2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Beta 2bin ustu kese gorunur 6. Hafta itibariyle kalp atisi duyulabilir ama genel olarak 7. Haftada kalp atisi duyulurmus internette bi forumda okudum bi kadin 9+3 te kalp atisibi duymus doktorlarin kurtaj israrina ragmen kurtaj olmamis hayirlisi olsun hepimizkn hakkinda
Benim 2 haftam var o zaman yinede beta hcg baktirsam mi sağlık ocağına acaba bayram sonu

Kızlar 3 haftaya yakındır eşimde beraber olamıyoruz malum hamileliğin başında zararlı diye ama az önce eşim dayanamadı kısa bir birliktelik oldu ondan sonra vajinada yanma olmaya başladı zaten sarımsı akıntım vardı enfeksiyon heralde bide yanma olunca iyice korkmaya başladım inşallah bebeğe birşey olmaz :KK43:( şimdi hafifledi yanma ama huzursuzum

İş bulamadim gittiğim yerlerde sen 2 yıllık evlisin çocuk yaparsın dedi hep giremedim çocuk işini boşuna erteledigimizi anladım benim de 4 haftalık canim doğduktan sonra da bakicak biri lazım çok zor işler evde olmayida sevmiyorum sanırım
Ben de çok sıkıldım evde durmaktan çoğu kadın halinden mutlu ama bana göre değil. Umarım en kısa zamanda iş bulabiliriz

Kızlar 3 haftaya yakındır eşimde beraber olamıyoruz malum hamileliğin başında zararlı diye ama az önce eşim dayanamadı kısa bir birliktelik oldu ondan sonra vajinada yanma olmaya başladı zaten sarımsı akıntım vardı enfeksiyon heralde bide yanma olunca iyice korkmaya başladım inşallah bebeğe birşey olmaz :KK43:( şimdi hafifledi yanma ama huzursuzum
Doktor bize 8 hafta yasak dedi. Bir zararı yokmuş ama zorlanınca kanama olursa stres yapıcaksınız dedi. Korkma bol bol su iç enfeksiyon varsa atar

Herkese merhaba, bende sanırım mart annesi olacam. İlk gebeliğim. En son 4 haziranda regl oldum. 6+1 oluyor buna göre heralde. Hala doktora gitmedim, kese göründü görünmedi stresine girmek istemediğim için. Bayramdan sonra gideceğim inşallah. Özellikle 3 gündür iştahım gitti midem bulanıyor herşey bana kokuyor sanki.. Var mı benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz

Ben de çok sıkıldım evde durmaktan çoğu kadın halinden mutlu ama bana göre değil. Umarım en kısa zamanda iş bulabiliriz
Canim soylemesen girsen sonra ortaya cikicak hiç zannetmiyorum bulabilecegimi
Evde durmak bana göre değil ama alissam iyi olur doğunca da gidemiycem anneme birakmakla falan olacağını sanmıyorum
Herkese merhaba, bende sanırım mart annesi olacam. İlk gebeliğim. En son 4 haziranda regl oldum. 6+1 oluyor buna göre heralde. Hala doktora gitmedim, kese göründü görünmedi stresine girmek istemediğim için. Bayramdan sonra gideceğim inşallah. Özellikle 3 gündür iştahım gitti midem bulanıyor herşey bana kokuyor sanki.. Var mı benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz
Canim benim regl günüm 21 hazirandi sen benden once daha benim migdem bulanmiyo sadece kocaman bir karnım var gibi sanki rahatsızım

Eklentiler

• AB5484F6-3DE1-4A77-9B31-C43447986643.jpeg
    AB5484F6-3DE1-4A77-9B31-C43447986643.jpeg
    194,6 KB · Görüntüleme: 30
Benim sat 9 haziran henüz bulantı başlamadı. Doktor sabah kalkınca hemen su içme dişini fırçalama kraker leblebi gibi kuru gıdalar ye dedi. Ilk aylarda bebek çok minik olduğu için sen bisey yiyemesende bebeğin ihtiyaçları karşılanıyormuş tiksindigin seyleri yeme kendini zormalama dedi birde bulantı icin ne olur ne olmaz prilam yazdı eğer doktorun varsa ona bi danış ilaç için

Kizlar ben 7+1im bazen karnimda rahmime dogru sag tarafta bebegi hiasediyorum yani icimde bi sertlik var gece uyurken yataktan kalkarken yemek yedikyen sonra onu hissediyorum gibime geliyo sizde de boyle oluyo mu?

Herkese merhaba bu ikinci hamileliğim inşallah, en son adet tarihim 11 hazirandı pozitif test sonucundan sonra kan tahlilinde hcg 160 çıkmıştı bugüne doktor randevum vardı ultrason için doktor baktı henüz çok ama çok küçük dedi 5 hafta 5 günlükmüş
1 cm boyutundaymış bebek tam görünmüyor dedi çok erken diye ve eğer çok şiddetli ağrın olursa hastaneye gidersin dedi anlamadım sordum korktum açıkcası herşey yolunda mı diye oda evet gayet normal henüz çok küçük dedi ve 2 hafta sonraya randevu verdi inşallah herşey yolunda gider ultrason resmini ekliyorum bi bakarmısınız normal mi sizce de tam görünmemesi
1110B43B-E2F5-473B-868E-DA689AEEFF22.jpeg

Kizlar ben 7+1im bazen karnimda rahmime dogru sag tarafta bebegi hiasediyorum yani icimde bi sertlik var gece uyurken yataktan kalkarken yemek yedikyen sonra onu hissediyorum gibime geliyo sizde de boyle oluyo mu?

Herkese merhaba bu ikinci hamileliğim inşallah, en son adet tarihim 11 hazirandı pozitif test sonucundan sonra kan tahlilinde hcg 160 çıkmıştı bugüne doktor randevum vardı ultrason için doktor baktı henüz çok ama çok küçük dedi 5 hafta 5 günlükmüş
1 cm boyutundaymış bebek tam görünmüyor dedi çok erken diye ve eğer çok şiddetli ağrın olursa hastaneye gidersin dedi anlamadım sordum korktum açıkcası herşey yolunda mı diye oda evet gayet normal henüz çok küçük dedi ve 2 hafta sonraya randevu verdi inşallah herşey yolunda gider ultrason resmini ekliyorum bi bakarmısınız normal mi sizce de tam görünmemesiEki Görüntüle 2890622
Normal kuzum aynı ben salı gittiğimde benim de böyleydi boyutu da aynıydı seninkiyle.. kesede problem veya kanama alanı olursa söylüyolar benim ağrım oluyordu progestan vermişti içnii ferah tut senn

Normal kuzum aynı ben salı gittiğimde benim de böyleydi boyutu da aynıydı seninkiyle.. kesede problem veya kanama alanı olursa söylüyolar benim ağrım oluyordu progestan vermişti içnii ferah tut senn
Çok teşekkür ederim valla biraz içim rahatladı doktordan geldiğimden beri strese girdim çok şükür ağrım yok inşallah herşey yolunda gider Allah’ın izniyle 🙏🏻

X