2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba canım gözün aydın. Çok sevindim. Progestani nasıl kaç adet önerdi. Benimde kanama alanım var ve sabah bir akşam iki vajinal kullanıyorum. Öğlen işte olduğum için ikisini akşama önerdi. Birde haftada on günde bir kanama olduğu için kontrole cagirdimi seni

Ellerine sağlık tablo için Benide eklermisin ilk çocuğum yaş 29 Eskişehir 22mart 2022 şimdilik doğum tarihi

Ayy kızlar 2 kase et suyuna bol sirkeli sarımsaklı çorba içtim 15 dk sonra alt karnımda ve belimde ağrılar başladı kötü birşey mi oldu acaba dokunur mu çorba yaa besin zehirlenmesi geçirmiştim cuma günü o yüzden bağışıklık güçlensin diye içtim :/

Gözün aydın canım hayırlısıyla sağ salim kucaginada almayı nasip etsin minik mucizeyi

Gıda zehirlenmelerinden sonra mideni çok yorma canım. Muhtemelen sirke ve sarımsak çok ağır gelmiştir geçmiş olsun

seninle aynıyız ve bugün çok ağrım oldu galiba rahim genişlediği için oluyormuş bunlarr korkuyorum bende iyi mi değil mi diye ama randevum daha cumartesi günü umarım iyidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…