- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
Bende de böyle devam inşallahKızımda 9. Haftya doğru olmuştu. Bunda 5te başladı hala devam. Prilamla idare ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de böyle devam inşallahKızımda 9. Haftya doğru olmuştu. Bunda 5te başladı hala devam. Prilamla idare ediyorum
Aynen öyle oldu ,bebek küçük tam ölç alamıyorum o yüzden bu şekilde yoksa görünüm olarak haftasıyla uyumlu dediBana da olabilir gibi geldi çünkü bilmiyorum seninde öylemi diğer ölçümlerde keseyi ölçerek söylemişti dün bebeği ölçerek söyledi kese ve bebek belki farklılık gösterir boyutlarda
Güvenli dedi ama ne kadar az ilaç o kadar iyi. Hiç olmazdım, şimdi olacağı tuttuOf ben de idrar yolu enfeksiyonu oldum. Monurol içtim ben de tek doz olan. Piyeloseptyl kullanmıştım daha önceli enfeksiyonumda( hamile değildim) evet uzun soluklu bir ilaç maalesef. Ama gebelikte güvenli dediyse kullan bence. Çünkü enfeksiyon bebeğe daha çok zarar verebilecek bir şey
Benim de bugün çok oldu, uyudum habireKızlar nasılsınız?Bugün bulantim pek yok hemde ilaç da almadım.Sizde durumlar nasıl?
Bu hafta başladı, aynen 2.adet tarihiydi aslında.ya tam 6 gaftalıkken başladı. Bugün çok arttı. Kusmadığım sürwce ilaç almıyorum prilam yazdı doktor, duruyor öyleceBulantınız ne zaman başladı benim önceki gebeliğimde adet tarihimde başlamıştı ama bu sefer hala tık yok bakalım
Sağlıklı olsunda tek dileğimiz bu hepsi çözülürGüvenli dedi ama ne kadar az ilaç o kadar iyi. Hiç olmazdım, şimdi olacağı tuttu
Enfeksiton bu hadtalarda zarar verir mi ki
Benim de bugün çok oldu, uyudum habire
Bu hafta başladı, aynen 2.adet tarihiydi aslında.ya tam 6 gaftalıkken başladı. Bugün çok arttı. Kusmadığım sürwce ilaç almıyorum prilam yazdı doktor, duruyor öylece
Adetten önce hafif ama adetle birlikte hergun süründüm resmen.BugunBulantınız ne zaman başladı benim önceki gebeliğimde adet tarihimde başlamıştı ama bu sefer hala tık yok bakalım
Adetten önce başladı.5.haftadan itibaren süründüm resmen.Bi bugün iyiyim.Cunku yemek falan hiç uğraşmadım.Dun akşamdan aldım prilam da.Rahatladim.Bulantınız ne zaman başladı benim önceki gebeliğimde adet tarihimde başlamıştı ama bu sefer hala tık yok bakalım
İnşallah en yakın zamanda toparlarsınızAdetten önce hafif ama adetle birlikte hergun süründüm resmen.Bugun
Adetten önce başladı.5.haftadan itibaren süründüm resmen.Bi bugün iyiyim.Cunku yemek falan hiç uğraşmadım.Dun akşamdan aldım prilam da.Rahatladim.
Ben dün akşamdan aldım prilami canım.Dun 2tane aldım hatta.Bugun de hafif bulantim.Dikkat et kendine.Bi de sıcaklar da etkiliyor.Ç
sabahtan berbattım prilam almama rağmen. Şimdi midem iyi hafif bulantı var ama ona razıyım artık halsizlik tavan ama . Sürekli yatıyorum
Napalim kuzum o iyi olsun da.Ne kaldı zaten 3aydan sonra toparlarız.İnşallah en yakın zamanda toparlarsınız
Bugün benim de çok oldu, hava aşırı sıcak burda, prilam ı ben de erteliyorumBenim de bugün ilk defa bu vakte kadar sürdü bulantım tabi sabahki kadar şiddetli değil. Prilamı erteleyebildiğim kadar erteleyim mantığındayım şimdilik
İnşallah sağlıkla büyür bebişlerimizzAynen öyle oldu ,bebek küçük tam ölç alamıyorum o yüzden bu şekilde yoksa görünüm olarak haftasıyla uyumlu dedi
Ben de de var kanama alanı. Haftada 1 iğne verdi. Progestan verdi. Ama akan gelen bişey yok. Bebek sıkı tutunduysa o kadar kolay değil bence süpürmesi. Moralimizi yüksek tutalımSelam kızlar , kanama alanım da bebekte büyümüş.
kalp atışını duyduk çok şükür ancak doktor çok bir yorum getiremiyor.
Eğer kanama olursa bebeği de oradan süpürebilir dışarı akarken dedi.
Küçülmezse ve büyümeye devam ederse de risk artıyor.
İğneye devam. Pazartesi tekrar görmek için çağırdı
Bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu daha önce ?
Evet öyle ama çok küçük olduğu için böyle diyor.Ben de de var kanama alanı. Haftada 1 iğne verdi. Progestan verdi. Ama akan gelen bişey yok. Bebek sıkı tutunduysa o kadar kolay değil bence süpürmesi. Moralimizi yüksek tutalım
Kan geliyor muEvet öyle ama çok küçük olduğu için böyle diyor.
Kök salmaya çalışan ağaç gibi dedi.
Ben hergün 1 iğne yedim. 5 Li paket bitti 2 kutu daha yazdı .
İğne olmasaydı bellide düşmüştü dedi
Henüz bir kanama olmadı. İğne yapmadaydık kanama gelmişti diye konuştu. Çok karamsarım neden kanama alanı büyüdü ki.Kan geliyor mu
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah kesenin büyüklüğüyle ilgili bir şey dedi mi doktor mm olarak ben de 5 haftayımMart anneleriii nasıl gidiyor gebelikkk Ben bugün doktora gittim keseyi gördük herşey gayet güzel gidiyor 5 haftalık hamileyim