hayirli olsun geç döllenme sayilir sizinki. aslinda adetin ilk gününe gore hesaplanir 4+2 şuan sizin ama geç döllenme olduğu icin doktor keseyi gördükten sonra tahmini hafta gün soyleyecek muhtemelen bir hafta küçültüp soyleyecek
hiç doktora daha gitmeyeyim değil mi 100 200 görebilirsem gideyim :d en iyisi cuma bir daha kan vereyim azsa daha ptesi de veririm kafam da karıştı vallahi iyice öf tahmini regl tarihimi bile anlamıyorum 19undan itibaren mi 14 saycam 22 sinden itibaren mi diye
hiç doktora daha gitmeyeyim değil mi 100 200 görebilirsem gideyim :d en iyisi cuma bir daha kan vereyim azsa daha ptesi de veririm kafam da karıştı vallahi iyice öf tahmini regl tarihimi bile anlamıyorum 19undan itibaren mi 14 saycam 22 sinden itibaren mi diye
merhaba arkadaslar. dün yaptırdıgım test ile hamile oldugumu öğrendim:) fakat kafami kurcalayan seyler var.
sat 19 mayıs, 28 haziranda test yaptırdım beta hcg 160.08 çıktı. sizce bu değer normal midir? 30-33 günde bir adet oluyorum
tekrardan merhaba. bugün yaptırdığım(30 haziran) testte değerim 366,47 çıktı. 2 katına çıkmış görünüyor. bu sonuçlardan kaç haftalık olduğunu tahmin edebilir miyiz? değerim 1500 üzerine çıktığı gün doktora gitmeyi düşünüyorum, ultrasonda da görebilelim.
Merhabalar herkese,başlığı görünce atladım direktsat 28 Mayıs 29 Haziran da test yaptım çift çıkınca dün kan verdim ASM de sonuç 1875 aile hekimi gebelik var dedi Cumartesi ye kadın doğum dan randevu aldım acaba kese görünür mü kalp atışı duyulur mu sizce
Aminnn inşallah hepiniz görün sağlıkla büyüsünler
Bugün nasıl gittim doktora bilemezsiniz elim ayağım titreyerek 2 dış gebeliğim vardı. Bunda da 2 kere kan verdim farklı laboratuvarlarda artış tam 2 kat olmamıştı ama yaklaşmıştı. Doktorum farklı laboratuvar olduğundan olabilir 2 gün sonra tekrar ver dedi. Vermedim kanı dedim ağrım sızın olmadığı sürece 1 hafta beklicem. Çok şükür iç gebelikmiş
Cnm ben kendim için söyleyeyim daha kese ve kalp atışı değerlere ulaşmadım pazar günü hcg 577 idi 12 temmuzda gitmeyi düşünüyorum doktora 6. Hafta oluyor her şey daha net görünür diye ama istersen cumartesi sen git kese görünür sanırım o değerlere
Keseyi ben geçen hafta 1500 civarındayken gördüm canım tam 4 haftayı doldurup beşe girdiğim gün gitmiştim doktora. Yani 1000 i geçmeden gitmenin anlamı yok pek
Keseyi ben geçen hafta 1500 civarındayken gördüm canım tam 4 haftayı doldurup beşe girdiğim gün gitmiştim doktora. Yani 1000 i geçmeden gitmenin anlamı yok pek
Ben geçen hafta çarşamba hcg 325di. Birdaha vermedim. 1 hafta bekledim dün doktora gittim. Hcg m kaçtı bilmiyorum. Son adete göre 5+3 diye hesaplamıştım ama ultrasonda 5+0 çıktı kese ve bebek gözüktü