2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İlk cocugumda ayni sizin gibi henüz öğrenmeden önce başlamıştı. bu haftalarda falan bulantidan serum takiliyordu bana şimdi öyle bisey olmayinca şaşırdım. inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz ve rahat geçer
Bir sorun yoktur canım merak etme stres yaparsan daha kötü olur. Bende doktora gitmeden önce kafamda kuruyordum ama gidince rahatladım. Herkesin bünyesi aynı değil hatta her gebelik bile aynı değil.

hadi insallah keseyi görürsünüz. benim ne zaman ultrasona girecegim henüz belli değil. doktor sanirim belli bir hcg değeri bekliyor
Benim dr de kendince hcg hesapladı eski değerlerime göre, yaklaşık 2000 olacak dedi. Sanırım o yüzden çağırdı. Umarım keseyi görürüm

Var canım ya. Bir de kasıklarımda ara ara ağrı girip çıkıyor sonrada belime vuruyor. Bu benim 2.aşılamam ama öncekine hiç böyle değildim inşaallah tuttuğundandır deyip seviniyorum ☺️ test yaparsan haber et canım bende yapayım ev dolu test beni bekliyor😎
Benim de belim ağrıyor. Adet olacak gibi kasık ağrısı var. Sol tarafında batma var. benım de 30tane testım var meraktan yaptım pozıtıf çıkıyor halıyle 4 5 gun sonra varsa eğer gercek pozıtıf cıkar.

Arkadaşlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu nasipse 5 Mart doğum tarihi Rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin 🤭
Tebrik ederim :) Sanırım aynı zamanlara denk geldik benim içinde 5 mart doğum tarihi olarak görünüyor :)

Cumartesi 135, pazartesi 343 tü. Dr bir daha baktırmana gerek yok dedi ama yarın sağlık ocağına İlaç yazdırmaya gittiğimde bir kez daha baktıracağım. sizin değerleriniz nasıl?
Sizinkiler yükselmiş evet cuma kese görünebilir benim iki gün önce 182 çıktı bugün tekrar verdim sonuç bekliyorum🤲🏻

Merhabaa hayırlı olsun herkesin bebeği sağlıkla gelsin inşallah 🤗
Şubat sonları diye düşünğyordum ama inşallah nasipse mart annesi olucam bende bugün keseyi gördük tam 5 haftalıkmış. 2 mart gösteriyor doğum nasipse 💙🤗

Şubat sonları diye düşünğyordum ama inşallah nasipse mart annesi olucam bende bugün keseyi gördük tam 5 haftalıkmış. 2 mart gösteriyor doğum nasipse 💙🤗
ohh maşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz. :KK200:

Maşallah 🙏🏻 Darısı bizim başımıza hepimiz sağlıkla görelim keseleri 🥰

ohh maşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz. :KK200:
Teşekkür ederimm sizinde inşallah ❤️❤️
Maşallah 🙏🏻 Darısı bizim başımıza hepimiz sağlıkla görelim keseleri 🥰
Aminnn inşallah hepiniz görün sağlıkla büyüsünler 😍💙
Bugün nasıl gittim doktora bilemezsiniz elim ayağım titreyerek 2 dış gebeliğim vardı. Bunda da 2 kere kan verdim farklı laboratuvarlarda artış tam 2 kat olmamıştı ama yaklaşmıştı. Doktorum farklı laboratuvar olduğundan olabilir 2 gün sonra 😬tekrar ver dedi. Vermedim kanı dedim ağrım sızın olmadığı sürece 1 hafta beklicem. Çok şükür iç gebelikmiş 😍🤲🏼🤲🏼

Selam güzel anne adayları 🥰
Şubatta bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim.
Allahıma şükürler olsun tekrar güzel haberi aldım.
sat 3 Haziran bat bugün. Doktora geldim şimdi pazar günü 90 dı bhcg bugün artışa bakacağız.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️🤲🏽🤲🏽

selam kızlaar,
bende bugün kan testi yaptım sabah predictorla da çizgi görmüştüm..
ama benim bebik çok yeni daha beta 14 çıktı :KK70:
heralde beta idrara geçer geçmez 1 günde gittim ki bu kadar az :KK70::KK70:
benim sat 30 mayıstı ama döngüm uzun 22. günde yumurtladım 19-20-21 yumurtlama oldu 22si çatlama oldu. ben nerden neyi saycam bu benim bebik 1+1 mi :KK70: 2+1 falan mı yardımcı olur musunuz aydınlanayım az

selam kızlaar,
bende bugün kan testi yaptım sabah predictorla da çizgi görmüştüm..
ama benim bebik çok yeni daha beta 14 çıktı :KK70:
heralde beta idrara geçer geçmez 1 günde gittim ki bu kadar az :KK70::KK70:
benim sat 30 mayıstı ama döngüm uzun 22. günde yumurtladım 19-20-21 yumurtlama oldu 22si çatlama oldu. ben nerden neyi saycam bu benim bebik 1+1 mi :KK70: 2+1 falan mı yardımcı olur musunuz aydınlanayım az
hayirli olsun 🥰 geç döllenme sayilir sizinki. aslinda adetin ilk gününe gore hesaplanir 4+2 şuan sizin ama geç döllenme olduğu icin doktor keseyi gördükten sonra tahmini hafta gün soyleyecek muhtemelen bir hafta küçültüp soyleyecek

X