2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende bugün doktora gittim. Çok şükür 7+3 günlük olmuşuz 🤩 kalp atışını dinledik bebek iyi durumda dedi doktor. Küçük bir kanama alanı varmış 5 ay boyunca progestan kullanacakmışım. Bol bol dinlen ağır kaldırma vs dedi.
Merhaba canım gözün aydın. Çok sevindim. Progestani nasıl kaç adet önerdi. Benimde kanama alanım var ve sabah bir akşam iki vajinal kullanıyorum. Öğlen işte olduğum için ikisini akşama önerdi. Birde haftada on günde bir kanama olduğu için kontrole cagirdimi seni

Kızlar profillerinize tek tek bakıp şehirleri de ekledim ama yazmayanlar vardı onları da tamamlarız isterlerse söylesinler kaydederiiim veya hatalı bir şey varsa düzeltirim oh be tabloya ne kadar aç kaldıysam doyamadım:KK70:
Ellerine sağlık tablo için ☺️Benide eklermisin ilk çocuğum yaş 29 Eskişehir 22mart 2022 şimdilik doğum tarihi 😍

Ayy kızlar 2 kase et suyuna bol sirkeli sarımsaklı çorba içtim 15 dk sonra alt karnımda ve belimde ağrılar başladı kötü birşey mi oldu acaba dokunur mu çorba yaa :KK43: besin zehirlenmesi geçirmiştim cuma günü o yüzden bağışıklık güçlensin diye içtim :/

Merhabala kızlar öncelikle hepimiz bebişlerimizi sağ salim hayırlı evlat olarak kucaklarimiza alırız. Ben 5yillik evliyim 3yildir tedavi görüyordum 2kez aşılama yapıldı. Tüp bebeğe karar vermiştik ki Temmuz ayında tedavi başlıcaktı haziranın başında ilaçlarımızı aldık sonra dediler ki Temmuzda tüp bebek bölümü bakıma girecek Ağustosta baslicaz dediler. Oturup ağladım bir ay daha gitti diye çok üzüldüm. Sonra bir hafta boyunca 4yasindaki yeğenim hala karnında bebek var diyor ben eminim var biliyorum diyo. 1hafta boyunca dile getirince bi test yapıyım bu çocuk böyle yapmazdı hiç dedim 15temmuzda gebe olduğumu öğrendim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿Bu arada polikistik var bende ve adetlerim çok düzensiz en son 24mayista adet olmuştum 70-80gun bile olmadığım oluyor o yüzden tam ne kadarlık bilmiyorum gittiğim doktor 5haftalik demişti geçen hafta. 30unda başka doktora gidicem . Biraz uzun oldu hepinizi öpüyorum 🤗🤗🤗🥰
Gözün aydın canım hayırlısıyla sağ salim kucaginada almayı nasip etsin minik mucizeyi🥰

Ayy kızlar 2 kase et suyuna bol sirkeli sarımsaklı çorba içtim 15 dk sonra alt karnımda ve belimde ağrılar başladı kötü birşey mi oldu acaba dokunur mu çorba yaa :KK43: besin zehirlenmesi geçirmiştim cuma günü o yüzden bağışıklık güçlensin diye içtim :/
Gıda zehirlenmelerinden sonra mideni çok yorma canım. Muhtemelen sirke ve sarımsak çok ağır gelmiştir😔 geçmiş olsun

seninle aynıyız ve bugün çok ağrım oldu galiba rahim genişlediği için oluyormuş bunlarr korkuyorum bende iyi mi değil mi diye ama randevum daha cumartesi günü umarım iyidirler

X