Günaydın can
acaba krem işe yarayacak mı? Benimde bu gün kontrolüm var bakalım nasıl geçecek
Umarım işe yarar, çünkü sol bacağım artık ağrı yapıyor. Kütük gibi kaldırmakta zorlanıyorum. Kıyafet çorap giymek o bacağa eziyet. Eşim yardım ediyor ama ne bileyim onun karşısında öyle aciz gibi olmak koyuyor bana
İnşallah güzel haberler getireceksiniz kontrolünden bize
Doktor muanen nasıl geçti ne dedi? Kaç haftalık oldun?
İdrarda protein yok bu güzel birşey ama kan değerlerinde protein düşüşü var. Ben de artık dayanamadım dedim, hayatımda yemediğim kadar kırmızı et, tavuk, balık yedim. Kendime göre max seviyeye çıktım ama değerler hala daha düşük. O zaman takviye edici vitamin veya ilaç varsa onu kullanayım dedim. Yok o kadar kritik durumda değil. O en son çare olsun dedi. NST temiz bir sıkıntı yok dedi. Bebeklerin kilosuna hiç takılmıyor doktor, hep haftaya odaklı. Kilo almamışlar gibi çıktı 1850gr/2250gr. Ben aa geçen haftada da böyleydi diyince doktor ölçümsel diyor. Yerler çok sıkışık, bunlar tahmini değerler. Gelişimleri iyi bu benim için yeterli diyor.
35+4 oldum bugün. Onlar gelmez, sağlık el verirse 38leri görmek istiyorum diyor. Bence o zamanları görmeyiz ama burada 2-3 örnek arkadaş da var çok rahat ilerlemiş olan. Bilmiyorum o kadar gidebilir miyiz.
Hımmm bir de şimdiye kadar yat dinlen, ayaklarını uzat keyif yap diyen doktor artık yavaş yavaş yürüyüşlere başla dedi. Doğumdan sonra bu esneklik sana lazım olacak 2 bebeğin peşinden koşturmak için dedi.
Durumlar böyle
Sagol canim. Pazar günü doktor randevum var. Doktoruma sorayim bu jel i. Bu jel i odem olan yerlere mi soruyorsun?
Sorun bakalım farklı bir doktorun gözünden yorumu ne olacak. Bende ödem bacaklarda var, el yüz yok. O yüzden bacaklara sür dedi. Yüzde olsaydı sürer miydim bilmiyorum. İçeriği at kestanesi özü, daha önce de sırt ve boyun ağrısı olanlara tavsiye edildiğini duymuştum at kestanesi özü kremlerinin. Bakalım eczaneye sipariş verdim, umarım faydalıdır.