2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ayy ben de öyleydim kızımda6 yaşına geldi benimki de bu ay tutarsa bakalım o rahatlık gelecek mi

hayırlı olsun sağlıklı kucaginiza alirsiniz insallah. evet değer normal sadece artışa bakmak gerekiyor veya iki hafta bekleyip direk ultrason

Canım benim cuma günü hcg 296.1 Di. Bugün doktora gittim Bi bakalım ama belki görünmez dedi. Çok şükür minicik bir kese gördük. Cumartesi tekrar çağırdı biraz erken gelmişsin dedi.
Anladım canım senin o değerin üzerinden 4 gün geçmiş ben de biraz bekleyeyim o zaman

Çok normal
Önemli olan değerinin kaç olduğu değil 3 günde %100 artiyorsa kimyasal gebelik değil demektir

ayy hadi inşallah şişkinlik hissi var mı bende vardı. ilk ıkı gun
Var canım ya. Bir de kasıklarımda ara ara ağrı girip çıkıyor sonrada belime vuruyor. Bu benim 2.aşılamam ama öncekine hiç böyle değildim inşaallah tuttuğundandır deyip seviniyorum test yaparsan haber et canım bende yapayım ev dolu test beni bekliyor

bulantısı baslayan var mi? ilk günler oldu sonra geçti. her sey yolundadir insallah.
Bende bulantı baş dönmesi vs yok, yoğun bir gaz sancısı çekiyorum ara ara kasıklarıma ve karnıma ağrı giriyor. Bir de çok ayakta kalırsam yorulursam çok çabuk belim ağrıyor sanırım dinlenmek en iyisi

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Vaginal ultrasonda 1000 den sonra kese görünür deniyor ama bu kişiye göre değişiyormuş. Benim doktorum cumartesi çağırdı, bakalım bir şey görecek miyiz:)) bu arada sat 30 mayıs 4+3 üm Allah'ın izniyle

Bayağı yakın tarihlerimiz sizin de hayırlı olsun sizin beta hcg değerleriniz nasıl peki

Bayağı yakın tarihlerimiz sizin de hayırlı olsun sizin beta hcg değerleriniz nasıl peki
Cumartesi 135, pazartesi 343 tü. Dr bir daha baktırmana gerek yok dedi ama yarın sağlık ocağına İlaç yazdırmaya gittiğimde bir kez daha baktıracağım. sizin değerleriniz nasıl?

hadi insallah keseyi görürsünüz. benim ne zaman ultrasona girecegim henüz belli değil. doktor sanirim belli bir hcg değeri bekliyor

Benimde hamileliği öğrenmeden önce kokulara karşı hassasiyetim ve mide bulantım vardı. Şimdi geçti ama 6. Haftadan sonra tekrar başlıyormuş diye duydum
İlk cocugumda ayni sizin gibi henüz öğrenmeden önce başlamıştı. bu haftalarda falan bulantidan serum takiliyordu bana şimdi öyle bisey olmayinca şaşırdım. inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz ve rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…