- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
sagol canim, hizli yukseldi 3-4 kat artti 5000e kadar. bi daha olcmedikCanım beta hcg ilk baştan bu yana kaç çıkıyor ikiz ya ondan sordum
Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim, hizli yukseldi 3-4 kat artti 5000e kadar. bi daha olcmedikCanım beta hcg ilk baştan bu yana kaç çıkıyor ikiz ya ondan sordum
Geçmiş olsun
Benim doktorum çapada Fahri Ender. Kızımı da o doğurttu Acıbadem’e getirtmiştim..İstanbulda ozel yada devlet hangi hastane yada hangi doktora gidiyorsunuz yazar mısınız
Devlette ilk gittiğimde kaset test çift çizgi oldu HCG testi için gittim azarlar gibi davrandı sonucu aldım kendim baktım
Şimdi tekrar 7 haftada gidicem devlete
özele doğuma yakın gidip doğum özelde olsun istiyorum o günlere gelirsem.
Şimdi gitmem için devlet sonrası için özel tavsiye ihtiyacım var
Eşim yapıyor en ufak şeyde yanlış mı yapıyorum diye korkmaya başlıyor ya.Neyse napalim bebişler için dayanicaz artık.Oluyor canım, ufak kanama şişlik morarma
Benim ki de baya vardı. Hamilelipin başında ağır kaldırmıştım, kızım var 3 yaşında onu kucağıma almıştım falan, ona bağladım birazHenüz bir kanama olmadı. İğne yapmadaydık kanama gelmişti diye konuştu. Çok karamsarım neden kanama alanı büyüdü ki.
bebek gelişirken..
Karnım morluklarla dolu. Damarsız yere denk getir daha az oluyorKizlar kan sulandırıcı iğne kullananlar morarma yada kanama oldumu hiç vurduğunuz yerde?
Ben de nisan ayında kürtaj olmuştum. Bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.Merhaba Nisan ayinda bir düşük yapmıştım simdi tekrar hamileyim. An itibari ile 7 haftalık. Kalp atisini 6+4 de duyduk çok şükür. Küçük bir kanama alani var bende igne kullandım. Kalp atisi duymadan progestan vermedi doktor. Bir kac gundur kullanıyorum sersem gibiyim. Iki haftadır midem ağzımda onun icin bir ilac vermedi. Sikayet etmiyorum ama ne halim var ne dermanım. Insallah Rabbımin izniyle sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip hayırlısı ile kucaklarimiza aliriz kuzularimizi
Anladım canim sağlıkla kucağına al bebeklerisagol canim, hizli yukseldi 3-4 kat artti 5000e kadar. bi daha olcmedik
Canım şişli kolanda lale vuslat bakır var çok memnunum, liv vadi istanbulda da doğa seçkin var efsane instasına bakabilirsinHerkese selam öncelikle umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi Bende inşallah sağlıkla devam ederse Mart annesi olacağım tüp bebek ile hamile kaldım. Hamilelik haberimi 15 temmuzda aldım dünde ikinci kanı verdim ve sanırım henüz kesin değil ama ikiz annesi olacağım bayramdan sonrası için randevum var keseleri göreceğim. Bende Mecidiyeköy, Levent, Sarıyer civarlarında iyi bir doktor araştırıyorum. Bu civarda doktor önerisinde bulunacak olan varsa çok sevinirim
Doğa seçkinde Şişli kolandaydı liv hastanesine mi geçmiş. Özel Sağlık sigortam Şişli kolanda indirim yapıyor çok sağol lale hanıma gidebilirim bir keseleri görelim inşallah ondan sonra hemen randevu alayım çok teşekkür ederim bu aradaCanım şişli kolanda lale vuslat bakır var çok memnunum, liv vadi istanbulda da doğa seçkin var efsane instasına bakabilirsin
Benim de kızımda bulantı vardı ama halsizliğim yoktu. Bunda kolumu kaldıramıyorum 2 adım atsam yoruluyorum. Sıcaklardan sanırım ben de anlamadım ama çok zorluyoGünaydın kızlar bende sadece uyku hali vardı. Carsambadan beri bulanti mide yanması asiri halsizlik sıcak basması basladı. Hic elim kolum kalkmiyo herturlu kokuya hassasiyetim var. Onceki gebeliklerimdede bulanti cokdu ama halsizlik yokdu isim gucum kaldi. Ne zaman gecerbu cok kotuyum.
Evet yaaa çok üzüldüüüm oraya geçincee. Valla bana lale hanım çok detaylı bilgi verdi hiç soru sormama gerek kalmadı biraz da pimpirikli her teste falan baktı inceledi sende umarım memnun kalırsınnnDoğa seçkinde Şişli kolandaydı liv hastanesine mi geçmiş. Özel Sağlık sigortam Şişli kolanda indirim yapıyor çok sağol lale hanıma gidebilirim bir keseleri görelim inşallah ondan sonra hemen randevu alayım çok teşekkür ederim bu arada
İnşallah canım bekliyorum şuan kontrol gününü.şükran çakmak a gidiyorumGeçmiş olsun canım herşey iyi olur diye düşün şimdi nasılsın doktora nereye gidiyorsun
İğneyi dik tutarak denedik biz çok morardı sonra iğneyi yatay tutmaya başladık daha az morarmaya başladı bakalım deniyoruz farklı yöntemlerEşim yapıyor en ufak şeyde yanlış mı yapıyorum diye korkmaya başlıyor ya.Neyse napalim bebişler için dayanicaz artık.
Ilk günler hiç morarmiyordu.dik vurmak gerektiği yazıyor ama sanki morarıyor dik vurunca.Yalniz yatay vurunca daha çok aciyor sanki.Artik bizde deneme yanılma ile öğrenicez bunu.İğneyi dik tutarak denedik biz çok morardı sonra iğneyi yatay tutmaya başladık daha az morarmaya başladı bakalım deniyoruz farklı yöntemler
Benim ki de baya vardı. Hamilelipin başında ağır kaldırmıştım, kızım var 3 yaşında onu kucağıma almıştım falan, ona bağladım biraz
Karnım morluklarla dolu. Damarsız yere denk getir daha az oluyor
Ben de nisan ayında kürtaj olmuştum. Bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Ben de de halsizlik sıcak basması mide bulantısı hafif kasık ağrısı var
Bende kızı kaldırdım çok ama onla alakalı değildir bence .. bünye yapıyor bunu ama sebebi bilinmiyor tabi..Benim ki de baya vardı. Hamilelipin başında ağır kaldırmıştım, kızım var 3 yaşında onu kucağıma almıştım falan, ona bağladım biraz
Karnım morluklarla dolu. Damarsız yere denk getir daha az oluyor
Ben de nisan ayında kürtaj olmuştum. Bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Ben de de halsizlik sıcak basması mide bulantısı hafif kasık ağrısı var
Hayırlı olsun öncelikle, transfer hangi gündü sizin? Bir de ikiz olma ihtimali HCG ye göre dmi dediniz? Bn de 29 Haziran transfer olmuştum çift embriyoHerkese selam öncelikle umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi Bende inşallah sağlıkla devam ederse Mart annesi olacağım tüp bebek ile hamile kaldım. Hamilelik haberimi 15 temmuzda aldım dünde ikinci kanı verdim ve sanırım henüz kesin değil ama ikiz annesi olacağım bayramdan sonrası için randevum var keseleri göreceğim. Bende Mecidiyeköy, Levent, Sarıyer civarlarında iyi bir doktor araştırıyorum. Bu civarda doktor önerisinde bulunacak olan varsa çok sevinirim
Evet öyle yazıyor ama yatayda vurulabiliyormuş, morarmıyor en azından Acısına da alışıyorsun bir kaç gün sonraIlk günler hiç morarmiyordu.dik vurmak gerektiği yazıyor ama sanki morarıyor dik vurunca.Yalniz yatay vurunca daha çok aciyor sanki.Artik bizde deneme yanılma ile öğrenicez bunu.
Ayyy ne güzel tam bana göre pimpirikli doktorEvet yaaa çok üzüldüüüm oraya geçincee. Valla bana lale hanım çok detaylı bilgi verdi hiç soru sormama gerek kalmadı biraz da pimpirikli her teste falan baktı inceledi sende umarım memnun kalırsınnn
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah Benim transferim 6 temmuzda oldu. Çift embriyo transfer edilmişti ve 9. Gün 382 ile başladı hcg iki gün sonra 1043 e çıktı doktorum değerin Yüksek başladı ikiside tutunmuş olabilir bayram sonrası keselerde belli olur dediHayırlı olsun öncelikle, transfer hangi gündü sizin? Bir de ikiz olma ihtimali HCG ye göre dmi dediniz? Bn de 29 Haziran transfer olmuştum çift embriyo
İnşallah canımTeşekkür ederim sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah Benim transferim 6 temmuzda oldu. Çift embriyo transfer edilmişti ve 9. Gün 382 ile başladı hcg iki gün sonra 1043 e çıktı doktorum değerin Yüksek başladı ikiside tutunmuş olabilir bayram sonrası keselerde belli olur dedi