Jsndkdndk algılar açıldıkça uykuya geçiş zorlasmaya başladı
Memnun musunuz
Kalça tam gelişmediği için diye düşünüyorum. Mesela kendi ayına gelip kendi kalkmadan ayakta tutuo yürütmeye de çalışmayın diyolar ağırlığı o bacaklar kalca vs kaldiramaz diye bence. Sorun olmayabilir tabi ama olma ihtimali var sonuçta. Hiç tutmamak değil bence gazını çıkarmak için anlık oturtur gibi yapıyorum ben onun zararı olacağını sanmıyorum ama mümkün oldukça oturtmamaya çalışıyorum veya kucaktan tutarken de popodan destek vermemek lazim oturtmakla benzer oluyormuş

Ne zaman uyanırsa

zaten bize de doktor demişti artık geceleri 6 saate kadar kan şekeri düşmez kaldirmana gerek yok kendi uyanir zaten uyandikca emzirirsin ekzirmek için uyandırma demişti. O zamandan beri alarm kurmuyorum ama emzirdigim saate göre kendi uyanmazsa diye aklımda tutuyorum ki hiç sekmez max 4 saate uyaniyo

uzayan sarılık muhabbeti vs yoksa yanlış yapmiyorsun bence. Karnı acıkınca uyaniyolar çünkü ilk yeni doganken sarılık yüzünden sık sık emzirmek gerekiyodu ben öyle biliyorum ama için rahat etsin istiyorsan doktoruna sor yine.
Geçmiş olsun canım

ben sütle veya emmeyle vs alakasız bağı var mi acaba diye doktora sormuştum yok demişti zaten emerken yara vs durumum da olmadığı için yoktur diye düşünüyorum bu bağlardan. Umarım kolayca iyileşir bebişin de, sen de inşallah