2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba arkadaşlar, idrar yolu enfeksiyonu olduğum için doktor piyeloseptyl diye bi ilaç vermiş. Bunu kullanıcam ama sanki çok gibi geldi. Gebelikte güvenilir ama ilaç içmeyi de sevmiyorum. Kullanan var mı aranızda?
Bir de homosistein değerim 9 çıkmış. Doktor diyetisyene yönlendirip diyet önerdi. Baya katı bi diyet, balık ceviz, baklagil,bulgur, susam felan yasak.

Merhabalar herkese. Yeni haberler alan herkese hayırlı olsun 🙏🤗 Dün yazmıştım kese servikse yakın olabilir dedi dr diye. Bugün tekrar sıkışık gittim keseyi gördü çok şükür bir sıkıntı da yok. Ama iki tane kese görünüyor ikiz olabilir dedi emin olmak için 15 gün sonra tekrar çağırdı. Böyle olup da olan ya da olmayan var mı acaba 15 gün nasıl dayanavağım 🙈🤗

Eklentiler

• IMG-20210717-WA0000.jpeg
    IMG-20210717-WA0000.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 57
Merhabalar herkese. Yeni haberler alan herkese hayırlı olsun 🙏🤗 Dün yazmıştım kese servikse yakın olabilir dedi dr diye. Bugün tekrar sıkışık gittim keseyi gördü çok şükür bir sıkıntı da yok. Ama iki tane kese görünüyor ikiz olabilir dedi emin olmak için 15 gün sonra tekrar çağırdı. Böyle olup da olan ya da olmayan var mı acaba 15 gün nasıl dayanavağım 🙈🤗
Ben varım canım ilk gittiğimde aynı senin gibiydi kese 4 gün sonra tekrar çağırdı o zaman tek kese gördük. O zaman demişti doktor ikiz olabilir diye düşündüm ama tek dedi

Ben varım canım ilk gittiğimde aynı senin gibiydi kese 4 gün sonra tekrar çağırdı o zaman tek kese gördük. O zaman demişti doktor ikiz olabilir diye düşündüm ama tek dedi
Hayırlısı olsun canım. Bizim ailede baya ikiz geçmişi var. Hatta benim kendi ikizim düşük olmuş. Olabilme ihtimali olunca merak ettim. Dr da emin olamadı. Sağlıklı olsun da merakla bekliyorum 🤗

5+? Kaç sizin? Hayırlı olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar, idrar yolu enfeksiyonu olduğum için doktor piyeloseptyl diye bi ilaç vermiş. Bunu kullanıcam ama sanki çok gibi geldi. Gebelikte güvenilir ama ilaç içmeyi de sevmiyorum. Kullanan var mı aranızda?
Bir de homosistein değerim 9 çıkmış. Doktor diyetisyene yönlendirip diyet önerdi. Baya katı bi diyet, balık ceviz, baklagil,bulgur, susam felan yasak.
Of ben de idrar yolu enfeksiyonu oldum. Monurol içtim ben de tek doz olan. Piyeloseptyl kullanmıştım daha önceli enfeksiyonumda( hamile değildim) evet uzun soluklu bir ilaç maalesef. Ama gebelikte güvenli dediyse kullan bence. Çünkü enfeksiyon bebeğe daha çok zarar verebilecek bir şey

Gecmiş olsun canım.Güzelce dinlen. Meleklerin de hayırlı olsun tekrardan😊
Ben de aynı şeyi söyleyeceğim kızlar lütfen kendinizi yormayın. Ben de dün duştan sonra aniden dolu dolu kanama yaşadım pıhtılar halinde. Hemen doktora gittim. Çok şükür kalp atisini duyduk. Ama doktorum çok kızdı dikkat etmediğim için. Kanama alanım yok ama sanirim yaşımdan dolayi riskli görüyor. Sizler de dikkatli olun canlarım ilk 3 ay biraz işleri ağırdan alalım. Rabbim hepimize evlatlarimizi sağlıkla, hayırla kucagimiza almayi nasip etsin.
tedavi olarak ne önerdi drun? proluton iğne ve progestab verdi bana.
bir de bende kan uyusmazligi vardi doktora önceden soylemistim ama dikkatten kacmis kanamadan dolayı uyusmazlik ignesi vurunmam gerekiyormus geç kaldim. onunla uğraşıyorum. neyseki aktif kanama kahverengi kurumuş akintiya döndü

Benim de bugün 5+0. Aynıyız demek ki. Transfer tarihim 29 Hazira. Dün keseyi göremedik karından endişelendim sadece
Endişelenmeyin. Çarşamba gittiğimde benimde görmemişti. Çok normal daha. Sıkışık gitmek gerekiyor bir de o zaman daha rahat görülüyor.

tedavi olarak ne önerdi drun? proluton iğne ve progestab verdi bana.
bir de bende kan uyusmazligi vardi doktora önceden soylemistim ama dikkatten kacmis kanamadan dolayı uyusmazlik ignesi vurunmam gerekiyormus geç kaldim. onunla uğraşıyorum. neyseki aktif kanama kahverengi kurumuş akintiya döndü
Bana progestan hap verdi sadece. Günde 2 tane atıyorum. Kanamam kesildi ama dediginiz gibi kahverengi geliyor dünden beri.

Kızlar 6 haftalık hamileyim bugün çok açık pembe çok az kanamam oldu acile gittim. Doktor bu haftalarda normal olduğunu kırmızı ve pıhtılı olmadığı için sorun olmadığını söyledi. Progestan verdi önlem amaçlı. Bütün doktorlarda izinde aksi gibi😪 dua edin lütfen benim için

X