2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hiriltisi var mı? Varsa acile gidin. Asel de öyle hastalandı. Menenjit cigerde ufak bir enfeksiyon yapmış. Antibiyotik içmiştim 3 gün. Ateş vs yoktu bizde de. Hırıltı, öksürük, hapşırık vardı.
Hırıltı ciğerde yok da burnunda var, burnu tıkalı gibi. 🥴

Hırıltı ciğerde yok da burnunda var, burnu tıkalı gibi. 🥴
Bizimkinin de genzinden geliyordu. Sürekli temizlemen lazim burnunu. Yarın di mi randevun? Aslında bir çocuk acile gitseniz iyi olur.

Bizimkinin de genzinden geliyordu. Sürekli temizlemen lazim burnunu. Yarın di mi randevun? Aslında bir çocuk acile gitseniz iyi olur.
Çocuk acili yok burada yaaaa. Randevu yarın ama akşama doğru daha iyi gibi de oldu yavrum. Eşim yok bi şey gitme diyor. bakalım sabah nasıl olacak

Çocuk acili yok burada yaaaa. Randevu yarın ama akşama doğru daha iyi gibi de oldu yavrum. Eşim yok bi şey gitme diyor. bakalım sabah nasıl olacak
Ay kötüymüş o ya. Kız erkeklere göre hic olmaz zaten. İnşallah bir şey çıkmaz.

Aynı ayni. Bizimki de sevmiyor kaşık. Boşver eline ver kendi yesin.

Bugün laktozsuz sütle yaptım. Onu icti. Günlük süt işi de benim için bitti 😄
Yoğurt corbasını kusmadı bizimkide. Yogurdu 9. Ayda denerim tek 3 4 kez denedim ayni cunku

Bu gece ne var ki benimkinde uykudan eser yok. Normalde uykusu olup uyumazdı. Şimdi uykusuda yok yuvarlanıp duruyor yatakta 🥺🥺

Ay kötüymüş o ya. Kız erkeklere göre hic olmaz zaten. İnşallah bir şey çıkmaz.
İnşallah… kv geldi bana. O da yok bir şey çocukta abartma deyip durdu tüm gece.
2. Serum fizyolojiK yapalım gece rahat uyusun dedik, yaptırmadı oğlan. Ağla ağla ciğerleri çıktı nerdeyse, suyu sıktığımızla kaldık, sümükleri çekemedik aspiratörle 🤦🏻‍♀️ Bir görsen sanki etlerini kopartıyorum öyle ağlıyor. sümüklü suyu da içine çekti. 🤦🏻‍♀️

Çevrede bu kadar göçmen varken, şahsen çocuğumu riske atmam. Tabi herkesin kendi fikri. Asi karşıtı insanlari maalesef anlayamayacagim. House dizisinde bunu çok güzel islemislerdi.
Ben aşı karşıtı değilim çocuklarıma yaptırdım yaptırıyorum da.Ama sanki diyorum şuda budaderken cırkı çıkıyor işin hani işi maddiyat a döküyolar artık ona karsıyım.

Bayanlar adet döngünüz ne alemde? Ben geçen ay ilk defa oldum.İki güncük sürdü.bu ay olmadım.sanırım düzene girmedi henüz normal de düzenli olurum çünkü..Bide sacları dökülen var mı aranızda.ama resmen saçlarım şakak kısımları açıldı şoktayım.komsumda iki doğumdada öyle olmuş çıkmış yeniden saçları of moralim bozuluyor ya..Benim üçüncü de oldu iki doğumda olmamıştı böyle bişey tabi inşallah doğumdan dolayıdr🙄

Bu gece ne var ki benimkinde uykudan eser yok. Normalde uykusu olup uyumazdı. Şimdi uykusuda yok yuvarlanıp duruyor yatakta 🥺🥺
Bizimki de 11de uyandı hala uyumadı. Deli olucam.

İnşallah… kv geldi bana. O da yok bir şey çocukta abartma deyip durdu tüm gece.
2. Serum fizyolojiK yapalım gece rahat uyusun dedik, yaptırmadı oğlan. Ağla ağla ciğerleri çıktı nerdeyse, suyu sıktığımızla kaldık, sümükleri çekemedik aspiratörle 🤦🏻‍♀️ Bir görsen sanki etlerini kopartıyorum öyle ağlıyor. sümüklü suyu da içine çekti. 🤦🏻‍♀️
Aman benim kvde burdaki bebeklerde öyle demiş eşime o zaman. Her şeye yorumları var. Ayy sıpa ya. Sabah olsa da bir götürsen rahatlasan.

Ben aşı karşıtı değilim çocuklarıma yaptırdım yaptırıyorum da.Ama sanki diyorum şuda budaderken cırkı çıkıyor işin hani işi maddiyat a döküyolar artık ona karsıyım.
Yok ben sizin için demedim zaten yanlış anlaşılmasın. Eskiden de vardi bu aşılar ama bu kadar ön planda değildi. Tabi çok yüksek fiyatları. Mesela bir aşıyı hacca gidenlere devlet ücretsiz vuruyormus. Hangisi hatırlamıyorum su an. Nimenrixdi sanırım. Ama çocuklara parayla....

Bayanlar adet döngünüz ne alemde? Ben geçen ay ilk defa oldum.İki güncük sürdü.bu ay olmadım.sanırım düzene girmedi henüz normal de düzenli olurum çünkü..Bide sacları dökülen var mı aranızda.ama resmen saçlarım şakak kısımları açıldı şoktayım.komsumda iki doğumdada öyle olmuş çıkmış yeniden saçları of moralim bozuluyor ya..Benim üçüncü de oldu iki doğumda olmamıştı böyle bişey tabi inşallah doğumdan dolayıdr🙄
Ben adet hiç olmadım daha
Doktor olabilirsin de düzensiz olabilirsin de demişti
Emzirdiğimiz sürece döngü bozuk oluyormuş
Ayrıca benim saçlarım da dökülüyor
Bir ay öncesine kadar daha beterdi
Devamlı topluyordum açılmıştı yanlardan
Şimdi kısacık toplamıyorum yeni saçlar gelmiş açılan yerlerden
Ama hala dökülüyor orası ayrı 🫢

Kızlar, ben oğlana kabak, yoğurt, havuç, yumurta, muz, labne tattırdım. Arada 1 kez armut ve patates de yedi. Yarın da patatesin devamını getiricem. labneyi çok sevdi, bizimle her kahvaltıda labne yediriyorum. yumurtayı da mesela labne ve zeytinyağı ile karıştırıp yedirdim. her tadım sonrası direkt emziriyorum. Her neyse Sorum şu: ek gıdadan sonra su veriyor musunuz? Bir de bebeklerinizin kakası ek gıda sonrası değişti mi? Benim oğlan yine 3 günde bir kaka yapmaya başladı. Bugün sabah 6’da ıkına ıkına, çok bağırmasa da ses çıkarta çıkarta kaka yaptı. Önce böyle çamurdan koyu kaka geldi, sonra büyük insan gibi uzun ve tek kaka yaptı, en sonunda da anne sütü ile beslenirmiş gibi sulu taze kaka geldi. Sonuçta artık başka besinler aldığı için kakası değişecektir, endişe etmek istemiyorum ama birden böyle büyük insan gibi kaka yapması normal mi? Ekliyorum kakasının fotosunu, özür dilerim, iğrenecek olan bakmasın lütfen 🌸
0CD2CE64-DD05-4F38-A528-1C28D57559E8.jpeg

Kızlar, ben oğlana kabak, yoğurt, havuç, yumurta, muz, labne tattırdım. Arada 1 kez armut ve patates de yedi. Yarın da patatesin devamını getiricem. labneyi çok sevdi, bizimle her kahvaltıda labne yediriyorum. yumurtayı da mesela labne ve zeytinyağı ile karıştırıp yedirdim. her tadım sonrası direkt emziriyorum. Her neyse Sorum şu: ek gıdadan sonra su veriyor musunuz? Bir de bebeklerinizin kakası ek gıda sonrası değişti mi? Benim oğlan yine 3 günde bir kaka yapmaya başladı. Bugün sabah 6’da ıkına ıkına, çok bağırmasa da ses çıkarta çıkarta kaka yaptı. Önce böyle çamurdan koyu kaka geldi, sonra büyük insan gibi uzun ve tek kaka yaptı, en sonunda da anne sütü ile beslenirmiş gibi sulu taze kaka geldi. Sonuçta artık başka besinler aldığı için kakası değişecektir, endişe etmek istemiyorum ama birden böyle büyük insan gibi kaka yapması normal mi? Ekliyorum kakasının fotosunu, özür dilerim, iğrenecek olan bakmasın lütfen 🌸
Ohhh afiyet olsun. Bizimkinden ses seda yok 3gundur 😂 ama bana normal geldi. Ben yemek sonrası emzirirsem kusuyor. 30 dk 1 saat sonra emziriyorum. Suyu veriyor lıkır lıkır içiyor. Ben su içerken bakıyorum yapışıyor, gene veriyorum.

Evet ben şu veriyorum . Yemek sonrası emme sonrası aklıma gelen her fırsatta şu teklif ediyorum. İçmek isterse alıyor zaten . Seninkinin kakasi biraz kati gibi geldi bana . Bizimkinin de ek gıda sonrası kaka sayısı azaldı ve biraz katilasti ama bu kadar katı değil. Sen bol bol su ver düzelir bence

Kızlar ne yaptıysam yapayım benim bebe asla ek gıda almıyor dişleride çıkıyo onun huysuzlugu var üstüne bide aç kalıyor gibi geliyo ama beni emmekten başka hiç bir şey kabul etmiyor

Ben 6 ayıda tadım gibi geçirdim. Kimi gün 2 öğün verdiğin oldu kimi gün hiç vermedim.artık kahvaltı corba gece maması olarak ilerleyim diyorum bakalım. Bu gün omley labne zeytin seftali yedik kahvaltıda 4 gibi yoğurt çorbası 9 gibi gece maması vericem yerse. Bide arada ben yemek yerken tambugday ekmegi yedi corbaya banıp verdim.
3 4 gündür yürütecde dik duruyor iki ayağının üstünde dikiliyor yani
Disimiz yok bizim henuz gerci bi ay erken doğdu ondan belkide
6 ay 1 haftalıkdan beride desteksiz oturuyor
Bizde haberler böyle abiler okula basladi mutluyuz

Kızlar ne yaptıysam yapayım benim bebe asla ek gıda almıyor dişleride çıkıyo onun huysuzlugu var üstüne bide aç kalıyor gibi geliyo ama beni emmekten başka hiç bir şey kabul etmiyor
Hiç üzme kendini. Asel de 200.gun başladı yemeye. Mesela bugün yeşil fasulye verecektim. İstemedi uyudu bütün gün.

X