim dr.a çok dikkat et ama 4.ay dan sonra tekrar bakarız dedi asi için.Aslinda bende olmayı düşünmüyorum.

Oo keseler görüldü.Cinsiyet merakı başlamış herkeste

Cin takvimi bende de hic tutmadi.Inanmiyorum da.Oğlumda kız diyodu.Kaybettigim bebeğime erkek diyodu kızdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…