Ben de bir durum güncellemesi yapayım. Bugün kontrolümüz vardı. Kızlardan biri 600, diğeri 800 gr almış. Bu aya göre kilo alımları çok iyi, ilk aylarda 600 olsa burun kıvırabilirdik ama şu an hareketleri arttığı için kalori yakımları da fazla. O yüzden 600e seviniyoruz dedi.
Düzeltilmiş 3, kronolojik 5 aylıklar. Destekli oturtabilirler, süreleri onlara kalmış dedi. Ne kadar oturmak isterlerse serbest. Karın kaslarını güçlendirmek içi fış dış kayıkçı oynayacağız bol bol. Ayaklarını da yere bastırabilirsiniz yavaş yavaş. Korkmayın kolay kolay zarar veremezsiniz artık dedi. Hatta kıyamıyoruz demeyin sonra pelte gibi bebekleriniz olur dedi
Veee bence sürpriz haber: Hazır hissettiğimiz zaman ek gıdaya başlayabilirmişiz. Üç gün kuralıyla, sebzelerden başlayarak tadım yapacağız. Ek gıda için düzeltilmiş yaşı beklemek zorunda değiliz, bebek de anne de hazırsa kronolojik yaşa göre tadım yapabiliriz dedi. Blender kullanmak, bebeği zorlamak yok. Amaç tatları öğrenmek.
Ek gıdayı beklemiyordum, hem şaşırdım hem heyecanlandım. Ben ne almalıyım ek gıda için bilgisi olan var mı? Ürün öneriniz varsa çok makbule geçer