2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben göremedim cnm

Malesef dün ağrı ve kanamayla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş.birazdan kürtaj olucam.inş sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım
Cok uzuldum cnm benim. Senin hissettiklerini o kadar iyi anliyorum ki😔 ins en kisa surede cifter dolar kucagin.

Bende öyle biliyorum canım, pastorize işlemi evde iyi yapılamadığı için içerisinde bakteri kalma ihtimalinden dolayı, ev yoğurdu, açık süt tüketilmemesi gerekiyor. Hatta ev yapımı mayonezde aynı şekilde, hazır olanları tüketin diyor doktorlar onlar iyice mikroplardan arındırıldığı için, ev usulu olanlar biraz daha bakteriyel oluyor
Doğrudur cnm sütü duymuştum yoğurdu ilk kez duydum :110:

Ayyy kızlar şimdi doktor aradı beni. Cumartesi günü kontrole gittigimde kan ve idrar testi de vermiştim. Guatr değerim biraz yüksek çıkmış. 2.5 olmasi gerekirken 2.9 olarak çıkmış. Her sabah ac karnina ilac yazdı simdi. Aranizda kullanan var mi? Ya da böyle bi durum yasayan
Ben yıllardır troid ilacı kullanıyorum yan etkisi olmadı hiç bebek içinde zararlı değil aksine değerin yüksek olması bebeğe zararlı

Z zahrada Hayırlı olsun inşallah henüz doktora gitmedim ilk muayenemizi cuma günü olucaz nasipse
Bence şehirde olabilir sanki kendi adıma samsun’da olan varmı merak ediyorum
Yaş 36
4.çocuk
tahmini doğum 1mart 2022

Ben tiroid hastasıyım ameliyat oldum tiroid bezim yok yıllardır sürekli kullanıyorum. Değeriniz çok çok az yüksek görünüyor. Zaten doktorunuz düşük doz ilaç vermiştir. Bebeğinizin gelişimi ve tutunması için tiroid hormonu çok önemli aksatmadan kullanın ve içinizi ferah tutun🤗
Canım çok saol her sabah aç karnına içmeni söyledi evet

Merhaba
Bugun doktor kontrolüne gittik. Tam 7 haftalik kalp atisini karından duyduk. Haftasiyla uyumlu dedi. 9. Haftada gormek isteriz. 10. Haftada da nifty yaptırırsin dedi. Kan sulandirici igne ve folik asite devam.
Yaaa cok guzel 😍 masallah. Yarinda venim kontrolum var 8+2 olucaz kalp atisini duymak bana da nasip olur insallah 💙

Daha hareketlerini hissedemedigimiz icin normal bence kuzu. İnşallah hepimiz için, bebislerimiz icin hersey yolunda olur 🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım benimm sağlıcakla kucağımıza alalım 🤗❤️❤️
o içteki korku hep var canım kendini dinleme lütfen etrafımızda olan tek olumlu şeyin bebişlerimiz olduğunu düşünüyorum :anneadayı: bende her zaman hayırlısı kısmetse diye konuşurum en güzeli de bu değil mi ? Korkuya gelince kucağımıza alana kadar hep bi korkuda olacak içimizde benim ikinci bebişim olacak kısmetse ve ilkimin yüzünü görene kadar korkularım vardı
Çok haklısın canım evde durdukca kendimi dinliyorum gerçekten birde iş güc yapmıyoruö bayadır doktor yapma dedi diye. Yattıkca ağrım varken neden ağrıyor ağrım geçer neden geçyi acaba diye düşünüp kendi kendime ediyorum. Artık bir iki gündür başladım yavaş yavaş işlerimi yapmaya çok şükür lekelenmem vardı kesildi. Ağır işler dışında hafif hafif yapıyorum. En güzeli en doğrusu tabiki biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan ☺️ Sanırım bende senin gibi olucam ilk kez tecrübe ediyorum herşeyi. Allah bağışlasın ilk evladınıda gelecek olan evladınıda canım sağlıcakla al kucağına 🤗

İnşallah canım benimm sağlıcakla kucağımıza alalım 🤗❤️❤️

Çok haklısın canım evde durdukca kendimi dinliyorum gerçekten birde iş güc yapmıyoruö bayadır doktor yapma dedi diye. Yattıkca ağrım varken neden ağrıyor ağrım geçer neden geçyi acaba diye düşünüp kendi kendime ediyorum. Artık bir iki gündür başladım yavaş yavaş işlerimi yapmaya çok şükür lekelenmem vardı kesildi. Ağır işler dışında hafif hafif yapıyorum. En güzeli en doğrusu tabiki biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan ☺️ Sanırım bende senin gibi olucam ilk kez tecrübe ediyorum herşeyi. Allah bağışlasın ilk evladınıda gelecek olan evladınıda canım sağlıcakla al kucağına 🤗
inşallah canım benim Rabbim hepimize hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı:super:

Kızlar boğazım acımaya başladı🥺🥺 dün eşimin vardı bugun bende var. Umarım corona falan geçirmiyorumdur aşısızım şuan 3. Aydan sonra olmayı planlıyordum 😣

Benim endokrin doktorum hep düşürmeden hamile kalma demişti düşük riski oluşturur demişti ama benim baya yüksekti 5 felandı hatta o değerle hamile de kalamazsın diyordu
Anladım canım. Şuan düştü mü değerin peki? Benimki gebelik kaynaklı oldu ama bence çünkü ben gebe kalmadan önce doktora gidip kontrol olmuştum. Bir problem yoktu

X