2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İyi akşamlar kızlar yeni hamilelik ögrenenler var herkesi tebrik ediyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği bende dün 1570 civarıydı beta vajinal ultrasonla görüldü kese birhafta sonra yine gel dedi bakalım ama o doktordan çok memnun kalmadım başka doktora gidicem galiba

hayırlı olsunn ben de dün kan tahlili yaptırdım ama doktor randevum 5 gün sonra. hafta hesabı ne şekilde yapılıyor son adet tarihinin ilk gününe göre mi yoksa beta hcg değerine göre mi oluyor?
Son adet tarihi gebeliğin ilk günü olarak kabul ediliyor doktorumun yaptığı hesaba göre

Ben de ilk hamileliğimde erken gittim vajinal bakalım dedi istemedim bir hafta sonra karından göründü ama sonra da kalp atışı için yaklaşık 10 gün beklemiştik

Çok teşekkür ederim 336.9 perşembe günü yaptırmıştım 3 haftalık hesap etmiştim zaten öyle görünüyor
Rica ederim. Benim bdt de 18 Mart 2022 gözüküyor. Eğer olumlu çıkarsa. Sizin yumurtlama tarihi belli miydi? değeriniz 3 haftalığa göre gayet güzel.

Benim bi arkadaşım medipol megayı önermişti ama hangi doktordu unuttum ben ona sorayım cuma günü gitmeyi düşünüyorum begenirsem sizlerede öneririm tabiki
Aaa tamam canım çok sevinirim ben de 12-13 temmuz gibi gitmeyi düşünüyorum senden haber bekliyorum

Kızlar bel ağrısı ve asiiri şişkinlik falan yaşayan varmı?

Merhaba kızlar
İstanbulda önerebileceğiniz bi doktor ya da hastane var mı?
Arkadaşın da söylediği gibi medipol mega hastane olarak güzel gerçekten, doktor olarak ben Elif Çiler Eren hanımefendiye gidiyorum memnunum şimdilik, Nagehan Kaya adlı doktora giden arkadaşlarım da var onlar da memnunlar

Kizlar benim kasığım gurulduyor ya zaten sağ tarafa yerleştiğini eminim kızımda sağ taraftaydi . Bildiğiniz iki dk da bir gacur gucur ses çıkıyor karnım olmadığına eminim .

Kesenin içi ne zaman görülüyordu acaba bilen var mı doktora gittiğimde 4+6 dedi sadece kese göründü ,2 hafta sonra gel dedi ama sabırsızlanıyorum acaba 1 hafta erken gitsem görünür mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…