2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aaaa ne zaman randevun? Onu duyunca hayata bakışın değişiyor resmen. Bi de benim doktor yaklastirip direk kalbin atışını gosterdi. Duygular şelale

Sevgili editor beni de ekler misin listeye
Yas:33
1. Cocuk
Tahmini dogum tarihi 6 mart 2023
İnsallah hepimiz kolay bir hamilelik ve kolay bir dogumla saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucahimiza aliriz

Aaaa ne zaman randevun? Onu duyunca hayata bakışın değişiyor resmen. Bi de benim doktor yaklastirip direk kalbin atışını gosterdi. Duygular şelale
cumartesi ya işten izin sıkıntı gidemiyorum hafta sonuna kalıyor ondan hepp gittiğimde büyümüş olcak minnakçık hadi ya video falan çekmene izin verdi mi doktor ağlarım bende kesiin

Davul gibi karnı olanlar gelin bir sarılalım bu nedir arkadaş 6 aylık oldum sanki asla gitmiyor yesemde yemesemde bulantı da var
Bende dun artik adma akilli sismeye basladigimi hissettim. Karbimda ufaktan belli olmaya basladi cok sukur. Bugunleri 5 yildir hayal ediyorum. Mide bulantilarima öğürmelerime bile seviniyorum

Kizlar dun tahlil yaptirdim. Aclik sekerim 100 ve tsh 3.3 idrar testimde temiz cikti. Yediklerime cok dikkat etmeme ragmen boyle sekerim genetik oldugu icin. Tiroitiminde bogazimdaki agridan yutkunmamdan yukseldigini anlamistim zaten.Hemen endokrinolojiye ve diyetisyene gittim cok sukur panik yapilcak bisey yok dediler. Tahlillerinizi doktorunuz istemese bile duzenli yaptirin. İşi sansa birakmayin.

cumartesi ya işten izin sıkıntı gidemiyorum hafta sonuna kalıyor ondan hepp gittiğimde büyümüş olcak minnakçık hadi ya video falan çekmene izin verdi mi doktor ağlarım bende kesiin
İzin verirdi heralde ama kalp atislari daha cok düşüktü, ondan cekmedik. Bidaha gittiğimde cekicem insallah

Canım insallah kalp atislarini duyarsin bugun oncelikle cekebilirsen video çek. Onun dışında tsh benimde 2.9 cikti 2.5 olması gerekiyormuş. Doktor ilac verdi ilk bugün baslicam bakalim

Z zahrada eline sağlık canim listede benim gibi 30 dan sonra 3. Bekliyenleri görmek iyi geldi bana

Canım insallah kalp atislarini duyarsin bugun oncelikle cekebilirsen video çek. Onun dışında tsh benimde 2.9 cikti 2.5 olması gerekiyormuş. Doktor ilac verdi ilk bugün baslicam bakalim
Insallah kalp atisini duyarizda cekmekte nasip olur tsh icin sinir 3 panik yapicak bi deger degil cnm benim

Dr bana ne zaman gelmem gerektigini söylemeyi unuttu. 7. Haftada gidenler birdaha ne zaman gelin dedi dr.

ay ona neymiş yaa zaten hamişlik hassasiyet yaratıyor insanda düşüncesiz pislik diyetisyen istersek 50mizde doğururuz kime nee
Ay sorma sinir oldum bende. Sanki mumkun olmayan bi yasta hamileyim. Cok sukur ciddi bi saglik problemim yok Allah izin verirse takir takir dogururum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…