- 30 Haziran 2013
- 21.093
- 16.461
ayy ben de öyleydim kızımdaBen aşırı aşırı pimpirikli bi insanım . Kızımda her hafta doktordaydımdoğdu yine doktordaydım Burnu aksa gık dese doktora sürüdüm çocuğu.Kendimi aşırı yıprattım.büyüdü 6 yaşına geldi şükür rahatladım.
2. Çocuğu o yüzden düşünmemiştim yine aynı olurum diye. Ama hakketen bi rahatlık geliyomuş demekki 2.de . 7-8 haftalıkken falan gidicem sanırım doktora
Hadi inşaallah canımevet canım aşılama 25 haziranda oldum. şu an hamile olduğumdan değil uğur getirsin diye yaptım takvimi.bi de açıklamaları gün gün takip etmek çok güzel
hayırlı olsun sağlıklı kucaginiza alirsiniz insallah. evet değer normal sadece artışa bakmak gerekiyor veya iki hafta bekleyip direk ultrasonmerhaba arkadaslar. dün yaptırdıgım test ile hamile oldugumu öğrendim:) fakat kafami kurcalayan seyler var.
sat 19 mayıs, 28 haziranda test yaptırdım beta hcg 160.08 çıktı. sizce bu değer normal midir? 30-33 günde bir adet oluyorum
Anladım canım senin o değerin üzerinden 4 gün geçmiş ben de biraz bekleyeyim o zamanCanım benim cuma günü hcg 296.1 Di. Bugün doktora gittim Bi bakalım ama belki görünmez dedi. Çok şükür minicik bir kese gördük. Cumartesi tekrar çağırdı biraz erken gelmişsin dedi.
ayy hadi inşallahHadi inşaallah canımiyi fikirmiş aramızda 3 gün var inşaallah ikimizin de olur 3 gün arayla da doğururuz
Çok normalmerhaba arkadaslar. dün yaptırdıgım test ile hamile oldugumu öğrendim:) fakat kafami kurcalayan seyler var.
sat 19 mayıs, 28 haziranda test yaptırdım beta hcg 160.08 çıktı. sizce bu değer normal midir? 30-33 günde bir adet oluyorum
Var canım ya. Bir de kasıklarımda ara ara ağrı girip çıkıyor sonrada belime vuruyor. Bu benim 2.aşılamam ama öncekine hiç böyle değildim inşaallah tuttuğundandır deyip seviniyorumayy hadi inşallahşişkinlik hissi var mı bende vardı. ilk ıkı gun
çok teşekkür ederim artışa baktıracağım sanırımhayırlı olsun sağlıklı kucaginiza alirsiniz insallah. evet değer normal sadece artışa bakmak gerekiyor veya iki hafta bekleyip direk ultrason
çok teşekkürler. testi tekrarlatacagim umarım işler yolundadır:)Çok normal
Önemli olan değerinin kaç olduğu değil 3 günde %100 artiyorsa kimyasal gebelik değil demektir
vajinal muayene hamileliği hiçbir şekilde etkilemiyor rahat olun. cihazın eriştiği yerle bebeğin olduğu yer arasına 4. köprü kurulurBenim cuma günü kontrolüm var umarım karın ultrasonu ile görülebilir kese görülmezse sanırım vajinal kontrol yapacak
Mantıken düşününce bence de öyle ama etraftan duyduklarım korkuttu birazvajinal muayene hamileliği hiçbir şekilde etkilemiyor rahat olun. cihazın eriştiği yerle bebeğin olduğu yer arasına 4. köprü kurulur
Bende bulantı baş dönmesi vs yok, yoğun bir gaz sancısı çekiyorum ara ara kasıklarıma ve karnıma ağrı giriyor. Bir de çok ayakta kalırsam yorulursam çok çabuk belim ağrıyor sanırım dinlenmek en iyisibulantısı baslayan var mi? ilk günler oldu sonra geçti. her sey yolundadir insallah.
Hayırlı olsun. Vaginal ultrasonda 1000 den sonra kese görünür deniyor ama bu kişiye göre değişiyormuş. Benim doktorum cumartesi çağırdı, bakalım bir şey görecek miyiz:)) bu arada sat 30 mayıs 4+3 üm Allah'ın izniyleMerhaba kızlar ben de Allah'ın izniyle mart annesi olacağım :))
Şu an 4+2 yim dünkü bhcg 182 çıktı düzenli kan vermeye devam edicem kese 1000'den sonra mı gözüküyor sizce kese için ne zaman doktora gitmeliyim
Başlamadı, başlamaz inşallah. Midemde şişlik hissiyle uyandım bu sabah.bulantısı baslayan var mi? ilk günler oldu sonra geçti. her sey yolundadir insallah.
Benimde hamileliği öğrenmeden önce kokulara karşı hassasiyetim ve mide bulantım vardı. Şimdi geçti ama 6. Haftadan sonra tekrar başlıyormuş diye duydumbulantısı baslayan var mi? ilk günler oldu sonra geçti. her sey yolundadir insallah.
Bayağı yakın tarihlerimiz sizin de hayırlı olsunHayırlı olsun. Vaginal ultrasonda 1000 den sonra kese görünür deniyor ama bu kişiye göre değişiyormuş. Benim doktorum cumartesi çağırdı, bakalım bir şey görecek miyiz:)) bu arada sat 30 mayıs 4+3 üm Allah'ın izniyle
Cumartesi 135, pazartesi 343 tü. Dr bir daha baktırmana gerek yok dedi ama yarın sağlık ocağına İlaç yazdırmaya gittiğimde bir kez daha baktıracağım. sizin değerleriniz nasıl?Bayağı yakın tarihlerimiz sizin de hayırlı olsunsizin beta hcg değerleriniz nasıl peki
hadi insallah keseyi görürsünüz. benim ne zaman ultrasona girecegim henüz belli değil. doktor sanirim belli bir hcg değeri bekliyorHayırlı olsun. Vaginal ultrasonda 1000 den sonra kese görünür deniyor ama bu kişiye göre değişiyormuş. Benim doktorum cumartesi çağırdı, bakalım bir şey görecek miyiz:)) bu arada sat 30 mayıs 4+3 üm Allah'ın izniyle
İlk cocugumda ayni sizin gibi henüz öğrenmeden önce başlamıştı. bu haftalarda falan bulantidan serum takiliyordu bana şimdi öyle bisey olmayinca şaşırdım. inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz ve rahat geçerBenimde hamileliği öğrenmeden önce kokulara karşı hassasiyetim ve mide bulantım vardı. Şimdi geçti ama 6. Haftadan sonra tekrar başlıyormuş diye duydum