- 10 Haziran 2020
- 506
- 342
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.741
hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba?Ben ümraniyede çakmak erdem hastanesine gidiyorum. Hem muayene fiyatı uygun hem de doğum fiyatları. Bir araştırın derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba?Ben ümraniyede çakmak erdem hastanesine gidiyorum. Hem muayene fiyatı uygun hem de doğum fiyatları. Bir araştırın derim
Zarife hanıma gidiyordum. Ama hastaneyi değiştirdim. Çamlıca medipol hastanesine gidiyorum artıkhangi doktoru tavsiye edersiniz acaba?
teşekkür ederim sağlıkla kavuşun inşallah :)Zarife hanıma gidiyordum. Ama hastaneyi değiştirdim. Çamlıca medipol hastanesine gidiyorum artık
Annem çok büyük destek bana yoksa üstesinden gelemezdim. Annem babamda yanıma taşındı. Çocuklar kreş çağına gelene kadar bizimle yaşayacaklar. Her beslenmeye annemle kalkıyoruz o birini ben birini besliyorum üatüne süt sağıyorum. 45 dakikada bitiyor işimiz. Emzirmediğim için gece kısa sürüyor. Gündüz tabi uzun uzun emmek istiyor emen kızım daha çok vakit alıyor.Yine iyi sağıyorsun canım. Ben fırsat bulamıyorum, az vakit bulsam bile uykuya yenik düşüyorum zaten..
Başladınız mı kuzuBen hiç kaldırmamıştım da eşim merak edip sordu, doktor da öyle dedi. Bellerinden tutup oynatmak belki iyi olabilir. Eşim horon oynatacakmış, öyle diyor Şaka bir yana ben yine dikkat ederim, korkarım biraz, doktor bizi cesaretlendiriyor.
Çatalla ez dedi doktor, ben de öyle yaparım. Bence blw için küçükler sanki. Çatalla verirken de bebeğin dokunmasına izin verin dedi ama. Mesela havucu ezip veriyorsan eline bir parça havuç ver, baksın, tanısın, koklasın dedi.
Genel planı görelim diye tüm ayları taslak olarak açıkladı. 9.ayda sofraya bizimle birlikte yemeğe oturacaklarmış, çok hoşuma gitti
Üste yazmıştım bexsero bizde çok ateş yaptı. 1,5 gün sürdü sonra normale döndü. Nimenrix hiç yapmadı. Genelde birlikte vuruyorlarmış ama ben ne olur ne olmaz doktora farkli gunlerde vuralim demistim. 5 gun arayla vuruldu.Kızlar menenjit aşıları ni aynı anda mı yaptırdınız Nimenrix ve bexsero ateş nasıldi ikisi ağır gelirmi
Cingiraklar hoslarina gidiyor. Bir de fisher price şarkı falan bir kitabı var. Ona bayılıyorlar. Her yere yanimda taşıyorumKizlar benim bebekler 2 buxuk aylik oldular. Duzeltilmis 3 haftaliklar. Bu aşamada önerebileceğiniz oyun ya da teraziler mevcut mu? Zeka kartlarıyla oynatiyorum. Yuz ustu pozisyonda gunde 10 dk tutuyorum. Baska da bir sey aklima gelmiyor. Sizlerin de önerisi varsa açığım.
Bugün başladııık Buharda sebze haşlama aparatıyla küçük bir patatesi haşladım, çatalla iyice ezdim, biraz anne sütüyle kıvamını açtım (doktor su veya mamayla da açabilirsin demişti). Kızlardan biri hiç sevmedi. Ağzına tıkıştırmamak için, yani zorlamamak için kenarında kaşığı tuttum, bekledim, çok az aldı, yarım saat ağzında bekletti yarım saat sonra hala ağzından patates çıkıyordu Diğer kız baya sevdi, kaşığın hepsini bir anda ağzına sokmak için kendini ileri ileri atıyor Bugün çok yiyen kızıma bile 1 tatlı kaşığından az vermiş oldum, yarın 2 kaşık deneyeceğiz. Yedikten bir saat kadar sonra ellerine kollarına baktım alerji filan olmuş mu diye. Zaten patates pek alerjen bir gıda değil de önlem olarak baktım.Başladınız mı kuzu
Cok tesekkurler canim. Kitabin linkini atar mısın? Bir de donence almayı düşünüyorum. Siz ne kullanıyorsunuz? O kadar çok cesit var ki kafam karıştı.Başladınız mı kuzu
Üste yazmıştım bexsero bizde çok ateş yaptı. 1,5 gün sürdü sonra normale döndü. Nimenrix hiç yapmadı. Genelde birlikte vuruyorlarmış ama ben ne olur ne olmaz doktora farkli gunlerde vuralim demistim. 5 gun arayla vuruldu.
Cingiraklar hoslarina gidiyor. Bir de fisher price şarkı falan bir kitabı var. Ona bayılıyorlar. Her yere yanimda taşıyorum
Canım benimkilerde bugün 3 aylik oldular e bebekten piyanolu oyun halisini almistik 2hafta önce severek icinde duruyorlar asılı oyuncaklara bakip gülüyorlar gün içinde müzik açıp ayna karsisinda dans ediyoruz çok hoslarina gidiyorKizlar benim bebekler 2 buxuk aylik oldular. Duzeltilmis 3 haftaliklar. Bu aşamada önerebileceğiniz oyun ya da teraziler mevcut mu? Zeka kartlarıyla oynatiyorum. Yuz ustu pozisyonda gunde 10 dk tutuyorum. Baska da bir sey aklima gelmiyor. Sizlerin de önerisi varsa açığım.
Ayy çok eğlenceli evet alerjiye dikkat etmek lazim zaten sizin bu ay boyle tadim yapmakla gecer. Tecrubelerini bol bol paylas bizimle ❤Bugün başladııık Buharda sebze haşlama aparatıyla küçük bir patatesi haşladım, çatalla iyice ezdim, biraz anne sütüyle kıvamını açtım (doktor su veya mamayla da açabilirsin demişti). Kızlardan biri hiç sevmedi. Ağzına tıkıştırmamak için, yani zorlamamak için kenarında kaşığı tuttum, bekledim, çok az aldı, yarım saat ağzında bekletti yarım saat sonra hala ağzından patates çıkıyordu Diğer kız baya sevdi, kaşığın hepsini bir anda ağzına sokmak için kendini ileri ileri atıyor Bugün çok yiyen kızıma bile 1 tatlı kaşığından az vermiş oldum, yarın 2 kaşık deneyeceğiz. Yedikten bir saat kadar sonra ellerine kollarına baktım alerji filan olmuş mu diye. Zaten patates pek alerjen bir gıda değil de önlem olarak baktım.
Ek gıda denerken mama değiştirmemek gerekiyor dedi doktor kakasını takip etmek için. İlk günümüzün özeti böyle
Ekran görüntüsünü ekledim kuzum.Cok tesekkurler canim. Kitabin linkini atar mısın? Bir de donence almayı düşünüyorum. Siz ne kullanıyorsunuz? O kadar çok cesit var ki kafam karıştı.
Merhaba benim çok sismisti karnımdan asagisi odemdi damar genişlemesi yoktu bende enfeksiyon sebebiyle iki gün hastanede serum tedavisi oldum ondan sonra oldu Dr 2 iki günde bir kontrole cagirdi şekerim vardı 35+1 iken kontrolde tansiyon 15/8 görünce bide odemden bebekleri zor görünce acil sezeryana alindimMerhaba deneyimli hanımlar
Bu gün itibariyle 32.haftaya girdim. Geçen hafta bacaklar çok şişti ve Dr damar genişlemesi olduğunu söyledi oksapar iğne verdi. Günde 2 kez vuruluyorum.Bacaklarım hala şiş. Dr böyle devam ederse 34.haftaa almak durumunda kalırım dedi. Bu durumu yaşayan oldumu
Canim benimkiler de yukarıdaki oyuncaklara ara ara bakiyor ama ayaklarıyla henuz piyanoyu vuramiyorlar. Yuz ustu yatirinca başlarını kaldırıyorlar. Bazen beni takip de ediyorlar. Ama sanki henuz bilincli gülmeleri yok. Bu gülme isi ne zaman başlıyor? Su an henuz duzwltilmis 3 haftaliklar? Geri mi kalıyorlar diye endişe ediyorum. Hele bir bebek keyfi yokken birak oyuncağı görmeyi dünyayı görmüyor bas bas bağırıyor agliyor. Ozellikle de yemekten sonra oluyor.Canım benimkilerde bugün 3 aylik oldular e bebekten piyanolu oyun halisini almistik 2hafta önce severek icinde duruyorlar asılı oyuncaklara bakip gülüyorlar gün içinde müzik açıp ayna karsisinda dans ediyoruz çok hoslarina gidiyor
Zeka kartlarını benimkilerde seviyor
bebeklerin cooookkkk küçükkkk daha kirklari bile cikmamis gozleri hep kapalı olsa aglayip uyusalar bile normal diyeceğimCanim benimkiler de yukarıdaki oyuncaklara ara ara bakiyor ama ayaklarıyla henuz piyanoyu vuramiyorlar. Yuz ustu yatirinca başlarını kaldırıyorlar. Bazen beni takip de ediyorlar. Ama sanki henuz bilincli gülmeleri yok. Bu gülme isi ne zaman başlıyor? Su an henuz duzwltilmis 3 haftaliklar? Geri mi kalıyorlar diye endişe ediyorum. Hele bir bebek keyfi yokken birak oyuncağı görmeyi dünyayı görmüyor bas bas bağırıyor agliyor. Ozellikle de yemekten sonra oluyor.