sen ne alemdesin bugüünAy kiyamam sana yaa insallah dayanabilirsin
İnşallah geçer biran önceDavul gibi karnı olanlar gelin bir sarılalım bu nedir arkadaş 6 aylık oldum sanki asla gitmiyor yesemde yemesemde bulantı da var
Yatiyorum daha benim kahvaltıdan sonra basliyo kuzu. Bi de simdi kahvaltidan once tiroit ilaci iccem bakalimsen ne alemdesin bugüün
Aaaa ne zaman randevun? Onu duyunca hayata bakışın değişiyor resmen. Bi de benim doktor yaklastirip direk kalbin atışını gosterdi. Duygular şelalepüüü diğer aylar karışmış normal doğumcular ve sezaryen doğumcular atışıyortek derdimiz o olsun yaa sağlıkla ilerlesin büyüsün fındıklarımızz o aşamalara geleliim (daha kalp atışını duymadım)
cumartesi ya işten izin sıkıntı gidemiyorum hafta sonuna kalıyor ondan hepp gittiğimde büyümüş olcak minnakçık hadi ya video falan çekmene izin verdi mi doktor ağlarım bende kesiinAaaa ne zaman randevun? Onu duyunca hayata bakışın değişiyor resmen. Bi de benim doktor yaklastirip direk kalbin atışını gosterdi. Duygular şelale
Bende dun artik adma akilli sismeye basladigimi hissettim. Karbimda ufaktan belli olmaya basladi cok sukur. Bugunleri 5 yildir hayal ediyorum. Mide bulantilarima öğürmelerime bile seviniyorumDavul gibi karnı olanlar gelin bir sarılalım bu nedir arkadaş 6 aylık oldum sanki asla gitmiyor yesemde yemesemde bulantı da var
İzin verirdi heralde ama kalp atislari daha cok düşüktü, ondan cekmedik. Bidaha gittiğimde cekicem insallahcumartesi ya işten izin sıkıntı gidemiyorum hafta sonuna kalıyor ondan hepp gittiğimde büyümüş olcak minnakçık hadi ya video falan çekmene izin verdi mi doktor ağlarım bende kesiin
Canım insallah kalp atislarini duyarsin bugun oncelikleKizlar dun tahlil yaptirdim. Aclik sekerim 100 ve tsh 3.3 idrar testimde temiz cikti. Yediklerime cok dikkat etmeme ragmen boyle sekerim genetik oldugu icin. Tiroitiminde bogazimdaki agridan yutkunmamdan yukseldigini anlamistim zaten.Hemen endokrinolojiye ve diyetisyene gittim cok sukur panik yapilcak bisey yok dediler. Tahlillerinizi doktorunuz istemese bile duzenli yaptirin. İşi sansa birakmayin.
Insallah kalp atisini duyarizda cekmekte nasip olurCanım insallah kalp atislarini duyarsin bugun onceliklecekebilirsen video çek. Onun dışında tsh benimde 2.9 cikti 2.5 olması gerekiyormuş. Doktor ilac verdi ilk bugün baslicam bakalim
Diyetisyen sekerim oldugu icin gec hamile kalmissin demeye getirdi 32 yas icin. Sanki bilerek bu yasi sectim.
Canim genelde 1 ay sonra ya da 20 gun sonra cagiriyolar. Bana 20 gun sonra gel dedi. 6+5 te kalp atışını duyduk en sonDr bana ne zaman gelmem gerektigini söylemeyi unuttu. 7. Haftada gidenler birdaha ne zaman gelin dedi dr.
ay ona neymiş yaa zaten hamişlik hassasiyet yaratıyor insanda düşüncesiz pislik diyetisyen istersek 50mizde doğururuz kime neeDiyetisyen sekerim oldugu icin gec hamile kalmissin demeye getirdi 32 yas icin. Sanki bilerek bu yasi sectim.
Ay sorma sinir oldum bende. Sanki mumkun olmayan bi yasta hamileyim. Cok sukur ciddi bi saglik problemim yok Allah izin verirse takir takir dogururum yaniay ona neymiş yaa zaten hamişlik hassasiyet yaratıyor insanda düşüncesiz pislik diyetisyen istersek 50mizde doğururuz kime nee