2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Beni de ekler misiniz? Hangi bilgiler lazımsa yazayım size

Merhaba
Bugun doktor kontrolüne gittik. Tam 7 haftalik kalp atisini karından duyduk. Haftasiyla uyumlu dedi. 9. Haftada gormek isteriz. 10. Haftada da nifty yaptırırsin dedi. Kan sulandirici igne ve folik asite devam.
Maşallah hayırlı olsun. Kan sulandırıcı neden alıyorsunuz

Kızlar dediğim gibi bugün kalp atışını duyduk bide testler istedi bi sürü haricinde size ilaç verdilermi. Bide artık ne kadarda bi kontrole çağırıcak doktor sizce

Kızlar dediğim gibi bugün kalp atışını duyduk bide testler istedi bi sürü haricinde size ilaç verdilermi. Bide artık ne kadarda bi kontrole çağırıcak doktor sizce
Hayırlı olsuun tüm testleri kese gördüğünde yaptırdım enfeksiyon varmış onun için vermişti ctesi tekrar yaptırıcam idrar tahlili falann. yeni gruptayız tablolu ekledim sizi de

Bende sabah akşam kullanıyorum vajinal olarak canım. 1 ay sonraya çağırdı tabi arada kanama filan olursa mutlaka gel dedi.

ErSeSi ya ben doktorumu çok anlayamadım zaten. Kanama alanı var mı diye ben sordum ondan sonra gördü. Çok büyük mü dedim yok küçük panik yapacak bir şey yok dedi. Progestan kullanayım mı dedim evet 5 ay kullanacaksın 5 ay düşük riskin var dedi.

3 genimde kan pihtilasmasi cikti. O sebeple doktor kontrolunde kullaniyorum
Çok geçmiş olsunn anladım
Hayırlı olsuun tüm testleri kese gördüğünde yaptırdım enfeksiyon varmış onun için vermişti ctesi tekrar yaptırıcam idrar tahlili falann. yeni gruptayız tablolu ekledim sizi de
Benim doktorum kalp atışını duyalım sağlam olsun sıkıntı olmadığını bilip tahlil yaptıralım demişti önceki gittiğimde. O yüzden çarşambaya kaldı. Hayırlısı olsun o zaman. Çok teşekkürler hemen damlıyorum gruba

seninle aynıyız ve bugün çok ağrım oldu galiba rahim genişlediği için oluyormuş bunlarr korkuyorum bende iyi mi değil mi diye ama randevum daha cumartesi günü umarım iyidirler
Bugün benim de kasigim da ağrılar var. Daha sabah doktordaydim bir problem yok dedi büyük ihtimal rahim büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum yani inşallah amin

Tarçın çayı da baş ağrısını hafifletiyor ama hamilelikte içilir mi bilmiyorum ama doğal en azından fazlası zararlıymış doktora sormak lazım
Tarçın doğumu kolaylaştırır, içilmez bu aylarda
Eki Görüntüle 2892976 kizlar adet tarihine göre 6+5 gunlük olmam gerekiyordu ama doktor 6+1 görünuyo ama genelde kız bebeklerde boyle oluyo dedi duydunuz mu hiç böyle bişey
Duymadım benim kızım var haftasıyla uyumluydu, belki doğrudur. Doktorlar bu haftalarda cinsiyet tahmini yaomazlar pekk. Şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…