Çok teşekkür ederimHayırlı olsun1000-1500lerde kese görünüyormuş.sizin büyük bi ihtimal görünür yarına inşallah
Benim 2. Gebeliğim ilki karından görünmemişti vajinal ultrasonda görmüştük.karından görünmediğinde vajinal bakıyorlar
Doktorum hiç bir zararı yok demişti. Ssonrasında da çok şükür kanama akıntı ağrı hiç bir sorun olmadı . İçinizi ferah tutun. Önemli olan o keseyi görmek. O dk endişe de bitiyoÇok teşekkür ederimpeki vajinal bakılmasının herahangi bir zararı olur mu
Merhaba canım benimde bat 24 mayıstı geçen hafta cuma günü kan verdim 269.1 çıkmıştı. Salı günü doktora gittim küçücük de olsa keseyi gördük. Seninki de büyük ihtimal görünür.Merhaba kızlar benimde bat 25 mayıs tı 26 mayısta test yaptım çift çizgiyi gördüm aynı gün kan verdim 320 çıktı iki gün sonra 750 çıktı ogün kese gözükmedi çok yeni dedi doktor bugün 3 gün daha geçti sabah kan verdim yarın doktor randevum var sizce kese gözükür mü birde vajinal ultrasonla mı ilk gözüküyor
Karından mı görunduMerhaba canım benimde bat 24 mayıstı geçen hafta cuma günü kan verdim 269.1 çıkmıştı. Salı günü doktora gittim küçücük de olsa keseyi gördük. Seninki de büyük ihtimal görünür.
Hayırlı olsun ,Allah hepimizin tamamına erdirsin inşallah sağ salim ,ben de az önce doktordan çıktım 4+6 dedi kese göründü anca içi dolu mi ve kalp atışına bakmak için 2 hafta sonra tekrar çağırdıİnşallah canımm hepimizin miniği sağlıkla gelsinn
Ben geçen hafta çarşamba hcg 325di. Birdaha vermedim. 1 hafta bekledim dün doktora gittim. Hcg m kaçtı bilmiyorum. Son adete göre 5+3 diye hesaplamıştım ama ultrasonda 5+0 çıktı kese ve bebek gözüktü
Ne güzel dilekler ,keşke sizin kadar pozitif olabilsem, inşallah diyorum tüm kalbimleGünaydın herkese.
Birkaç hafta geçince iyice emin olacağız inşallah.O zaman çok daha aktif olacak buralar.
Ne güzel dilekler ,keşke sizin kadar pozitif olabilsem, inşallah diyorum tüm kalbimle
Gözün aydın canım sağlıkla devamı gelicek inşallahHayırlı olsun ,Allah hepimizin tamamına erdirsin inşallah sağ salim ,ben de az önce doktordan çıktım 4+6 dedi kese göründü anca içi dolu mi ve kalp atışına bakmak için 2 hafta sonra tekrar çağırdı
İnşallah canım bakalım yarını iple çekiyorumMerhaba canım benimde bat 24 mayıstı geçen hafta cuma günü kan verdim 269.1 çıkmıştı. Salı günü doktora gittim küçücük de olsa keseyi gördük. Seninki de büyük ihtimal görünür.
Hayırlı olsun canım benim bundan bir tık daha koyuydu 269.1 çıkmıştıSelam kizlar sanırım bende Mart annesi oluyorum bugün bat günüm sabah test yaptım . Pozitif .sağlık ocağı da kan verdim henüz sonucum çıkmadı internetten takip ediyorum . Sizce bu teste göre değer kaç çıkar . Attığım testin 5. Dk daki hâli
Teşekkür ederim . Bakalım Bnm ki kaç cikicak hala belli değil yarına ancak çıkar herhalde sonuç . Regli geçince mi yapmistin yoksa daha erken miHayırlı olsun canım benim bundan bir tık daha koyuydu 269.1 çıkmıştı
Regl 1 gün geçtiğinde idrar testi yaptım ertesi günde kan testi yaptımTeşekkür ederim . Bakalım Bnm ki kaç cikicak hala belli değil yarına ancak çıkar herhalde sonuç . Regli geçince mi yapmistin yoksa daha erken mi
Kızlar birşey soracağım ben 26 sında tahlil verdim 320 28 inde verdim 740 sonra bugün 1 temmuz verdim 1870 çıktı artış normal dimi
Selam kizlar sanırım bende Mart annesi oluyorum bugün bat günüm sabah test yaptım . Pozitif .sağlık ocağı da kan verdim henüz sonucum çıkmadı internetten takip ediyorum . Sizce bu teste göre değer kaç çıkar . Attığım testin 5. Dk daki hâli
Sağol canım . Bende 80 lerde bişey çıkar herhalde diyodumİçimden 180-200 geçti.