2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizde de yok daha dis. Ben tek öğün veriyorum hala. 7.5aydan sonra başlarım sanırım çift öğüne

Bizde de yok daha dis. Ben tek öğün veriyorum hala. 7.5aydan sonra başlarım sanırım çift öğüne
5 ayda daha hevesliydim sanki ek gidadabende. 3 ogun verirsem belki gece emmesi azalir sut birikir diye dusundum deniycem bir kacc gun bakalım. Gece cok kalkiyor ama her donup uyandiginda illa emip uyuycak hep benimle olcak aclik deil tek derdi.

Sağ ol canım ben de yavaş yavaş alıştırma bardağında içirmeye başladım bugün. baştan anlayamadı biberondan sonra değişik geldi ama biraz içti. Boğazına kaçar diye korktum, çok vermedim.
Kızlar emeklemeye başladı mi bebeleriniz?
Sürünmek değil de tam emekleyen var mi?
Benimki daha emeklemiyor ama solucan gibi kıvrılıp ileri atıyor kendini. Gerçi benimki küçük daha
Bana da koyu geldi. yaparken anladım yapacağını çünkü çok ıkındı, zorlandı. Bezini açıp bacaklarını kaldırıp destek oldum; yaparken gördüm hani kakasını. Zor yaptı. Artık yavaş yavaş su vericem ben de.
Kızlar ne yaptıysam yapayım benim bebe asla ek gıda almıyor dişleride çıkıyo onun huysuzlugu var üstüne bide aç kalıyor gibi geliyo ama beni emmekten başka hiç bir şey kabul etmiyor
Benimki de geçen hafta bebe bisküvisi yemiş 3 tane. Annem vermiş. Ben dün bugün bebe muhallebisi ve ayrıca bisküvi verdim, asla yemedi. Beni emmek istiyor. sürekli kucağımda.

Ay sahi, benim oğlan nezle olmuş bugün gittik doktora, serum fizyolojik yapacaksın sadece dedi. Dedi ama demesi kolay. Katıla katıla ağlıyor yaparken. Nasıl temizlenecek o burun bilmem

Ay sahi, benim oğlan nezle olmuş bugün gittik doktora, serum fizyolojik yapacaksın sadece dedi. Dedi ama demesi kolay. Katıla katıla ağlıyor yaparken. Nasıl temizlenecek o burun bilmem
Oyy kıyamam.
Valla bir şekilde o tıkalı burnu açman lazım

Bebe bisküvisi eti cicibebe falan mı? Ay onlardan vermeyin. Aşırı derecede zararlı.

Yok yok korkma. Duracağı yeri biliyor onlar.

Kız nasıl şekli bozulmadan kalmış ben ona şaşırdım
Hiç bulaşmamış bezi açıkken mi yaptı
Bizim oğlan da ıkına sıkına koca adam gibi yapıyor artık
Değişik renk ve desenlerde kakalar görüyorum ben de

Oyy kıyamam.
Valla bir şekilde o tıkalı burnu açman lazım

Bebe bisküvisi eti cicibebe falan mı? Ay onlardan vermeyin. Aşırı derecede zararlı.

Yok yok korkma. Duracağı yeri biliyor onlar.
Yok, Penelope gurme diye bir marka var. Gir bak instada. Şekersiz, katkısız, tamamen doğal mamalar satıyorlar. Onların bebe bisküvisinden almıştım. Daha doğrusu, +6 ay seti aldım. 4 Çorba, muhallebi, puding, ekmek harcı, bebe bisküvisi filan. 203 TL tutmuştu, 8 paket.
kaka yaparken çok ıkındı, anladım kaka yapmaya çalışıp yapamadığını. Bezini açıp bacaklarını yukarı doğru ittim, uyarmak amaçlı popo deliğini sildim. O şekilde yaptırdım

Hah iyi bari. Ben de bebeklikten aldım +8ayi. İrmik, un falan var içinde.

Hah iyi bari. Ben de bebeklikten aldım +8ayi. İrmik, un falan var içinde.
Peki ne oldu? Dün bir kase muhallebi, ondan önceki gün ve bugün 3-4 bisküvi çöp oldu sadece 1 kez annem bisküvi yedirmiş, o günden sonra yemedi. sevinmiştik yedi diye ama yemiyor. umudum çorbalara kaldı bebe ekmeğini ne zaman yapmalı? Tam öğüne başlamadık biz ama Eylül’ün son haftası artık öğlen ben işteyken tembihlicem, bi şeyler yedirsinler bu aldığım paketten. Mesela çorba yedirirken ekmek de yedirmeli miyiz yoksa çok mu erken daha?

Benimki de benim elimden asla yemiyor. 1 2 kaşık alıp ağlamaya başlıyor ve emmek istiyor ama babaannesinin elinden hapur hupur yiyo tabağı bitiriyor resmen . Ben o yemek yerken odadan çıkıyorum sonra emzirmeye teklif ediyorum onu da kabul ediyor

Aman nazar değmesin benimki bir tek annemin elinden bu bahsettiğim markanın ürünlerinş yedi. Onun haricinde tadımları hep ben yedirdim, seve seve yedi çok şükür ama normal öğün olarak da yedirmek istiyorum 1 öğün. Şu ana kadar annem haricinde kimseden yemedi.

Ekmek 8.ay yazıyor kitaplarda. Ben 8den önce vermem sanırım.

Labne yapmayı becermem lazım benim de bir türlü tutturamadim

Ekmek 8.ay yazıyor kitaplarda. Ben 8den önce vermem sanırım.

Labne yapmayı becermem lazım benim de bir türlü tutturamadim
Yaşasın Pınar labne bu konularda asla asla demem. Yani illa kendim yapıcam, asla hazır almam diye bir kuralım yok. Pınar aldım, lapur lupur yedi

Çok moralim bozuk. Akşam oğlanı 7.30’da gece uykusuna yatırdım. Tabii 12’ye kadar düzensiz bir biçimde uyandı uyudu. ben o arada hiç uyumadım her zamanki gibi. 12’den sonra da 1’e doğru uyumuşum, 2.30’da kalktım sesine. Oğlan şırk su içinde. Üstünü değiştirdik, uyandı doğal olarak. bez filan da derken yatmamız 3.30’u buldu. Sonra 5 gibi yine uyandı, emzirdim yatırdım. Ben de ona doğru ama kendi yatağımda ters yattım, dedim hemen örtmeyeyim, tam dalmıyor hemen yatırınca, örtüyü çekiyor oynuyor. O yüzden bi 5 dk bekleyeyim. Ben bir uyu… oğlan da uyumuş. 7’de kalktık. Örtmemişim çocuğu. O da sıfır kol zıbınla yatıyordu. Hemen ensesine baktım, çok soğuk değildi ama soğuktu neticede. Yarım saattir ağlıyorum ben nasıl çocuğu örtmeden uyurum diye. Çok yoruldum artık geceler boyu uykusuz kalmaktan, dayanacak gücüm kalmadı. Çok suçlu hissediyorum, yavrum zaten hastaydı. İnşallah daha da üşütmez…

Bulunduğunuz yer soğuk mu canım ben bayadır üstünü hiç örtmüyorum. Gôğüş veya sırtı soğuksa üşüyodur dedi doktor. Yani ôrtsemde açıyo hemen üstünü bi de örtüyü üstünden atmak için debeleniyo uyanıyo bu sefer o yüzden hiç ellemiyorum

Allahin izni ile birsey olmaz.
Üzülme canim.
Oluyor bazen. Biz de neticede bir insanız yoruluyoruz.
Ben bunu giydiriyprum ince penye den.

kırklareli‘deyiz, Antalya gibi sıcak ya da ankara gibi ayaz değil ama neticede sonbahardayız artık. Bazı geceler kalın pike örtüyoruz kendimize bazen de ince yorgan. akşam ben hiç örtünmedim ateşler bastı ama eşim kalın pikeyle örtündü. Öyle bir hava vardı. Oğlan Da ilk uyandığında sıfır kol zıbınla uyuduğu için ikinciye de öyle devam etti. sırtı çok olmasa da soğuktu
Allahin izni ile birsey olmaz.
Üzülme canim.
Oluyor bazen. Biz de neticede bir insanız yoruluyoruz.
Ben bunu giydiriyprum ince penye den.
Eki Görüntüle 3129228
Ben uzun kollu giydirdiğimde sucuk kalkıyor yavrum. Gecede 2-3 kez üst değiştiriyoruz uykusunda. Doğduğundan beri terleyen bir bebek. Şu An emiyor mesela, kafası boncuk boncuk ter. Böyle bi şey giydirsem herhalde havale filan geçirir

Gecmis olsun kuzum. Ben hic ortmuyorum hep zibinla ve sortla yatiyor

Kızlar emeklemeye başladı mi bebeleriniz?
Sürünmek değil de tam emekleyen var mi?
Benimki emekleme pozisyonu aliyor ama 1 2 adım sonra yorulup bırakıyor . Bir de bu ara emekleme pozisyonundan oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyor onu kafaya taktigi için emeklemeyi bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…