2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İnşallah canımm hepimizin miniği sağlıkla gelsinn 😍🤗🤗

Ben geçen hafta çarşamba hcg 325di. Birdaha vermedim. 1 hafta bekledim dün doktora gittim. Hcg m kaçtı bilmiyorum. Son adete göre 5+3 diye hesaplamıştım ama ultrasonda 5+0 çıktı kese ve bebek gözüktü 😊
Allahım insallah bizede o günleri nasip eder🙏🏻🙏🏻

Günaydın herkese. 🙏🏻🙏🏻
Birkaç hafta geçince iyice emin olacağız inşallah. 😍 O zaman çok daha aktif olacak buralar. 💕

Günaydın herkese. 🙏🏻🙏🏻
Birkaç hafta geçince iyice emin olacağız inşallah. 😍 O zaman çok daha aktif olacak buralar. 💕
evet gerçekten 14 betanın hiçbir şeyini ciddiye alamıyorum :KK70::KK70: kaset testte koyulaşmasını bekliyorum anca ahahha :KK70::KK70:d daha onda bile koyulaşmadıı 1-2 hafta geçse yanacak buralarrr eminim temmuz grubundan da çok kişi burada olacakk

evet gerçekten 14 betanın hiçbir şeyini ciddiye alamıyorum :KK70::KK70: kaset testte koyulaşmasını bekliyorum anca ahahha :KK70::KK70:d daha onda bile koyulaşmadıı 1-2 hafta geçse yanacak buralarrr eminim temmuz grubundan da çok kişi burada olacakk
ya çok tatlısın 😆😆
Ben de çok farklı değilim 34 😆
Daha adeti geçmeyen çok kişi vardır dediğin gibi yıkılacak buralar 😆

ya çok tatlısın 😆😆
Ben de çok farklı değilim 34 😆
Daha adeti geçmeyen çok kişi vardır dediğin gibi yıkılacak buralar 😆
2 güne kan verecek misin ben kollarım delik deşik olmasın diye kaset test ovulasyon falan takip etmeyi düşünüyorum 1 hafta sonra gidip vereyim varsa elle tutulur bir şey olsun diyee benim bata da 4 gün var zatenn daha

2 güne kan verecek misin ben kollarım delik deşik olmasın diye kaset test ovulasyon falan takip etmeyi düşünüyorum 1 hafta sonra gidip vereyim varsa elle tutulur bir şey olsun diyee benim bata da 4 gün var zatenn daha

Bende aynısını düşünüyorum ya çizgi belirginleşirse işler yolunda demektir bugün ovülasyon yaptım kopkoyu çıktı
Hcg de silik çıktı. Dün yaptığımdan çok çok hafif pembe.

Bugünkü testim bu.

Eklentiler

• B6B66108-65C8-446F-90FE-8742CB6796FB.jpeg
    B6B66108-65C8-446F-90FE-8742CB6796FB.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 86
Benim de böyle dün ve bugün ahahah rezalet 😂 çatlamamız 2 gün arayla baya erken öğrendik kudurukları böyle de zormuş hamileyim desem diyemiyorum değilim desem diyemiyorum aradayız resmen

Off hiç sormaa 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ halt vardı da gittik erkenden öğrendik 😆

Merhaba kızlar benimde bat 25 mayıs tı 26 mayısta test yaptım çift çizgiyi gördüm aynı gün kan verdim 320 çıktı iki gün sonra 750 çıktı ogün kese gözükmedi çok yeni dedi doktor bugün 3 gün daha geçti sabah kan verdim yarın doktor randevum var sizce kese gözükür mü birde vajinal ultrasonla mı ilk gözüküyor 🥰

Merhaba kızlar benimde bat 25 mayıs tı 26 mayısta test yaptım çift çizgiyi gördüm aynı gün kan verdim 320 çıktı iki gün sonra 750 çıktı ogün kese gözükmedi çok yeni dedi doktor bugün 3 gün daha geçti sabah kan verdim yarın doktor randevum var sizce kese gözükür mü birde vajinal ultrasonla mı ilk gözüküyor 🥰
Hayırlı olsun 🥰 1000-1500lerde kese görünüyormuş.sizin büyük bi ihtimal görünür yarına inşallah
Benim 2. Gebeliğim ilki karından görünmemişti vajinal ultrasonda görmüştük.karından görünmediğinde vajinal bakıyorlar

X