Belirtinin olmaması sağlıksız gebelik anlamına gelmez. Hatta bütün belirtilerin olması da bebeğin sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Bununla ilgili googleda bir sürü doktor görüşü var.Bende de hiçbirsey yok. Ne gogus agrisi ne bulanti ne baska bisi. Surekli herhalde durdu diyorum buyumesi. Bayramdan sonra ogrenecegim artik....
14tü benim ilkk 2 günde 1 kan verdim 2300 lere geldi sonra kese gördükkArkadaşlar hepinize merhabalar, hepinizin hayırlı olsun öncelikle, benim de sat 19 haziran, biraz erken oldu ama dün kan tahlili verdim beta hcg 12.3 çıktı. Sizin nasıldı ilk tahlilleriniz, Umarım gittikçe çoğalır, hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz...
Çok teşekkür ederim canımm bende öyle düşündüm birde diğerlerinde keseyi ölçerek demişti şuankinde bebeği ölçerek söyledi illa oynama olur diye düşündümGozunaydin canım.Cok normal ilk zamanlar böyle bi kaç günlük oynamalar oluyor.
Çok teşekkür ederim canımm rabbim hepinize duyursun o güzel sesi dualarımdasınızNormal canım normal yumurtlamaya alakalı o . Hadi gözün aydın darısı başımıza
İnşallah. Dikkat et kendine mide bulantısı falan belki olablir ama inşallah zorlamaz seniBende bir gelen bir giden hafif mide bulantısı ve hafif karın ağrısı var. Onun dışında çok hareket edemiyorum hemen yorgunluk geliyor. Bi de bugün 6 saatlik yolculuk yapıcam İstanbul'dan İzmire inşallah
Maşallah Süphanallah. Yerim yaaBuda ilk fotografımız kızlar
Gözün aydın canım benim bildiğim normal sonra önden gitmeye başlıyor minnaklarÇok şükür kalp atışını duyduk kızlar
Ultrason 3 gün geriye attı ama 7+2 olmam gerekirdi 6+6 çıktı. İlk haftalarda normal diye duydum sanki böyle olması ama normalmidir sizcede
bende de oluyor ayağa kalkınca batmalar falan.bugün doktora sordum normal dediKizlar günaydın, 4+6 görünüyorum âdet ağrılarm var kasik ,bel,ayak gibi normal midir? Çok korkuyorum
Çok şükür canım darısı herkesin başına o güzel sesi duymayan kalmasınGözün aydın canım benim bildiğim normal sonra önden gitmeye başlıyor minnaklar
Dualarımız seninle canım Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar, transferim tutsaydi bende mart annesi olacaktim.... ama embriyom tutunmadi tedavim negatif..
Ana sayfada gorunce yazmak istedim Allah hepinize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin hayirli dogumlar nasip etsin inşallah
Dualarinizda bana yer verirseniz cok sevinirim.
Rabbim nisan annesi olmayı nasip etsin canım inşallah sakın moralini bozma motivasyonunu düşürme bir vakti var. Güzel mucizen hiç beklemediğin anda gelicek. Bende tam bittim dediğim anda rabbim yettim kulum dedi. Seninde mucizen çok yakında seni bulucakMerhaba arkadaşlar, transferim tutsaydi bende mart annesi olacaktim.... ama embriyom tutunmadi tedavim negatif..
Ana sayfada gorunce yazmak istedim Allah hepinize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin hayirli dogumlar nasip etsin inşallah
Dualarımız seninle canım Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
Rabbim nisan annesi olmayı nasip etsin canım inşallah sakın moralini bozma motivasyonunu düşürme bir vakti var. Güzel mucizen hiç beklemediğin anda gelicek. Bende tam bittim dediğim anda rabbim yettim kulum dedi. Seninde mucizen çok yakında seni bulucak
kese fasulye değil he yuvarlak gibi kız mı acabaa dedikleri doğru mu kiiBuda ilk fotografımız kızlar
Hayırlı olsun canım. Vajinal ultrason mu goruntuBuda ilk fotografımız kızlar
Normalde daha yuvarlaktı aslında görüntüyü alabilmek için heralde biraz bir köşesinden yamulmuşkese fasulye değil he yuvarlak gibi kız mı acabaa dedikleri doğru mu kii
Yok canım karından çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım. Vajinal ultrason mu goruntu
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sizide sevindirsin inşallah. Moralinizi bozmayın sakin yakın zamanda anneliği tadarsınız inşallahMerhaba arkadaşlar, transferim tutsaydi bende mart annesi olacaktim.... ama embriyom tutunmadi tedavim negatif..
Allah razi olsun inşallahRabbim tez vakitte hayırlısıyla sizide sevindirsin inşallah. Moralinizi bozmayın sakin yakın zamanda anneliği tadarsınız inşallah
Hakkından hayırlisi olsun umarım hayırlı zamanda saglikla bebişim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. İyi dileklerin için çok teşekkürlerMerhaba arkadaşlar, transferim tutsaydi bende mart annesi olacaktim.... ama embriyom tutunmadi tedavim negatif..