Ben zaten beyaz dur kurusunu kaynattımBu dut illaki kara mı olması lazım.
Beyaz olandan da versem olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten beyaz dur kurusunu kaynattımBu dut illaki kara mı olması lazım.
Beyaz olandan da versem olur mu?
Kuzu bayadir diş yüzünden olabilir dedi doktor kan idrar tahlili yapıldı birşey çıkmadı bugün 3 de uyandım 6 da uyudu ve 9 tekrar uyandıkNiye ağlıyor kuzum diş yuzunden mi? Kıyamam ya bizdr cok uyaniyoruz uyuduğumuz zaman daha az resmen
Ben 2. Çocuğu sezeryandan sonra direk eledim büyük konuşmayım da o günleri hatirlatikca içim bi hoş oluyo bizim ogluşko da sabah 7 de çıktı saat 2 oldu hala uyumadı. Bu saate kadar. 7 saattir gündüz uykusuna geçemedikKuzu bayadir diş yüzünden olabilir dedi doktor kan idrar tahlili yapıldı birşey çıkmadı bugün 3 de uyandım 6 da uyudu ve 9 tekrar uyandık
Gece uyumayinca sinirlerim gergin çok zorlanıyorum hicbirsey de gece uykusuna denk değil
Valla böyle oluyor ya Allah biliyor ikinci çocuk mu asla oluyorum oluyoruz esimle
Ben de bugün ikinciyi oldum.Ben de oğlanın tam doğum gününde adet oldum. 8 ay sonra ilk defa oğlan 8. Aya merhaba dedi, ben regle
Ben de yaaaa. alışmışım 17 aydır adet görmemeye, çok rahattı bu şekildeBen de bugün ikinciyi oldum.
Olunca resmen sok oluyorum..
Ben hala olmadım umarım olurum korkuyorumBen de yaaaa. alışmışım 17 aydır adet görmemeye, çok rahattı bu şekilde
Elbet olursun Kız. Neden korkuyorsun?Ben hala olmadım umarım olurum korkuyorum
Hamile olmaktan sebepsiz.kızlar annelerinin kaderini yaşarmış annemElbet olursun Kız. Neden korkuyorsun?
Bu hamileliğinizde kalsiyumu az almış olabilirsiniz belki. Benimde saçların çok dökülüyor doktora gittim tahlillerde baya vitamin eksiğim çıktı. Bebeğimde çoklu gıda alerjisi olduğu için diyetten dolayı vitaminsiz kaldımArkadaşlar merhaba.ben çok sık giremiyorum buralara.aklıma takıldı saçlarınız döküldümü doğum sonrası.benim döküldü hiç böyle bişey yasamamıştım .üçüncü çocuğum bu.Diğer ikisinde olmamıştı böyle bişey.şok oldum resmen ve gittikçe devam edıyo sanki sizdede böyle oldu mu napsam kidoktora görünsem düzelir mı .kendinden düzelır diye önemsemedim ama yok kötüye gidiyo yaa..
Benimde çok dökülüyor şuan ama durur merak etme bı yerde okumuştum hamileyken hormonlardan dolayı saç dökülmesi durur doğumdan sonraki aylarda başlar hamilelikte dökülmeyen saçlarda dökülür sonra geçer yerine yeni saçlar çıkar yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorumArkadaşlar merhaba.ben çok sık giremiyorum buralara.aklıma takıldı saçlarınız döküldümü doğum sonrası.benim döküldü hiç böyle bişey yasamamıştım .üçüncü çocuğum bu.Diğer ikisinde olmamıştı böyle bişey.şok oldum resmen ve gittikçe devam edıyo sanki sizdede böyle oldu mu napsam kidoktora görünsem düzelir mı .kendinden düzelır diye önemsemedim ama yok kötüye gidiyo yaa..
Hahahahaah ben de bu aya kadar her ay 1 test yaptım hatta adet olmadan önce kasığım çok ağrıdı, doktora gittim yumurtan büyümüş 1-2 güne çatlar sonra da adet olursun dedi. Yumurtlama döneminde eşimle her türlü korunduk hatta o dönemi boş geçirdik filanHamile olmaktan sebepsiz.kızlar annelerinin kaderini yaşarmış annem
beni emzirirken hamile kalmış kardeşime.
O zaman benimde yumurtalar büyüdü çünkü kasıklarım ağrıyor tam dikiş yerlerim. Bide sezeryan olduğu için 2 yıl zaten çocuk yasak. Ki ben sezeryandan çok korktum daha nasıl olur bilmiyorum az kaldı gidecem doktora bebde daha kaldıramıyorum bu stresiHahahahaah ben de bu aya kadar her ay 1 test yaptım hatta adet olmadan önce kasığım çok ağrıdı, doktora gittim yumurtan büyümüş 1-2 güne çatlar sonra da adet olursun dedi. Yumurtlama döneminde eşimle her türlü korunduk hatta o dönemi boş geçirdik filan
Hatta bugün rüyamda hamileydim gahahahhshHahahahaah ben de bu aya kadar her ay 1 test yaptım hatta adet olmadan önce kasığım çok ağrıdı, doktora gittim yumurtan büyümüş 1-2 güne çatlar sonra da adet olursun dedi. Yumurtlama döneminde eşimle her türlü korunduk hatta o dönemi boş geçirdik filan
Merhaba benim de ilk çocuğumda böyle olmamıştı ilk 1-2 ay biraz dökülmüştü geçmiştiArkadaşlar merhaba.ben çok sık giremiyorum buralara.aklıma takıldı saçlarınız döküldümü doğum sonrası.benim döküldü hiç böyle bişey yasamamıştım .üçüncü çocuğum bu.Diğer ikisinde olmamıştı böyle bişey.şok oldum resmen ve gittikçe devam edıyo sanki sizdede böyle oldu mu napsam kidoktora görünsem düzelir mı .kendinden düzelır diye önemsemedim ama yok kötüye gidiyo yaa..
Sezeryanla alttan uyuşma da korktunuz dimiO zaman benimde yumurtalar büyüdü çünkü kasıklarım ağrıyor tam dikiş yerlerim. Bide sezeryan olduğu için 2 yıl zaten çocuk yasak. Ki ben sezeryandan çok korktum daha nasıl olur bilmiyorum az kaldı gidecem doktora bebde daha kaldıramıyorum bu stresi
Oof inşallah biter..gittikçe kel kalıcam diye korkar oldum yani dışardan gören anlamaz çok anlaşılmıyo ama moral bozukluğu yaptı iyice sanki dökülmesi bitmiyo gibiMerhaba benim de ilk çocuğumda böyle olmamıştı ilk 1-2 ay biraz dökülmüştü geçmişti
Şuan hala dökülüyor
Emziren annelerde devam edebilirmiş dökülme
İlk çocuğumda işe gidiyordum sütüm azalmıştı mama ve emzirme şeklinde devam ediyordu belki ondan az döküldü
Umarım tez zamanda biter dökülmesi