- 22 Haziran 2010
- 1.039
- 360
Bende öyle okudum ve umutla bekledim ama yok sanki tam gaz devam ediyor.artık baska bişeymı var diye şüphelendim buraya yazayım dedim sizlerde durum ne diye sağolun inşallah geçerBenimde çok dökülüyor şuan ama durur merak etme bı yerde okumuştum hamileyken hormonlardan dolayı saç dökülmesi durur doğumdan sonraki aylarda başlar hamilelikte dökülmeyen saçlarda dökülür sonra geçer yerine yeni saçlar çıkar yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum
Yok ameliyat anında vs hiç korkmadım. Uyuşmakta sorun yaşarım sanıyordum sorun olmadı. Ben sonraki süreçte çok zor iyileştimSezeryanla alttan uyuşma da korktunuz dimi
Ay bide benim oğlan yerden kıl çöp ne bulursa toplayıp ağzına sokuyorBende öyle okudum ve umutla bekledim ama yok sanki tam gaz devam ediyor.artık baska bişeymı var diye şüphelendim buraya yazayım dedim sizlerde durum ne diye sağolun inşallah geçer
Benimde hala dökülüyor dermokil sac maskesi dermokil tonik sanki biraz iyi geldiOof inşallah biter..gittikçe kel kalıcam diye korkar oldum yani dışardan gören anlamaz çok anlaşılmıyo ama moral bozukluğu yaptı iyice sanki dökülmesi bitmiyo gibi
DökülüyorBende öyle okudum ve umutla bekledim ama yok sanki tam gaz devam ediyor.artık baska bişeymı var diye şüphelendim buraya yazayım dedim sizlerde durum ne diye sağolun inşallah geçer
Bende sezeryanla oldum doğumdan sonra bir hafta kadar zor geçti sonra sıkıntı olmadı dikiş yerim acımıyor hiç sıkıntı yok ama benim doğum anında zordu buraya yazmiycam çünkü doğru bulmuyorum benim zor başkasının olmayabilir okuyup kafa karışıklığı yaratmamak lazimYok ameliyat anında vs hiç korkmadım. Uyuşmakta sorun yaşarım sanıyordum sorun olmadı. Ben sonraki süreçte çok zor iyileştimşu gün olmuş hala bazen acıyor dikişlerim sende mi sezeryan oldun?
Bebekle mutlaka yürüyüşe çık çok iyi gelicek.Bende çok yorgunum gece uykuları yok ama evim eşim bebeğim için devam mutluyum bu dünyada yorulacak gayem var.Dua et içinden iyi gelicek.Her zaman bende dört dörtlük ilgilenemiyorum ama tek bebeğim odaklı olamam zaten mümkün değil evin düzeni eşim kendim kedi kızım parça parça olduğu kadar yapıyorum.Kızlar bu aralar ev,iş ,bebek derken kendimi çok yorulmuş hissediyorum . Hiçbir şey yapmaktan keyif alamıyorum bir süredir bebeğimle bile ilgilenemiyorum sadece görevlerimi yerine getiriyormuşum gibi hissediyorum . Sürekli uyumak istiyorum . Sizinde böyle hissettiğiniz oluyor mu? Bu duyguyu nasıl aşabilirim
Doğru rabbim herkese güzel doğumlar nasip etsin geldi geçti bizimki.Benimde hala dökülüyor dermokil sac maskesi dermokil tonik sanki biraz iyi geldi
Dökülüyor
Bende sezeryanla oldum doğumdan sonra bir hafta kadar zor geçti sonra sıkıntı olmadı dikiş yerim acımıyor hiç sıkıntı yok ama benim doğum anında zordu buraya yazmiycam çünkü doğru bulmuyorum benim zor başkasının olmayabilir okuyup kafa karışıklığı yaratmamak lazim
Ben de geçen hafta böyleydim bi de sürekli ağlayasım geliyordu hiçbir şey yapamıyorum evi temizlemem lazım ona bile isteğim yok çocuk uyuyunca ben de uzanıyorum ne iş yapmaya ne başka bişeye hevesim kalmamış gibiydi bu hafta biraz daha iyiyim ama iyi olmak adına bişey yapmadım belki haftasonu dışarı çıktık o iyi gelmiştirKızlar bu aralar ev,iş ,bebek derken kendimi çok yorulmuş hissediyorum . Hiçbir şey yapmaktan keyif alamıyorum bir süredir bebeğimle bile ilgilenemiyorum sadece görevlerimi yerine getiriyormuşum gibi hissediyorum . Sürekli uyumak istiyorum . Sizinde böyle hissettiğiniz oluyor mu? Bu duyguyu nasıl aşabilirim
Senin emzirme sayısı düşünce gece uyanmaları nasıl oldu canım? Daha iyi mi şu an gece uykunuz?Bu Arada ben gece emzirme sayısını azaltınca adet oldum. Bunun etkisi olduğuna inanıyorum. Gün içinde istediği kadar emiyor ama gece 48 milyon kere emiyordu 1 ay öncesine kadar, uyku eğitimi ile gecede 2 kez beslenmeye çektik. Uyumadan önce emzir, uykuda 2 kez besle, sabah kalkınca emzir derken 12 saatte toplamda 4 kez emmeye başladı. Gün içinde istediği kadar emmeye devam.
evet, artık uyanmıyorSenin emzirme sayısı düşünce gece uyanmaları nasıl oldu canım? Daha iyi mi şu an gece uykunuz?
Bi yerde okumuştum mutsuz anne yoktur yardımcı olunmayan destek olunmayan anne vardır diyeKızlar bu aralar ev,iş ,bebek derken kendimi çok yorulmuş hissediyorum . Hiçbir şey yapmaktan keyif alamıyorum bir süredir bebeğimle bile ilgilenemiyorum sadece görevlerimi yerine getiriyormuşum gibi hissediyorum . Sürekli uyumak istiyorum . Sizinde böyle hissettiğiniz oluyor mu? Bu duyguyu nasıl aşabilirim
Kuzum maşallah çok sevindimevet, artık uyanmıyoruyansa da emmeden geri uyuyabiliyor.
canım uyku eğitimi almıştık ya bi dönem, o sırada oturdu bu düzen. gece 11 ve 3'te emziriyorum. arada kalkarsa asla emzirmiyorum ve gece uykusuna yatarken onunla konuşuyorum, ben oğlumu o uyurken emziricem gibilerinden. benim oğlan da diş çıkardı geçen haftalarda ama emzirmedim gece uyandığında. 1 kez taviz versem devamı gelecek biliyorum. hatta son zamanlarda sabah 6 gibi kalkıyor, emzirip anneme veriyorum ben uyuyayım diye, annem benden sonra uyutuyormuş. ona alıştı şimdi mesela. her sabah kalkıp emiyor ama o kadar da kıyamıyorum çünkü emzirmezsem ve uyursa son gece beslenmesi ile bir sonraki emmesi çok geç olacak diye üzülüyorum. varsın o kadar da alışkanlığı olsun.Kuzum maşallah çok sevindim
Kaçırmış olmak istemem müsait zamanda yazar mısın neler yaptın nasıl ilerledi süreç.
Diş yüzünden anamız ağlıyor şimdide üst iki diş geliyorhic kendimde değilim kusura bakma
Normal bence benim oğlanda gece 4 kez gündüz de 4 5 kez emiyor. Biz 3 öğün 1 ara öğün yapıyoruz . Ara öğünler yoğurt veya meyve oluyor.kızlar az evvel hesapladım da benim oğlan beni 24 saatte 8-9 kez emiyor ve günde 4 öğün ek gıda alıyor. su da içiyor bol bol. 8 aylık bebek için çok mu fazla bu yeme düzeni? yemezse çıldırıyor. ille yiyecek.
emme saatleri takriben şöyle:
6.30-8.00-9.30-13.00-17.30-19.30-23.00-03.00 (sabah 112.30 arası ve öğlen 13.30-17.30 arası işteyim)
ara öğün:
sabah 10, öğlen 12.30, öğlen 15.00, akşam 18.00 gibi
saatler 5-10 değişebilir ama genel düzen bu aralıkta.
Gece 4 kez dediğin gece beslenmesi mi Yoksa hava karardıktan sonra uyanana kadar mı? Ben akşam 7 sabah 8 dahil yani ortalama 12 saatte 5 kez emziriyorum. 2 tanesi oğlum uyurken gece beslenmesi. senin de öyle mi yoksa uyandıkça mı emziriyorsun?Normal bence benim oğlanda gece 4 kez gündüz de 4 5 kez emiyor. Biz 3 öğün 1 ara öğün yapıyoruz . Ara öğünler yoğurt veya meyve oluyor.
Biz akşam uykusuna 20.30 da başlıyoruz canım o saatten sonra 4 kez emiyor . Maalesef gece beslenmesi yapıyoruz.Gece 4 kez dediğin gece beslenmesi mi Yoksa hava karardıktan sonra uyanana kadar mı? Ben akşam 7 sabah 8 dahil yani ortalama 12 saatte 5 kez emziriyorum. 2 tanesi oğlum uyurken gece beslenmesi. senin de öyle mi yoksa uyandıkça mı emziriyorsun?
Gece beslenmesinin neresi maalesef kız? Keşke gece beslenmesi olsa sadeceBiz akşam uykusuna 20.30 da başlıyoruz canım o saatten sonra 4 kez emiyor . Maalesef gece beslenmesi yapıyoruz.
Ayy evet emerek uykuya dalıyor ondan maalesef dedimGece beslenmesinin neresi maalesef kız? Keşke gece beslenmesi olsa sadecebenim gece beslenmesi dediğim şey oğlan uyurken alıp emzirmek. Yani onun acıkıp uyanmasını beklemiyorum. seninki gece uyandığında emerek mi uykuya dalıyor onu mu kastettin?