Amin canım inşallah. Çektiğimiz sıkıntılara değsin de Rabbim güldürsün yüzümüzüÖylemi Allahin izni ile hiç bişey olmaz inşallah canım sağ salim kucağınıza alırsınız.benimde pazartesi bakalım neolacak
Canım kişiden kişiye göre değişebiliyor değer. Önemli olan 2 günde bir minimum %60 oranında ya da 2 katına çıkması gerekiyor.Kizlar bugün kar veririm 4+3 deyim beta 188 çıktı bazı arkadaşlara kan sonucunu yazarım demiştim nasıl sizce internet verilerine göre ortalamada gibi şehir dışındayım haftaya doktora gidebilicem
Ankaranin neresi bende ankaradayim. Hayirli olsun bu aradaZahradaa
Yaş 24
Tdt : 13 Mart 2022
İlk çocuk
Ankara
Olumlu düşünmek çok önemliİnşallah normal ilerler de umudumuz yarım kalmaz
Aslen İstanbul ama Hollanda’da doğacak kısmet olursa@zehrada
37 yaş
2. Çocuk
09.03.2022
Evet kuzu eger ban yemesse grup burdan drvam ederizSlm kızlar burdanmı devam edeceğiz
Düştü düştü ama günde 150mg içiyorumAnladım canım. Şuan düştü mü değerin peki? Benimki gebelik kaynaklı oldu ama bence çünkü ben gebe kalmadan önce doktora gidip kontrol olmuştum. Bir problem yoktu
Ne kadar zamanda düştü değerin kuzu? Bakalım bana kaclik yazdi aksam eşim alıp getirecekDüştü düştü ama günde 150mg içiyorum
Test yaptın mıCevap verdiğin için teşekkürler canım. Benim de adetten 3 gün önce oldu iki gün kahverengi geldi bugün de rengi açık sarı olmuş
Gözün aydın canım çok sevindimGünaydınlar hanımlardoktordan çıktım daha yeni. Kalp atışını duydum pittik pittik çok şükür ultrasona göre 6+4 çıktı doktorum prilam ve fitil olarak progestan verdi bel ağrım var diye inşallah sigorta onay verirse kan vercem şimdi benden haberler şimdilik bu kadar