2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba. Konuyla alakalı değil ama eşim zona oldu demişsiniz. Nasıl geçirdiniz acaba? Babam da zona oldu ama ağrıları hala devam ediyor. Cildinde bişey kalmadı ama içten ağrıları şiddetli bir şekilde devam ediyor. Bir umut sizden bilgi almak isterim

Kızlar izmir ve manisada heyet raporu veren doktor ya da hastane bildiğiniz var mı? Ücretli ücretsiz fark etmez. İznim bitiyor 1 ay daha heyet raporu almam lazım. Bildiğiniz varsa allah rızası için özelden yazabilir misiniz rica etsem

Annem de zona olmuştu cok ağır gecirdi.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Yaklaşık 3 ay sürdü annemin.

Cok geçmiş olsun.
Bebeğe dikkat edin. Tam net olarak bilmiyorum ama geçici olma ihtimali var sanirim

Canım hiç sıkma tatlı canını o üşüse mutlaka kıpırdanır olmadı ağlardı demek ki keyfi yerindeymiş uyumuş sabaha kadar mis gibi. Uyurken benim kızın ğstü ince de olsa kalın da olsa soğuk oluyor valla sırtı vücut ısısı 35 e düşüyo çok normal hiç merak etme
İkisi arasındaki fark ne oluyor benimki bence henüz ikisinide yapamıyor yere yapışıp bağırıyor
Sürünmede vücudu yere paralel oluyo elleriyle öne uzanıp kendini çekiyo emeklemede diz kapakları yerde ellerle senkronize adım atıyo :)

Ne olur biri bana geçecek düzelecek desin, inanılmaz zor günler geçiriyorum. Bu atak haftasi midir nedir baya uzun suren bir atak gözüküyor, daha 20 gün var ama ben şimdiden zona çıkarttım biliyorsunuz aşırı zorlanıyorum. Annemlere geldim hala aynı, asla durmuyor yatmıyor uyumuyor oyun oyanamiyor surejli kucak surekli miziklama surekli meme sürekli sürekli. Naosam olmuyor memnun olmuyor sadece ayakta gezerse iyi, zaten sırtımda çıktı zona agriyor. Nolur gececek deyin ya duzelecek mi bu çocuk

Emin ol yalnız değilsin. Çoğumuz benzer şeyleri yaşadık/yaşıyoruz. benim oğlan da günlerdir huysuz, Mızmız, hep bi mutsuz. bir amuda kalkmadığımız kaldı. Uyumuyor, uyusa da 1 saatte kalkıyor, eller gözlerde sürekli ovalıyor ama uyumamak için direniyor. Bu akşam 7’de uyuttum, bi koşu avmye gittik eşimle bi iş için. Bizden sonra uyanmış, kv almış oyun oynatmış. O çocuk bi daha uyur mu? eve gelince emzirdim, salladım, gezdirdiM uyusun diye neler yaptım. Baktım uyumuyor. alın bu çocuğu ben yatıyorum, ağlarsa asla bana getirmeyin diye kapıyı vurdum çıktım. Artık dayanma gücüm kalmamıştı çünkü. 12’ye kadar uyudum. Az evvel ağlamasına kalktım, emzirdim yine uyudu. Bu tavrımdan dolayı Üzgünüm ama aynı zamanda çok yorgunum. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Hepimizin var. süper kahraman değiliz Ama elbet sonunda bu zor günler de geçecek.

Umarım geçecektir. Bende aynı dertlerden muzdarip bir anneyim. Birde artı olarak meme mama reddi yaşıyorum. Sabrediyorum. Birde alerji için diyet yapıyorum vücudumda derman kalmadı. Afedersiniz evi b*k götürüyor. Yetişemiyorum artık

Canım geçecek tabiki emin ola çoğumuz yaşıyoruz bunları. Benim oğlum nerdeyse doğduğundan beri böyle. Çok az uyuyo özellikle gündüzleri ve geceleri çok sık kalkıyo. Sürekli ilgi ve kucak istiyo. Kendi kendine çok az durabiliyor. Kucağımda gezdirdiğim ya da dışarı çıkardığım zaman çok mutlu onun dışında genelde mızmız bir bebek. Ama bebek işte ağzı var dili yok. Bazen bende çok bunalıyorum dayanamıyorum çok yorgun oluyorum. Ama her gecenin sabahı oluyo gerçekten de. Kendini bu kadar üzme bak zona çıkarmışsın. İnan geçistirmek için söylemiyorum. Benim bebeğim de çok benzer bi bebek. Öyle ya da böyle büyüyecek bu kuzular. Sonra bu zamanlar için boşuna bu kadar stres edip üzüldüğümüzü anlayacağız. Ha bi de biraz dışardan gelen lafa söze kulak tıkamak gerekiyo bence o da insanı çok etkiliyo. Ôzelliklr aileden yakın çevreden gelen sözlere. Mesela benim bebegim gece 10 saat uyuyo ama bazen her saat başı kalkıyo. Geçen çok yorgun olduğum bi gecenin sabahı annemle konuşurken, e artık büyüdü aralıksız uyuması lazim niye uyumuyo diyo mesela. çoğu bôyle yapacak bişey yok diyorum. Öyle şey olur mu sen uyurdun diyo. Ama uyumuyo mesela napabilirim anladın mı şimdi buna takılsam ben çocuğa karşı ister istemez ekstra negatif oluyorum. O da hissediyo bunu vs. Biraz uzun oldu ama yalnız olmadığını ve bunların geçici olduğunu bil

Kızlar destekli oturma nasıl oluyor benimki çevresine minder filan koyuyorum yinede oturamıyor dik duramıyor. Nasıl desteklerim oturmasına nasıl yardımcı olurum?

Yalnız olmadığımı bilmek çok güzel cok teşekkür ederim, Allah razı olsun
İnsan üzülüyor yaşadıklarına sonra canlari sağolsun diyor. Analık

Kızlar destekli oturma nasıl oluyor benimki çevresine minder filan koyuyorum yinede oturamıyor dik duramıyor. Nasıl desteklerim oturmasına nasıl yardımcı olurum?
Canım benimki de dik duramıyor. Şu destekli oturma koltuklarından aldım ama yine de kafayı dik yukarda tutamıyo henüz. Doktorum da onu çok kullanmamamı yere yanına yastık koyup o şekilde desteklememi istedi. Sağa sola yatabilsin o oturaklarda bunu yapamıyo dedi. O sekilde yere oturtmayı çok yapamadım tatildeyiz şuan dönünce onu yapıcam gündüzleri 7. Aya kadar oturuyolarmıs genelde

Muhtemelen senin sıkıntın ve stresini his ediyordur.
Sen iyi olursan bebeğin de iyi olur.
Cok zor ama bebeğini annene veya başkasına ver ve dinlen.

Annem de zona olmuştu cok ağır gecirdi.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Yaklaşık 3 ay sürdü annemin.
Çok geçmiş olsun canım.
Annen nasıl atlattı acaba. Nasıl bir tedavi gördü detaylı anlatabilir misin rica etsem. Kullandığı ilaçları falan.
Bir de döküntüleri geçtikten sonra mı ağrıları yaklaşık 3 ay sürdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…