2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok teşekkür ederim peki vajinal bakılmasının herahangi bir zararı olur mu

Çok teşekkür ederim peki vajinal bakılmasının herahangi bir zararı olur mu
Doktorum hiç bir zararı yok demişti. Ssonrasında da çok şükür kanama akıntı ağrı hiç bir sorun olmadı . İçinizi ferah tutun. Önemli olan o keseyi görmek. O dk endişe de bitiyo

Merhaba canım benimde bat 24 mayıstı geçen hafta cuma günü kan verdim 269.1 çıkmıştı. Salı günü doktora gittim küçücük de olsa keseyi gördük. Seninki de büyük ihtimal görünür.

Ctsi 172 di bidaha vermedim kan yarında gitcem umarım USG karından gözükür vajınal dan da istemiyorum tehlikeli olur diye sizce ne düşünüyorsunuz kızlar

Hayırlı olsun ,Allah hepimizin tamamına erdirsin inşallah sağ salim ,ben de az önce doktordan çıktım 4+6 dedi kese göründü anca içi dolu mi ve kalp atışına bakmak için 2 hafta sonra tekrar çağırdı

Ne güzel dilekler ,keşke sizin kadar pozitif olabilsem, inşallah diyorum tüm kalbimle

Bir aaah çeksem… Pozitif olmaktan başka elimizden hiçbir şey gelmiyor arkadaşım. Kötü şeyler yaşadım, bunda pozitif olayım bari.

Gözün aydın canım sağlıkla devamı gelicek inşallah Bende bu cumartesi değil sonraki cumartesi gidicem inşallah

Selam kizlar sanırım bende Mart annesi oluyorum bugün bat günüm sabah test yaptım . Pozitif .sağlık ocağı da kan verdim henüz sonucum çıkmadı internetten takip ediyorum . Sizce bu teste göre değer kaç çıkar . Attığım testin 5. Dk daki hâli

Eklentiler

• IMG_20210701_094250.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba canım benimde bat 24 mayıstı geçen hafta cuma günü kan verdim 269.1 çıkmıştı. Salı günü doktora gittim küçücük de olsa keseyi gördük. Seninki de büyük ihtimal görünür.
İnşallah canım bakalım yarını iple çekiyorum

Hayırlı olsun canım benim bundan bir tık daha koyuydu 269.1 çıkmıştı

Hayırlı olsun canım benim bundan bir tık daha koyuydu 269.1 çıkmıştı
Teşekkür ederim . Bakalım Bnm ki kaç cikicak hala belli değil yarına ancak çıkar herhalde sonuç . Regli geçince mi yapmistin yoksa daha erken mi

Kızlar birşey soracağım ben 26 sında tahlil verdim 320 28 inde verdim 740 sonra bugün 1 temmuz verdim 1870 çıktı artış normal dimi

İçimden 180-200 geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…