2022 ikiz annesi olacaklar

Kuzuuum ne zaman başlıyorsun? Ben de başlamak istiyorum artık bugün kronolojik 6 aylık düzeltilmiş 4 aylık oldular bayramdan sonra kontrole gidicez başlarız muhtemelen. Sana başla diye doktor mu dedi? Yoğurtla başlamak daha mı iyi oluyormuş?
Ek gıdaya başlarken bize doktorumuz bağırsak gelişimi kronolojik aya göre tamamlanıyor demişti
Kaç günde tamamlandığını net hatırlamıyorum yanıltmak istemem
Bazı doktorlar da yoğurt öneriyor bazıları sebzeyle başlanmasını öneriyor
Ben yoğurtla başlamıştım hala yoğurdu bayila bayila yiyorlar
Ama benimkilerin ek gıda serüveni acayip inişli çıkışlı
Bir gün yediklerini ertesi gün koklamıyorlar bile
En son birkaç ay önce kizlarimdan biri kaşıkla beslenmeyi reddetti
Ben de tamamen blw yapmaya başladım böylesi de işime geldi açıkçası
Önlerine koyuyorum yiyorlar döke saça ben de oturuyorum 🤭

Merhabalar. Tüp bebek ikiz anneleri. Bana da iki embriyo transfer edildi. 6 haftam dolacak geçen hafta tek kese göründü. Hiç kanamam olmadı 1.5 aydır. İkinci embriyo tutunmazsa kanla mı atılır ?

Merhaba arkadaşlar kısmet olursa inşallah eylülde doğumum var ikizlerim olacak . Onlar için yatak ve bebek arabası bakıyoruz . Kullanıp memnun kaldığınız ürünler nelerdir ? Siz ne marka aldınız ? Tavsiye verecek olursanız cok sevinirim. Malım fiyatlar o kadar artmış ki beğenmeyip tekrar alma şansım olmaz .
Ben doğum yaptığımda oturduğumuz ev aşırı küçüktü
Ebebekten en küçük boy bi tane park yatak aldım bir süre ikisini aynı yatakta yatırdım
İkinci yatağı da kaynımdan almıştım seyahat için alıp hiç kullanmamislardi
Bebek arabasını ben çok erteledim bebekler 4 aylıkken aldım ama 4 ay resmen cile çekmişim kanguru kucak vs
Babyhope aldım chicco ohlala twinde aklım kaldı malesef bütçemi fazlasıyla asiyordu
Bebek arabasindan da gayet memnunum çok ağır değil
Daha sonra annemlere de birer tane ikinci el park yatak aldım tertemiz kullanmışlar Bebek arabasıyla diğer yatağı sıfır aldığıma pişman oldum

Benimkilerde ilk aldigimizda fazla bakmadilar 2.5 ayliklardi sürekli koya koya dikkatlerini cekti oyuncaklar
Her bebegin gelisimi farklı oluyor stres yapma kendine bol bol konus onlarla
2 haftadir gülüyorlar bilinçli bir şekilde
Mesela kuvoze giren oglum kizimdan önce güldü kizimdan önce kafasini tuttu 3.ay kontrolde Dr dedım kızım sanki tam tutamıyor kafasini dedım Dr yok gayet iyi tutuyor dedi bana göre oglum daha dik tutuyor kafasini
Ben de bebekleri norolog a goturdugumde bu cok kasıyor kendini dedim. Cok gazi var dedi. Oyuncaklari vs takip ediyor. Göz teması az gibi geliyor bana. Doktor da duzeltilmis 2 haftalik bebek ne bekliyorsun bebeklerden dedi. Kafalarını falan tutuyorlar onda bir sikinti yok. Cok gerinen bebek de donmeye calisiyor. Ama gergin oldugunda ne göz teması kuruyor ne oyuncak sallayınca bakiyor. Sadece kafasini yukari kaldırıyor. Bugunde baktığımda ağzından sivi gelmis. Muhtemelen bebekte reflu var. Uzuldum haline de bebegin.

Ben de bebekleri norolog a goturdugumde bu cok kasıyor kendini dedim. Cok gazi var dedi. Oyuncaklari vs takip ediyor. Göz teması az gibi geliyor bana. Doktor da duzeltilmis 2 haftalik bebek ne bekliyorsun bebeklerden dedi. Kafalarını falan tutuyorlar onda bir sikinti yok. Cok gerinen bebek de donmeye calisiyor. Ama gergin oldugunda ne göz teması kuruyor ne oyuncak sallayınca bakiyor. Sadece kafasini yukari kaldırıyor. Bugunde baktığımda ağzından sivi gelmis. Muhtemelen bebekte reflu var. Uzuldum haline de bebegin.
Biraz rahatla çok streslisin bende ilk kizimda öyleydim kizima bakip bunu neden yaptı hastamı acaba diyordum ağızlarından şu gelebilir benimkilerdende geliyor arada
Benimkilerde duzeltimis 7 haftaliklar biraz zaman tanı bebislerine 🌹

Ben doğum yaptığımda oturduğumuz ev aşırı küçüktü
Ebebekten en küçük boy bi tane park yatak aldım bir süre ikisini aynı yatakta yatırdım
İkinci yatağı da kaynımdan almıştım seyahat için alıp hiç kullanmamislardi
Bebek arabasını ben çok erteledim bebekler 4 aylıkken aldım ama 4 ay resmen cile çekmişim kanguru kucak vs
Babyhope aldım chicco ohlala twinde aklım kaldı malesef bütçemi fazlasıyla asiyordu
Bebek arabasindan da gayet memnunum çok ağır değil
Daha sonra annemlere de birer tane ikinci el park yatak aldım tertemiz kullanmışlar Bebek arabasıyla diğer yatağı sıfır aldığıma pişman oldum
Cok teşekkürler

Merhabalar. Tüp bebek ikiz anneleri. Bana da iki embriyo transfer edildi. 6 haftam dolacak geçen hafta tek kese göründü. Hiç kanamam olmadı 1.5 aydır. İkinci embriyo tutunmazsa kanla mı atılır ?
Tutunmamissa akintiyla gitmistir bile, ilk transfer 2 adetti biri tutmustu (kaybettim), ikinci transfer 3 adetti ikisi tuttu cok sukur....

640xauto.jpg

Uzun zaman oldu anthem ben de seni gördüğüme sevindim 🥰
Nasılsın bebisler nasıl?
Evet canım uzun zaman oldu,uzun bir kuvoz sürecinden sonra bebişlerime kavuştum çok şükür,her ne kadar zorluklarla dolu olsa da o kuvoz süreci aklıma gelince hemen şikayeti kesiyorum şükre yöneliyorum...bin şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu sabah 05.30 da uyandılar. Boncuk boncuk izledim onları. Akide şekerlerim diye sevdim. En güzel bayram sabahımdı bu sabah,böyle bir bayram sabahına uyanmamıştım daha önce....Allah'ım tedavi gören göremeyen,önce bu yolda çok yorulmuş yıpramışlara sonra tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah...Hepinizin bayramını kutluyorum...bebeklerinize ve sizlere sağlık,sıhhat,huzur diliyorum. Allah bebeklerimizle beraber nice bayramlara hayırlısıyla eriştirsin hepimizi...amin 💜

Cok haklisij canim. Biraz fazla endise ediyorum galiba. Sanirim benim de dinlenmeye ihtiyacım var. Uykusuzluk vs psikolojimi de etkilemeye basladi. Bayramdan sonra bqkici baslayacak bir nebze olsun rahat olurum diye dusunuyorum.
Umarım iyi olur bakıcı, benimki beni daha fazla dert sahibi yaptı

Umarım iyi olur bakıcı, benimki beni daha fazla dert sahibi yaptı
Bende ondan cok korkuyorum. Bakalim canim. Cok yoruluyorum cunku. Bugun oturmaya hic fırsatım bile olmadı. Simdi oturdum ve ayak tabanları agriyor. Psikolojim kotu. Rüyalarımda bebek ağlaması goruyorum. Sabaha bebek aglamasiyla uyanıyorum. Aksam yatarken bebekler ağlayınca yedirip ısırıp altını değiştirip uyutuyorum. Hayatim bebek aglamasi oldu acikcasi. Beynimin içinde bebek aglama sesleri geziniyor.

X