- 26 Eylül 2024
- 790
- 1.064
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersinMerhaba bnde gece 1 25 de aldim kizimi kucağıma szlerde saglikla alirsnz inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersinMerhaba bnde gece 1 25 de aldim kizimi kucağıma szlerde saglikla alirsnz inşaallah
Amin canım. Gerçekten rabbimin yardımıyla doğumlar gerçekleşiyor. Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsinYaa ne zaman gelecek diyordunuz Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, hep güzel günlerini görün 38+5 çok güzel bir zaman olmuş, darısı başıma
Ay kocalarin isguzarligi diyemiyor mu simdi ne isiniz var diye . Benimki de oyle kardesi gezmeye gelercekmis esiyle bi gece kalacak ama diyo . Ee yatak yorgan sericez bi gece de ayni 5 gecede . Kardesin seni beni gormeye degil gezmeye geliyo. Yine de yikiyacagiz kullandiklarimizi ben aksamlari yatamiyorum kalkamiyorum. Karisi da demiyo ki 9 aylik kizin evinde ne isimiz var herkes mal . Cok sinirleniyorum cidden .bakkal kapandı diyim gerçekten çok mantıklı ay çok güldüm sabah sabahyok beslenmeye falan kola koyuyorlar normal geliyor bide hani biraz cahil arsızlığı var. Bakalım artık umarım gelmezler işler biter bir an önce bende kafa dinlerim
Canim hemencecik kucagina al saglikla mutlulukla bebisini insalllahKızlar günaydınnn ben 8.30 da yatış yapacağım benim için dua edermisiniz duygusalım fazla ağlayabiliyorum herhangi birşeyde paniğim yok tabiki kızıma kavuşacağım için heyecanlıyım
benimde gece regl ağrısı gibi ağrım oldu acaba gece artacak mı dedim tık yokGünaydınnnn
Kontrolümüz var bugün erken hazırlanmaya başladık. Göbeğimle kasığımın birleştiği yerde değişik bir ağrı var adet ağrısına benzeyen birkaç dk çömelme hareketinde durmak zorunda kaldım ondan mı oldu acaba yoksa doğuracak mıyım ??? reklamlardan sonra
Ay gerçekten sonradan istiyosan diyim dedi de geçti artık yani. Baştan dencek. En anlamadığım ben olsam hani asla demem gidelim diye yazık ayağını uzatcak yatcak belki derim. Yanlarında rahatım tamam kocası falan da şehir dışında ama insan en rahat olduğu kişi dahi gelse ister istemez bir sorumluluk hissediyor ki 4 çocuk zaten cabası yani 4 çocuk başlı başına yoruyor insanı.bir yandan da üzülüyorum pek bir aktiviteler yok gelmek istiyorlardır diye. Beni bu aşırı empati ve vicdan bitirdi azıcık cazgır fena olaydım keşkeeAy kocalarin isguzarligi diyemiyor mu simdi ne isiniz var diye . Benimki de oyle kardesi gezmeye gelercekmis esiyle bi gece kalacak ama diyo . Ee yatak yorgan sericez bi gece de ayni 5 gecede . Kardesin seni beni gormeye degil gezmeye geliyo. Yine de yikiyacagiz kullandiklarimizi ben aksamlari yatamiyorum kalkamiyorum. Karisi da demiyo ki 9 aylik kizin evinde ne isimiz var herkes mal . Cok sinirleniyorum cidden .
Doğru söze ne denirKarisi da demiyo ki 9 aylik kizin evinde ne isimiz var herkes mal .
Evet carşamba öglene dogru cıktık. Arttı maalesef dün evde oturdum agladım hatta kötü etkilemek istemem ama imkanı olan vajinal dogursun arkadaşlar benim 2. Sezaryan olmasındandır belki de bilmiyorum.Sen taburcu oldun mu canım bu arada? Ağrıların mı arttı bugün?
Medical park bahcelievlerde Ali tolgay. Özel muayenehanesi de varmış bahcelievlerde yine. Medikal park cok kalabalık oluyor hastalık zamanı simdi kış vakti muayenede yaptırmak sanki daha mı iyi olur bilemedim bir arıcam.istanbul için ben önerilere açığım
Canım senin mesleğin tabii ki daha iyi bilirsin ama hiç mi kullanılabilecek etkili ağrı kesici yok? Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlarsın inşallah Yavru nasıl, evde üç çocuk nasıl?Evet carşamba öglene dogru cıktık. Arttı maalesef dün evde oturdum agladım hatta kötü etkilemek istemem ama imkanı olan vajinal dogursun arkadaşlar benim 2. Sezaryan olmasındandır belki de bilmiyorum.
Nasil doğru bir yorummmKorse ile ilgili bugün eğitimde aşağıdaki bilgi verildi.
- Korse için acele etme. Doğumdan 10 gün sonra muayene olduğunda dr ile görüş korseyi. Kafana göre korse alma. Rahim 40 gün boyunca kasılarak eski haline dönüşerek küçülecek. Korse ile rahme kasılacak alan bırakmıyorsun. Sıkıyorsun dıştan. Fizyolojiyi bozmamak gerek.
Antibiyotik ve agri kesicini düzenli kullanıyorsunuz değil mi?Evet carşamba öglene dogru cıktık. Arttı maalesef dün evde oturdum agladım hatta kötü etkilemek istemem ama imkanı olan vajinal dogursun arkadaşlar benim 2. Sezaryan olmasındandır belki de bilmiyorum.
Antibiyotik ve ağrı kesicini kullaniyorsundur değil mi?Evet carşamba öglene dogru cıktık. Arttı maalesef dün evde oturdum agladım hatta kötü etkilemek istemem ama imkanı olan vajinal dogursun arkadaşlar benim 2. Sezaryan olmasındandır belki de bilmiyorum.
Ay yok anacim 4 cocuga da empati besleyemeyecegim . Normal zaman dahi olsa.Ay gerçekten sonradan istiyosan diyim dedi de geçti artık yani. Baştan dencek. En anlamadığım ben olsam hani asla demem gidelim diye yazık ayağını uzatcak yatcak belki derim. Yanlarında rahatım tamam kocası falan da şehir dışında ama insan en rahat olduğu kişi dahi gelse ister istemez bir sorumluluk hissediyor ki 4 çocuk zaten cabası yani 4 çocuk başlı başına yoruyor insanı.bir yandan da üzülüyorum pek bir aktiviteler yok gelmek istiyorlardır diye. Beni bu aşırı empati ve vicdan bitirdi azıcık cazgır fena olaydım keşkee
Kız sen gerçekten minnoş kalpli birisin ya şu halinde onların aktivitelerini düşünüp vicdan yapabiliyorsun ya, Allah gönlüne göre versin. Bir de yaşın küçük daha hepimize göreAy gerçekten sonradan istiyosan diyim dedi de geçti artık yani. Baştan dencek. En anlamadığım ben olsam hani asla demem gidelim diye yazık ayağını uzatcak yatcak belki derim. Yanlarında rahatım tamam kocası falan da şehir dışında ama insan en rahat olduğu kişi dahi gelse ister istemez bir sorumluluk hissediyor ki 4 çocuk zaten cabası yani 4 çocuk başlı başına yoruyor insanı.bir yandan da üzülüyorum pek bir aktiviteler yok gelmek istiyorlardır diye. Beni bu aşırı empati ve vicdan bitirdi azıcık cazgır fena olaydım keşkee
Ya hastanede diklorom agrı kesici yapıyorlardı igne doktor sadece parol yazmış parol ne yapar yarın kontrole gidicem azıcık ona da aglıcam voltaren fitil almayı düşünüyorum bgn igneyle aynı etken madde bi tık daha rahatlatır belki. Hayır ben bir de biraz tezcanlıyım kendi işimi kendim görememek cok sıkıntı geceleyin bebegi sagımdan soluma bile grciremiyorum her seferinde esimi dürtüklüyorum kendim de yine dogrulamıyorum bile. Vajinal dogumu da tecrübe ettiğim içindi zaten bu kadar istemem ama bebişimin keyfi böyle istedi işte vajinalde cekiyorsun yarım gün en fazla bunda günlerce mecburi durumlar için bahsetmiyorum tabi ki ama ikilemde kalanlar varsa bunları gözönüne alabilirler.Canım senin mesleğin tabii ki daha iyi bilirsin ama hiç mi kullanılabilecek etkili ağrı kesici yok? Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlarsın inşallah Yavru nasıl, evde üç çocuk nasıl?
Umarim kisa zamanda gecer. Bence her durum gibi bu durumda kisiye gore degisiiyor. Dun kuzenimin esiyle konustum ilki normal 2. Mecburi szeryan oldu onun cocuk gelmek bilmedi cunku. O genel oldu bi de ki asiri cani tatlidir o bile cok kotu degildi dediyse. Kisiye gore kesiye gore falan degisiyor diye dusunuyorm.Evet carşamba öglene dogru cıktık. Arttı maalesef dün evde oturdum agladım hatta kötü etkilemek istemem ama imkanı olan vajinal dogursun arkadaşlar benim 2. Sezaryan olmasındandır belki de bilmiyorum.