- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
Benim ki yüzü yere baktı mı çıldırıyorİkisi arasındaki fark ne oluyor benimki bence henüz ikisinide yapamıyor yere yapışıp bağırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki yüzü yere baktı mı çıldırıyorİkisi arasındaki fark ne oluyor benimki bence henüz ikisinide yapamıyor yere yapışıp bağırıyor
Sağ ol canım. Biz üşüyüp örtünmeye başladığımızdan beri oğlanı Da örtüyoruz. bazen müslin bazen ince battaniye.Gecmis olsun kuzum. Ben hic ortmuyorum hep zibinla ve sortla yatiyor
AynenBenim ki yüzü yere baktı mı çıldırıyor
Merhaba. Konuyla alakalı değil ama eşim zona oldu demişsiniz. Nasıl geçirdiniz acaba? Babam da zona oldu ama ağrıları hala devam ediyor. Cildinde bişey kalmadı ama içten ağrıları şiddetli bir şekilde devam ediyor. Bir umut sizden bilgi almak isterimAy canım çok geçmiş olsun. Eşim de ilk bebek doğduğunda benim yüzümden zona olmuştu, stres sıkıntı yüzünden. 2 3 haftada falan geçiyor sanırım.
Oyy kuzuma ya. Bol bol emzir annesi bade kuşuma
Sürünmek bebeler kendilerini çeke çeke ya arkaya yada öne doğru itiyorlar.İkisi arasındaki fark ne oluyor benimki bence henüz ikisinide yapamıyor yere yapışıp bağırıyor
Annem de zona olmuştu cok ağır gecirdi.Merhaba. Konuyla alakalı değil ama eşim zona oldu demişsiniz. Nasıl geçirdiniz acaba? Babam da zona oldu ama ağrıları hala devam ediyor. Cildinde bişey kalmadı ama içten ağrıları şiddetli bir şekilde devam ediyor. Bir umut sizden bilgi almak isterim
Aa çok yol kat edemesede poposunu kaldırıp kendini savuruyorSürünmek bebeler kendilerini çeke çeke ya arkaya yada öne doğru itiyorlar.
Cok geçmiş olsun.Şu son 10 gündür yaşadığımı yemin ederim bi Allah bilir bi ben. Ne diş ağrısıymış Arkadaş, bi çıkmadı geçmedi ya. Öyle bir zor geçiyor ki Allah'ım, sırtımda zona çıkmış. Ne uyku var ne dinlenmek. Ne yapsam memnun olmuyor, geceleri uyumuyor. Aha 5 de uyandı tamamen ve nerdeyse sürekli kalktı. Deliksiz uyku zaten yok. Eller ağızda sürekli salya, mızlanma, inleme, tetagil, calpol, bugün kontrolü var bakalım tamam derse nimenrix ve ikinci doz bexsero soylucem yapalım, hepsi ayni anda çıksın aradan. Topladim esyalari anneme gidiyorum bugün, kafamı toplamam lazım baya ağrıyor zona Allah'ım bana güç kuvvet sabır kızıma da uyku ver yarabbim.
Canım hiç sıkma tatlı canını o üşüse mutlaka kıpırdanır olmadı ağlardı demek ki keyfi yerindeymiş uyumuş sabaha kadar mis gibi. Uyurken benim kızın ğstü ince de olsa kalın da olsa soğuk oluyor valla sırtı vücut ısısı 35 e düşüyo çok normal hiç merak etmeÇok moralim bozuk. Akşam oğlanı 7.30’da gece uykusuna yatırdım. Tabii 12’ye kadar düzensiz bir biçimde uyandı uyudu. ben o arada hiç uyumadım her zamanki gibi. 12’den sonra da 1’e doğru uyumuşum, 2.30’da kalktım sesine. Oğlan şırk su içinde. Üstünü değiştirdik, uyandı doğal olarak. bez filan da derken yatmamız 3.30’u buldu. Sonra 5 gibi yine uyandı, emzirdim yatırdım. Ben de ona doğru ama kendi yatağımda ters yattım, dedim hemen örtmeyeyim, tam dalmıyor hemen yatırınca, örtüyü çekiyor oynuyor. O yüzden bi 5 dk bekleyeyim. Ben bir uyu… oğlan da uyumuş. 7’de kalktık. Örtmemişim çocuğu. O da sıfır kol zıbınla yatıyordu. Hemen ensesine baktım, çok soğuk değildi ama soğuktu neticede. Yarım saattir ağlıyorum ben nasıl çocuğu örtmeden uyurum diye. Çok yoruldum artık geceler boyu uykusuz kalmaktan, dayanacak gücüm kalmadı. Çok suçlu hissediyorum, yavrum zaten hastaydı. İnşallah daha da üşütmez…
Sürünmede vücudu yere paralel oluyo elleriyle öne uzanıp kendini çekiyo emeklemede diz kapakları yerde ellerle senkronize adım atıyo :)İkisi arasındaki fark ne oluyor benimki bence henüz ikisinide yapamıyor yere yapışıp bağırıyor
Emin ol yalnız değilsin. Çoğumuz benzer şeyleri yaşadık/yaşıyoruz. benim oğlan da günlerdir huysuz, Mızmız, hep bi mutsuz. bir amuda kalkmadığımız kaldı. Uyumuyor, uyusa da 1 saatte kalkıyor, eller gözlerde sürekli ovalıyor ama uyumamak için direniyor. Bu akşam 7’de uyuttum, bi koşu avmye gittik eşimle bi iş için. Bizden sonra uyanmış, kv almış oyun oynatmış. O çocuk bi daha uyur mu? eve gelince emzirdim, salladım, gezdirdiM uyusun diye neler yaptım. Baktım uyumuyor. alın bu çocuğu ben yatıyorum, ağlarsa asla bana getirmeyin diye kapıyı vurdum çıktım. Artık dayanma gücüm kalmamıştı çünkü. 12’ye kadar uyudum. Az evvel ağlamasına kalktım, emzirdim yine uyudu. Bu tavrımdan dolayı Üzgünüm ama aynı zamanda çok yorgunum. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Hepimizin var. süper kahraman değiliz Ama elbet sonunda bu zor günler de geçecek.Ne olur biri bana geçecek düzelecek desin, inanılmaz zor günler geçiriyorum. Bu atak haftasi midir nedir baya uzun suren bir atak gözüküyor, daha 20 gün var ama ben şimdiden zona çıkarttım biliyorsunuz aşırı zorlanıyorum. Annemlere geldim hala aynı, asla durmuyor yatmıyor uyumuyor oyun oyanamiyor surejli kucak surekli miziklama surekli meme sürekli sürekli. Naosam olmuyor memnun olmuyor sadece ayakta gezerse iyi, zaten sırtımda çıktı zona agriyor. Nolur gececek deyin ya duzelecek mi bu çocuk
İşte içimi rahatlatan düşünceCanım hiç sıkma tatlı canını o üşüse mutlaka kıpırdanır olmadı ağlardı demek ki keyfi yerindeymiş uyumuş sabaha kadar mis gibi.
Umarım geçecektir. Bende aynı dertlerden muzdarip bir anneyim. Birde artı olarak meme mama reddi yaşıyorum. Sabrediyorum. Birde alerji için diyet yapıyorum vücudumda derman kalmadı. Afedersiniz evi b*k götürüyor. Yetişemiyorum artıkNe olur biri bana geçecek düzelecek desin, inanılmaz zor günler geçiriyorum. Bu atak haftasi midir nedir baya uzun suren bir atak gözüküyor, daha 20 gün var ama ben şimdiden zona çıkarttım biliyorsunuz aşırı zorlanıyorum. Annemlere geldim hala aynı, asla durmuyor yatmıyor uyumuyor oyun oyanamiyor surejli kucak surekli miziklama surekli meme sürekli sürekli. Naosam olmuyor memnun olmuyor sadece ayakta gezerse iyi, zaten sırtımda çıktı zona agriyor. Nolur gececek deyin ya duzelecek mi bu çocuk
Canım geçecek tabiki emin ola çoğumuz yaşıyoruz bunları. Benim oğlum nerdeyse doğduğundan beri böyle. Çok az uyuyo özellikle gündüzleri ve geceleri çok sık kalkıyo. Sürekli ilgi ve kucak istiyo. Kendi kendine çok az durabiliyor. Kucağımda gezdirdiğim ya da dışarı çıkardığım zaman çok mutlu onun dışında genelde mızmız bir bebek. Ama bebek işte ağzı var dili yok. Bazen bende çok bunalıyorum dayanamıyorum çok yorgun oluyorum. Ama her gecenin sabahı oluyo gerçekten de. Kendini bu kadar üzme bak zona çıkarmışsın. İnan geçistirmek için söylemiyorum. Benim bebeğim de çok benzer bi bebek. Öyle ya da böyle büyüyecek bu kuzular. Sonra bu zamanlar için boşuna bu kadar stres edip üzüldüğümüzü anlayacağız. Ha bi de biraz dışardan gelen lafa söze kulak tıkamak gerekiyo bence o da insanı çok etkiliyo. Ôzelliklr aileden yakın çevreden gelen sözlere. Mesela benim bebegim gece 10 saat uyuyo ama bazen her saat başı kalkıyo. Geçen çok yorgun olduğum bi gecenin sabahı annemle konuşurken, e artık büyüdü aralıksız uyuması lazim niye uyumuyo diyo mesela. çoğu bôyle yapacak bişey yok diyorum. Öyle şey olur mu sen uyurdun diyo. Ama uyumuyo mesela napabilirim anladın mı şimdi buna takılsam ben çocuğa karşı ister istemez ekstra negatif oluyorum. O da hissediyo bunu vs. Biraz uzun oldu ama yalnız olmadığını ve bunların geçici olduğunu bilNe olur biri bana geçecek düzelecek desin, inanılmaz zor günler geçiriyorum. Bu atak haftasi midir nedir baya uzun suren bir atak gözüküyor, daha 20 gün var ama ben şimdiden zona çıkarttım biliyorsunuz aşırı zorlanıyorum. Annemlere geldim hala aynı, asla durmuyor yatmıyor uyumuyor oyun oyanamiyor surejli kucak surekli miziklama surekli meme sürekli sürekli. Naosam olmuyor memnun olmuyor sadece ayakta gezerse iyi, zaten sırtımda çıktı zona agriyor. Nolur gececek deyin ya duzelecek mi bu çocuk
Emin ol yalnız değilsin. Çoğumuz benzer şeyleri yaşadık/yaşıyoruz. benim oğlan da günlerdir huysuz, Mızmız, hep bi mutsuz. bir amuda kalkmadığımız kaldı. Uyumuyor, uyusa da 1 saatte kalkıyor, eller gözlerde sürekli ovalıyor ama uyumamak için direniyor. Bu akşam 7’de uyuttum, bi koşu avmye gittik eşimle bi iş için. Bizden sonra uyanmış, kv almış oyun oynatmış. O çocuk bi daha uyur mu? eve gelince emzirdim, salladım, gezdirdiM uyusun diye neler yaptım. Baktım uyumuyor. alın bu çocuğu ben yatıyorum, ağlarsa asla bana getirmeyin diye kapıyı vurdum çıktım. Artık dayanma gücüm kalmamıştı çünkü. 12’ye kadar uyudum. Az evvel ağlamasına kalktım, emzirdim yine uyudu. Bu tavrımdan dolayı Üzgünüm ama aynı zamanda çok yorgunum. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Hepimizin var. süper kahraman değiliz Ama elbet sonunda bu zor günler de geçecek.
Umarım geçecektir. Bende aynı dertlerden muzdarip bir anneyim. Birde artı olarak meme mama reddi yaşıyorum. Sabrediyorum. Birde alerji için diyet yapıyorum vücudumda derman kalmadı. Afedersiniz evi b*k götürüyor. Yetişemiyorum artık
Yalnız olmadığımı bilmek çok güzel cok teşekkür ederim, Allah razı olsunCanım geçecek tabiki emin ola çoğumuz yaşıyoruz bunları. Benim oğlum nerdeyse doğduğundan beri böyle. Çok az uyuyo özellikle gündüzleri ve geceleri çok sık kalkıyo. Sürekli ilgi ve kucak istiyo. Kendi kendine çok az durabiliyor. Kucağımda gezdirdiğim ya da dışarı çıkardığım zaman çok mutlu onun dışında genelde mızmız bir bebek. Ama bebek işte ağzı var dili yok. Bazen bende çok bunalıyorum dayanamıyorum çok yorgun oluyorum. Ama her gecenin sabahı oluyo gerçekten de. Kendini bu kadar üzme bak zona çıkarmışsın. İnan geçistirmek için söylemiyorum. Benim bebeğim de çok benzer bi bebek. Öyle ya da böyle büyüyecek bu kuzular. Sonra bu zamanlar için boşuna bu kadar stres edip üzüldüğümüzü anlayacağız. Ha bi de biraz dışardan gelen lafa söze kulak tıkamak gerekiyo bence o da insanı çok etkiliyo. Ôzelliklr aileden yakın çevreden gelen sözlere. Mesela benim bebegim gece 10 saat uyuyo ama bazen her saat başı kalkıyo. Geçen çok yorgun olduğum bi gecenin sabahı annemle konuşurken, e artık büyüdü aralıksız uyuması lazim niye uyumuyo diyo mesela. çoğu bôyle yapacak bişey yok diyorum. Öyle şey olur mu sen uyurdun diyo. Ama uyumuyo mesela napabilirim anladın mı şimdi buna takılsam ben çocuğa karşı ister istemez ekstra negatif oluyorum. O da hissediyo bunu vs. Biraz uzun oldu ama yalnız olmadığını ve bunların geçici olduğunu bil
Canım benimki de dik duramıyor. Şu destekli oturma koltuklarından aldım ama yine de kafayı dik yukarda tutamıyo henüz. Doktorum da onu çok kullanmamamı yere yanına yastık koyup o şekilde desteklememi istedi. Sağa sola yatabilsin o oturaklarda bunu yapamıyo dedi. O sekilde yere oturtmayı çok yapamadım tatildeyiz şuan dönünce onu yapıcam gündüzleri 7. Aya kadar oturuyolarmıs geneldeKızlar destekli oturma nasıl oluyor benimki çevresine minder filan koyuyorum yinede oturamıyor dik duramıyor. Nasıl desteklerim oturmasına nasıl yardımcı olurum?
Muhtemelen senin sıkıntın ve stresini his ediyordur.Ne olur biri bana geçecek düzelecek desin, inanılmaz zor günler geçiriyorum. Bu atak haftasi midir nedir baya uzun suren bir atak gözüküyor, daha 20 gün var ama ben şimdiden zona çıkarttım biliyorsunuz aşırı zorlanıyorum. Annemlere geldim hala aynı, asla durmuyor yatmıyor uyumuyor oyun oyanamiyor surejli kucak surekli miziklama surekli meme sürekli sürekli. Naosam olmuyor memnun olmuyor sadece ayakta gezerse iyi, zaten sırtımda çıktı zona agriyor. Nolur gececek deyin ya duzelecek mi bu çocuk
Çok geçmiş olsun canım.Annem de zona olmuştu cok ağır gecirdi.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Yaklaşık 3 ay sürdü annemin.