- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.761
Endişeni anlıyorum. Burada neredeyse hepimiz çok zor bebek sahibi olduk. O yüzden biraz daha fazla tedirginiz. Ama bence biraz nefes almaya ihtiyacın var. Bebeklerin daha çok küçük onlara biraz zaman tanı annesi. Bu düşünceler seni yorar. Senin bu stresin onlara geçer. Sütünü etkiler. Bak 36.haftada doğum yaptım bebekler 3 kilo ustuydu prematüre saymadılar bile ama oğlumun biri 3 aylıkken ses çıkarmıyordu. Doktor endişe etti biraz bekleyebiliriz ya da kbb muayenesi isteyelim dedi. Bekleyeceğim dedim doktordan 3 gün sonra ses çıkarmaya başladı, şimdi aguluyor. Biraz sakin olup bebeklere zaman tanımak lazım diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim ❤Kizlar bugun kalca ultrasonunu cektirdik. Cok sukur sorun yokmus. Radyoloji doktoru kalca ultrasonundan sonra tortikullis icin boynuna da bakti. Bir sorun gormedi cok sukur. Duzelmis. Bu defa da madem sorun yok neden bu bebek havalara bakiyor diye endişe ettim. 2. Noroloji kontrolu de eylülün ortasında. Ilk noroloji kontrolunde sorun görülmemişti. Simdi bu havaya bakan bebek havalara bakarken hic bir şeye konsantre olmuyor. Yemekten sonra genelde havaya bakiyor, normal zamanda oyuncağı gözle takip ediyor ya da beni gözle takip ediyor, ama yemekten sonra havaya bakiyor kendini geriye atiyor. Bazen de kusuyor ve salyasi akiyor. Reflu mu acaba var. Tecrübe edenler fikir verirse sevinirim..