- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.101
Evet evet tercih meselesi, araştırdığımız kadarıyla kendi çocuklarında kullanma şansı da düşük. Biz de çok arada kaldık bilemedikAminnn inşallahhayır canım doku almayı düşünmüyorum bu sanırım tercih meselesi değil mi?
Günaydınlar..Ben 28 hafta 3 gunlugum canim. Doktor her sey yolunda giderse bana 36 da alirim demisti. Cunku ikiz gebeliklerdr atoni riski var demisti.
34 den sonra cogu tanıdığım ikiz gebe ayağa kalkmakta zorlanıyordu canim. Doktorun 37 dedigu 36 haftayı geçip 37 den gun alınca mi? Ya da 37 yi geçip 38 den gun alması mi?
Kızlar hamilelik takvimi olmayanlar merak ediyorum kimler kac haftalik sırada kim var en yakın doğum yapacakbenim yarın tam 34 haftalik oluyor persembe 35ten gün almaya basliyorum Dr 36 alin diyorum oda 37 diyor kilolu hamile kaldigim için karnım çok büyük sırtım kaldırmıyor artik
Evet canm sagolasij bakalik ne zaman gelmek istwrlerse o zaman gelecekler 2 haftadır böyleyiz belkide 36 yi görürüz bellu mı olurHayırlısı olsun canım hakkında, haftan iyi görünüyor.. tabi minişler 2 hafta daha dursalar tadından yenmez ama kendileri bilir artık
Sorun değil canım insan unutmasada alışıyor malesef inşallah bu sefer Rabbim yüzümüze gülerde kucağıma alırım Allahın izniyleKıyamam ya, yaranı deşmek istemezdim kusura bakma rabb'im kimseye göstermesinallah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah bak hayirlisiyla allah bir değil iki müjde verdi sana
Canım ben ikiz olduğu için 40 haftayı baz almadım şuan 23 nisanı görsem öpüp başıma koyucam kasılmalarım okadar arttıkiCanim senin hamilelik takvimin o zaman yanlış sanirim bi kont et istersen yoksa aramizda suan doğum sendrn bekleniyor
Him aşağıda 37. Hafta yazınca bende dedim sıra sendeCanım ben ikiz olduğu için 40 haftayı baz almadım şuan 23 nisanı görsem öpüp başıma koyucam kasılmalarım okadar arttıki
İyi olmaya çalışıyoruz canımKızlar nasılsınız? Bebeklere tek bakınca buraya bakamadım hiç. Sanırım yeni doğan bebiş yok benden sonra. Doğum yapanlara bisey soracağım d vitamini kullanıyor musunuz? Ne marka verdi doktorunuz?
Uykusuzluk zaten en büyük sorunİyi olmaya çalışıyoruz canımuykusuzluğu ve loğusalığı saymazsak tabi Bize doktor bu d vitaminini verdi. Bebişlere günde bir fıs tok karna kullanıyoruz
Bu vitamin iyi gibi canım, ekstra bir olumsuzluk yaşamadım ben. Bebişler henüz 3 kilo olmadılar maalesef kızım 2700 civarı oğlum en son kontrolde 2500 falandı. Cuma günü kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecekUykusuzluk zaten en büyük sorunsenin bebislerin kilosu ne durumda kuzum? Bunu bende duymuştum ama doktor başka vermiş ve hoşuma gitmedi. Başka alayım dedim de
Termos ya da o ozellikte bardak, Muslin, maske, kolonya, hurma, humanaSanırım w30-32’den sonra pek sıraya bakmadan ilerleyecek. Allahım hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Tecrübeli arkadaşların tüyolarını unutmayalım hastane/bebek çantalarını hazırlarken. Ben mesela ilk sırada “pipet” koydum. Hatta ve hatta evde bile pipete başladım. Tam uzanıyorum kendime rahat pozisyon buluyorum, su için kalkınca rahatım kaçıyordu. Öyle olunca su içmez hale gelmiştim. Pipetle çok rahat ettim
Gunde 1 kez sutunun icine 1ml PDR600 multivitamin, 3damla dvit3, 5damla biogaia, ilave kalori olarak 1cay ks. zeytinyagi veriyoruz.Kızlar nasılsınız? Bebeklere tek bakınca buraya bakamadım hiç. Sanırım yeni doğan bebiş yok benden sonra. Doğum yapanlara bisey soracağım d vitamini kullanıyor musunuz? Ne marka verdi doktorunuz?
Kalp atısından sonra bıraktım benBen haftada 1 tane yaptırıyorum hala 16+4
Masallah canm kuzularaHasatim cikti, ilk round kontrollerin cogu tamam. Usgler cekildi, EKO cekildi, kardiyoloji ve uroloji kontrolleri tamam. Bobrek genislemesi bitmis hersey normale dönmus, kalp ok, beyin ok, kalca cikigi yok. Cok sukur
Cuma 2.ROP, Cmt Pediyatrik nöroloji kontrolu var.
Bebeklerin biri 3 kiloya yaklasmis, haftaya tamamdir insallah
(Bilgi mahiyetinde) bundan sonra 6.ay devlet hastanesinde isitme testi tekrarlanmasi, erkeklere 6.ayda uroloji kontrolu tekrarlanmasi gerekiyor.
Biogaia bizede verdi doktor. Herhangi bir sikayetimiz olmadığı için başlamadım. Yarın bir doktordan daha fikir alacağım. Z.yagi konusunda da doktorum kesinlikle vermiyoruz dedi bana tuhaf geldi. Bebek z.yagi mi veriyorsunuz?Gunde 1 kez sutunun icine 1ml PDR600 multivitamin, 3damla dvit3, 5damla biogaia, ilave kalori olarak 1cay ks. zeytinyagi veriyoruz.
Onumuzdeki ay demir baslanacak.
Ben emziremiyorum ikisini. Tekini sor zaptediyorum. Ama emzirmek tek tek çok zaman kaybı. Küçük oldukları için uzun sürüyor bu sefer zaman kalmıyor başka biseye. Bir de ben 2 saatte bir besledim hepDoğum yapmış anneşkolar ayni anda emzirebiliyormusunuz? Tavsiye ediyormusunuz? Okudugum kadari ile a aydan sonra ayni anda deniyebilirsiniz diyorlarda sizde durumlar nasil?
karinlari biraz bombeli oluyor canim bebekte huysuzluk yoksa dert etmeCanım anne sütü ve mama veriyoruz her beslemede 3 kiloya ulaşana kadar böyle devam edeceğiz. Uykusunda, gazında bir problem yok ama karnı biraz şiş gibi geldi bana
deca tabs pembe kutu 5 damla onerdi doktorKızlar nasılsınız? Bebeklere tek bakınca buraya bakamadım hiç. Sanırım yeni doğan bebiş yok benden sonra. Doğum yapanlara bisey soracağım d vitamini kullanıyor musunuz? Ne marka verdi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?