2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende 4 senelik evliyim işe gireyim öyle olsun diye bekledik hep bi yandan yaşımda ilerliyor bu zamanda işe girmekte zor diye bıraktık korunmayı çok şükür 6 haftalık hamileyim simdi. iş bulabilirsem çalışırım ama dediğin gibi sürekli bakabilecek biri lazım muayeneler doğum falan baya masraf olucak ama yapıcak bisey yok hayırlısı neyse o olsun.

Sen keseyi gordunnmu peki

Atıyorum doktorumla görüşüyorus saolsun o acele etme ilerleme iyi dedi ama ben daha önce 3defq kimyasal yaşadığım için tereddütlerim var
Şu anda betan kaç canım? Ben de yine yaptırıcam 890 benim, bayram sonrası yaptırıcam 2 günde bir de zor oluyor ya, belki bayramın son günü yaptırırım. Benim de ilk gebelik acaba kötüye gider mi diyorum. Ay hepimizin saglıklı gebelikleri olsun, olumlu kalmaya calışalım. Dua edelim

Canım benim ilk 47ikinci gun215 ertesi gün 491 2gundur de kan varmedim

Canım sadece hcg85 onu biliyorum ben kese falan gormedi bayramdan sonra gidince inşallah kaçıncı haftada kalp atışı ve kese görünür acaba 7 hafta diye biliyorum ama
Beta 2bin ustu kese gorunur 6. Hafta itibariyle kalp atisi duyulabilir ama genel olarak 7. Haftada kalp atisi duyulurmus internette bi forumda okudum bi kadin 9+3 te kalp atisibi duymus doktorlarin kurtaj israrina ragmen kurtaj olmamis hayirlisi olsun hepimizkn hakkinda

İş bulamadim gittiğim yerlerde sen 2 yıllık evlisin çocuk yaparsın dedi hep giremedim çocuk işini boşuna erteledigimizi anladım benim de 4 haftalık canim doğduktan sonra da bakicak biri lazım çok zor işler evde olmayida sevmiyorum sanırım

Bende kalp atisi gorene kadar senin gibiydim cnm. Kalp atisi duyunca insan bi rahatliyo tabi ama ondan sonra da olumsuz bisey olmuycak diye bisey yok. Hergun 7 tane insirah suresi oki ferahlatiyo rahatlik veriyo icine

Değerler nasıl ilerliyor dış gebelikte korktum şimdi bende
İki günde bi iki katına çıkması lazım normal gebelikte benim mesela dış gebelikte ilk değerim 53'dü iki gün sonra 83 çıktı normalde 106 küsür çıkması lazımdı en az

Canım benim ilk 47ikinci gun215 ertesi gün 491 2gundur de kan varmedim
Senin de binlere yaklaşmıştır, güzel artış olmuş çok şükür. Ben ilk 5,20 iken yakaladım, 1 hafta sonra 890 dı. Keske su betanın pratik yöntemi olsa, ben de merak ediyorum arttı mı diye. 2500 lerde keseye bakılıyomuş.

Allah razı olsun canım tekrar hamileyim 6 haftalık çok şükür :) 5 yada 6'ı kan verişimde çıktı o değer yavaş yükseliyordu zaten sağlıksız olduğu belliydi

Bende kalp atisi gorene kadar senin gibiydim cnm. Kalp atisi duyunca insan bi rahatliyo tabi ama ondan sonra da olumsuz bisey olmuycak diye bisey yok. Hergun 7 tane insirah suresi oki ferahlatiyo rahatlik veriyo icine
Ben de bu süreçte her gece yasin okuyodum, bu süreyi de okuyım canım çok sagol. Dualar bebeklerimizi koruyor

İki günde bi iki katına çıkması benim mesela dış gebelikte ilk değerim 53'dü iki gün sonra 83 çıktı normalde 106 küsür çıkması lazımdı en az
Anladım canim çok teşekkür ederim benim85.28 çıktı ayın 13 unde şimdi 6 gün geçti kimbilir kaç artık

Gerçekten neden böyle telaslaniyoruz anlamıyorum aynı bende öyle tamam düşünmüyorum artık diyorum hahahahah ama sürekli aklımda inşallah artmıştır değerler bakalım ne olacak ama olursa ikimizin aynı donem doğacak ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…