- 27 Temmuz 2013
- 1.409
- 4.131
Benim kese karından yuvarlak attan fasulye gibi merak ettim o yüzden.Hayırlı olsun canım. Vajinal ultrason mu goruntu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kese karından yuvarlak attan fasulye gibi merak ettim o yüzden.Hayırlı olsun canım. Vajinal ultrason mu goruntu
Hangi tarih ve saatlerde verdin testleri ?Kızlar benim betahcg artışında sorun var gibi
16-48-67
Ay hiç anlamıyorum benKızlar benim betahcg artışında sorun var gibi
16-48-67
Prilam diye bir ilaç verdi bana kuzu sabah felakettim aldım 1 saate falan gözümü açtırdı şimdi de iyiyim öneririmmMerhaba kızlar benim de bulantılarım başladı 2 gündür bir şey yemek istemiyorum kokusu bile kötü yapıyor
Doktora gidip ilaç yazdırabilecek durumda değilim size önerilen bulantı ilaçları neler gidip ben de ona göre eczaneden alayım
Şimdi üstte bir arkadaşın mesajında da o ilacı gördüm gidip onu alayım madem sağol kuzuPrilam diye bir ilaç verdi bana kuzu sabah felakettim aldım 1 saate falan gözümü açtırdı şimdi de iyiyim öneririmm
6.400den önce beta kaçtı, benimde tahmini takvim 5+5 gösteriyor, 5+2de beta 3.300dü her şey normal dedi doktor, kaç mmdi ki kese 6.400 civarında 6-7mm olması lazım galiba ama geriden de gelebilir önemli olan betanın artışının devam etmesi canım, umudunu kaybetme hemenMerhaba arkadaşlar, aranızda tüp bebek anne adayı var mı bilmiyorum ama sormak istiyorum. 26 haziranda blast transferım oldu, bugün kese randevum vardı. Internetteki hesaplamalara göre 5+4 olmam lazım. Doktor çok ama çok umutsuz konuştu. Kesenin ne kadar olduğunu söylemedi sadece çok küçük dedi. B-hcg de bakıldı 6.400 çıktı, bunu da daha yüksek beklerdim dedi, her ıhtımale karsı 2 hafta daha ılac kullan sonra bakalım dedi. Böyle olup da hamileliği ilerleyen var mı? Sanırım yine olmadı çok ama çok üzgünüm. Gerçekten başarısızlıklardan yıldım…
Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor çok yoruldum
Kesenin ne kadar olduğunu söylemedi, sadece çok küçük dedi. Beta sadece bir kere bakıldı o da 6 temmuzda idi, o zaman 240’dı. Seninki normal mi tüp benek mi? Belki değerleri ona göre farklı yorumluyorlardır canım.6.400den önce beta kaçtı, benimde tahmini takvim 5+5 gösteriyor, 5+2de beta 3.300dü her şey normal dedi doktor, kaç mmdi ki kese 6.400 civarında 6-7mm olması lazım galiba ama geriden de gelebilir önemli olan betanın artışının devam etmesi canım, umudunu kaybetme hemen
normal benim de önemli değil normal olup olmaması, sonuçta süreç herkeste aynı şekilde ilerliyor. Diğer betan ne zaman bakıldı, dün yada bugünse durumda bir terslik var gibi gözükmüyor bence, sen başka bir doktora daha git bence bazı doktorlar çok karamsar oluyorKesenin ne kadar olduğunu söylemedi, sadece çok küçük dedi. Beta sadece bir kere bakıldı o da 6 temmuzda idi, o zaman 240’dı. Seninki normal mi tüp benek mi? Belki değerleri ona göre farklı yorumluyorlardır canım.
10-13-15 temmuzHangi tarih ve saatlerde verdin testleri ?
hmm olması gerekenden az artmış gibi gözüküyor, bir kaç gün daha takip etmen gerekecek betayı düzelme şansı var, öyle olanlar okumuştum.10-13-15 temmuz
Hepsi akşam 8 civarı
Bence bir kaç gün daha beta baktır canım . Hemen karamsarlığa kapılma. Belki yarın yine beklenen düzeyde artış gösterirKızlar benim betahcg artışında sorun var gibi
16-48-67
Kaç haftalık şu an ? Plesanta 8.9. Haftalardan sonra oluşmaya başlıyormuş öyle okumuştum.Kızlar merhaba kesenin sol dibindeki beyaz parlaklık plasenta mı oluyor
Bağışıklığın varmış antikor uretmissin hayatımAnti CMV IgG >250,0 POZİTİF
Anti CMV IgM 0,23 0,85 NEGATİF
sonucum böyle çıkmış ya bir problem mi doğuruyor nette biraz baktım okuduklarımdan korktum da baya sizin sonuçlar nasılll ilk kese için gittiğimde doktorun istediği testlerin sonuçlarına bakıyodum
Prilam al canım baya topluyo mideyi. Hiç kendine eziyet çektirmeMerhaba kızlar benim de bulantılarım başladı 2 gündür bir şey yemek istemiyorum kokusu bile kötü yapıyor
Doktora gidip ilaç yazdırabilecek durumda değilim size önerilen bulantı ilaçları neler gidip ben de ona göre eczaneden alayım