2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bugun prilama rağmen midem bulanıyoo🥺🥺 doktor günde 4e kadar alabilirsin dedi. Gece 2 tane içmiştim. 2 den fazla içen var mı ? Zararı olur diye de korkuyorum. Offf bu bulantı çok çok zor 😥😥😥

Merhaba kızlar benim de bulantılarım başladı 2 gündür bir şey yemek istemiyorum kokusu bile kötü yapıyor :KK43:

Doktora gidip ilaç yazdırabilecek durumda değilim size önerilen bulantı ilaçları neler gidip ben de ona göre eczaneden alayım :KK43:

Merhaba kızlar benim de bulantılarım başladı 2 gündür bir şey yemek istemiyorum kokusu bile kötü yapıyor :KK43:

Doktora gidip ilaç yazdırabilecek durumda değilim size önerilen bulantı ilaçları neler gidip ben de ona göre eczaneden alayım :KK43:
Prilam diye bir ilaç verdi bana kuzu sabah felakettim aldım 1 saate falan gözümü açtırdı şimdi de iyiyim öneririmm

Merhaba arkadaşlar, aranızda tüp bebek anne adayı var mı bilmiyorum ama sormak istiyorum. 26 haziranda blast transferım oldu, bugün kese randevum vardı. Internetteki hesaplamalara göre 5+4 olmam lazım. Doktor çok ama çok umutsuz konuştu. Kesenin ne kadar olduğunu söylemedi sadece çok küçük dedi. B-hcg de bakıldı 6.400 çıktı, bunu da daha yüksek beklerdim dedi, her ıhtımale karsı 2 hafta daha ılac kullan sonra bakalım dedi. Böyle olup da hamileliği ilerleyen var mı? Sanırım yine olmadı çok ama çok üzgünüm. Gerçekten başarısızlıklardan yıldım…
Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor çok yoruldum

Merhaba arkadaşlar, aranızda tüp bebek anne adayı var mı bilmiyorum ama sormak istiyorum. 26 haziranda blast transferım oldu, bugün kese randevum vardı. Internetteki hesaplamalara göre 5+4 olmam lazım. Doktor çok ama çok umutsuz konuştu. Kesenin ne kadar olduğunu söylemedi sadece çok küçük dedi. B-hcg de bakıldı 6.400 çıktı, bunu da daha yüksek beklerdim dedi, her ıhtımale karsı 2 hafta daha ılac kullan sonra bakalım dedi. Böyle olup da hamileliği ilerleyen var mı? Sanırım yine olmadı çok ama çok üzgünüm. Gerçekten başarısızlıklardan yıldım…
Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor çok yoruldum
6.400den önce beta kaçtı, benimde tahmini takvim 5+5 gösteriyor, 5+2de beta 3.300dü her şey normal dedi doktor, kaç mmdi ki kese 6.400 civarında 6-7mm olması lazım galiba ama geriden de gelebilir önemli olan betanın artışının devam etmesi canım, umudunu kaybetme hemen

6.400den önce beta kaçtı, benimde tahmini takvim 5+5 gösteriyor, 5+2de beta 3.300dü her şey normal dedi doktor, kaç mmdi ki kese 6.400 civarında 6-7mm olması lazım galiba ama geriden de gelebilir önemli olan betanın artışının devam etmesi canım, umudunu kaybetme hemen
Kesenin ne kadar olduğunu söylemedi, sadece çok küçük dedi. Beta sadece bir kere bakıldı o da 6 temmuzda idi, o zaman 240’dı. Seninki normal mi tüp benek mi? Belki değerleri ona göre farklı yorumluyorlardır canım.

Kesenin ne kadar olduğunu söylemedi, sadece çok küçük dedi. Beta sadece bir kere bakıldı o da 6 temmuzda idi, o zaman 240’dı. Seninki normal mi tüp benek mi? Belki değerleri ona göre farklı yorumluyorlardır canım.
normal benim de önemli değil normal olup olmaması, sonuçta süreç herkeste aynı şekilde ilerliyor. Diğer betan ne zaman bakıldı, dün yada bugünse durumda bir terslik var gibi gözükmüyor bence, sen başka bir doktora daha git bence bazı doktorlar çok karamsar oluyor

Kızlar merhaba 🌸 kesenin sol dibindeki beyaz parlaklık plasenta mı oluyor 🙈

Eklentiler

• IMG_20210716_145948.jpg
    IMG_20210716_145948.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 48
Anti CMV IgG >250,0 POZİTİF
Anti CMV IgM 0,23 0,85 NEGATİF

sonucum böyle çıkmış ya bir problem mi doğuruyor nette biraz baktım okuduklarımdan korktum da baya sizin sonuçlar nasılll ilk kese için gittiğimde doktorun istediği testlerin sonuçlarına bakıyodum
Bağışıklığın varmış antikor uretmissin hayatım 😌

Prilam al canım baya topluyo mideyi. Hiç kendine eziyet çektirme

Prilama rağmen bulantısı olan varmı kızlar.Ya aşırı koku hassasiyetim var ya bide baş edemiyorum artık.

X