2022 ikiz annesi olacaklar

ben de yaklasik 1 hafta sonra ek gidaya basliyorum kizlar aslinda suan tasiniyorum tasinmasaydim 5 gun once baslayacaktim. yogurtla baslayacagim sonra sebze sonra meyve oyle giderim. mama önlüğü mama kaşığı cam rende ve yogurtla başlayacaksaniz yoğurt makinesi lazim. benim makinem çok basit ama cok da is goruyor hic tutmayan yoğurdum olmadi. anne sütü alsalardi acele etmezdim yuzde yuz mama ile besleniyorlar suan

Kızlar benim bebişler persembe 3aylik olacaklar ve hala memeyi günde 2kez fln zor aliyorlar
Manuel sagmada süt 2 gogusten 20cc fln geliyor
Sizce elektrikli pompa almalimiyim geç mi kaldım artar mı sütüm doktorada danışacagim bu durumu

Hatta 44 hafta içimdeymişiz 😂
4x4 luk olmussunuz masallah desenize ❤️❤️

Biz de kronolojik 4.5 aylik, duzeltilmis 13.haftadaymisiz, taze taze atak haftasi atlatmisiz :)) biri sanki tutsan ayaga kalkacak, oburu donme hazirliginda. Eller surekli agizda, ya salya akiyor ya midelerini bulandiriyorlar. 8-9 haftaya ek gida derler herhalde.

4x4 luk olmussunuz masallah desenize ❤️❤️

Biz de kronolojik 4.5 aylik, duzeltilmis 13.haftadaymisiz, taze taze atak haftasi atlatmisiz :)) biri sanki tutsan ayaga kalkacak, oburu donme hazirliginda. Eller surekli agizda, ya salya akiyor ya midelerini bulandiriyorlar. 8-9 haftaya ek gida derler herhalde.
Yaaa maşallah sizee 🧿🥰♥️
Bizim daha kronolojik 2,5 ay düzeltilmiş 5 😂 yeni yeni gülmeye başlıyorlar agulayacaklar diller dönüyo ağızda🤣🤣🤣

Kızlar benim bebişler persembe 3aylik olacaklar ve hala memeyi günde 2kez fln zor aliyorlar
Sizce elektrikli pompa almalimiyim geç mi kaldım artar mı sütüm doktorada danışacagim bu durumua

Sizce elektrikli pompa almalimiyim geç mi kaldım artar mı sütüm doktorada danışacagim bu durumu
Hastane tipi kiralamanı öneririm. Medela markayı...bebeklerim kuvozdeyken elektrikli pompa kullandım önce,sonra medela kiraladım. 1 ay kullandım. Kesinlikle medelayı deneyin.

Hastane tipi kiralamanı öneririm. Medela markayı...bebeklerim kuvozdeyken elektrikli pompa kullandım önce,sonra medela kiraladım. 1 ay kullandım. Kesinlikle medelayı deneyin.
Hastane tipi kiralayabilecegim bi yer bilmiyorum nasıl oluyor doğum yaptığım hastanede yoktu
E bebegin sayfasina baktim karar veremedim

İnşallah hiçbir zaman sıkıntı yaşamazsın canım
Bir şey daha soracağım, bana gece sağdığın sütü gece, gündüz sağdığın sütü da gündüz ver demişti doktor içindeki hormonlar farklı oluyor diye. Gerçi ben sağamıyorum pek ama, sana öyle bir şey dediler mi? Çok soru sordum kusura bakma😕
Estağfurullah.. Aslında öyle olması gerekiyor kimse bişi demedi ama biliyorum öyle olması gerektiğini fakat uygulayamıyorum maalesef. Anne sütü alsınlarda bi şekilde gece-gündüz farketmez modundayım. Benim de sağlam psikoloji ve uykuyla devam edebilmem için kendimce en az yorulduğum yol bu şimdilik😔

Kizceler merhaba
Sizin kuzular sırt üstümü uyuyorlar bizim yüz üstü alıştılar maalesef öyle hem daha derin hemde daha rahat uyuyorlar fakat tedirginim Allah korusun birsey olur diye aslında daha tehlikeli zamanları belki atlattık ama yinede sırt üstü uyusunlar istiyrm fakat tam dalamiyorlar yada uykuda çevirince uyaniyorlar sizinkiler nasıl uyuyorlar ?

Kizceler merhaba
Sizin kuzular sırt üstümü uyuyorlar bizim yüz üstü alıştılar maalesef öyle hem daha derin hemde daha rahat uyuyorlar fakat tedirginim Allah korusun birsey olur diye aslında daha tehlikeli zamanları belki atlattık ama yinede sırt üstü uyusunlar istiyrm fakat tam dalamiyorlar yada uykuda çevirince uyaniyorlar sizinkiler nasıl uyuyorlar ?
Benimkiler sırt üstü yatıyorlar sağa ve sola yatiramiyorum 1aydir sürekli sırt üstü yatıyorlar doktorunuza yada aile hekimliğine sorun bide isterseniz ama belli bir aydan önce onerilmiyor yüzüstü yatirmayi diye biliyorum

Bizimkilerinde gece uykusu fena değil maşallah diyim ama gündüzleri çok kötü 😔
Götürebildin mi doktora kuzuları?

Kuzum eşim evde ya eskiden faydası yoktu ama bu aralar onlara çıngırak falan sallıyor derken biraz oyaliyor. Ben sağım yapabiliyorum. Ama tabi ki zor oluyor. Benimkiler memede çok uzun kalıyor inan emzirmek daha zor.
Doğru canım emzirmek uzun sürünce çok daha zor oluyor ben yatarak emziriyorum sabahları o arada gözlerim dinleniyor vücudum da tabi 🥰

Estağfurullah.. Aslında öyle olması gerekiyor kimse bişi demedi ama biliyorum öyle olması gerektiğini fakat uygulayamıyorum maalesef. Anne sütü alsınlarda bi şekilde gece-gündüz farketmez modundayım. Benim de sağlam psikoloji ve uykuyla devam edebilmem için kendimce en az yorulduğum yol bu şimdilik😔
Yine iyi sağıyorsun canım. Ben fırsat bulamıyorum, az vakit bulsam bile uykuya yenik düşüyorum zaten..

Kızlar bu bexsero asi benim bebeleri fena çarptı. Dün saat 15 gibi vuruldu. Doktor gelince calpol ver 3 ml demişti verdim iyi gibiydi. Gece 12de 37,2 gibiydi besliyim sonra ilaç veriyim derken yarim saatte 38,8 oldu. 4 saatte bir calpol vermeme rağmen gece 38,5 altına düşmedi. Şimdi de 37,5larda seyrediyor.

X