• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Biogaia bizede verdi doktor. Herhangi bir sikayetimiz olmadığı için başlamadım. Yarın bir doktordan daha fikir alacağım. Z.yagi konusunda da doktorum kesinlikle vermiyoruz dedi bana tuhaf geldi. Bebek z.yagi mi veriyorsunuz?
normal zeytinyagini mamanin içine bir iki damla katiyorum ben ama bunu sadece kabızlık durumunda yapıyorum. mümkün olan en doğalıni tabii

Ödem diyince yine aklıma Darlandum Darlandum geldi. Haber de alamadık ne yaptı acaba?

@Birumuttu siz ne yaptınız eve çıkabildiniz mi? Daha iyi misiniz şimdi?
Karnimdaki ödemi atamiyorum. Emilmesi lazim ama hâlâ duruyor. Gebelikte artan 20kg bebekler ve ödemdi sanirim. Her yerim eskisinden daha zayif. Kaslarim erimiş. Bebege alt değiştirme yaparken ayakta durunca sirtim inanılmaz agriyor. Nasil olacak hic bilmiyorum

Günaydın kızlar yazan herkese çok teşekkür ediyorum kusura bakmayın tek tek alintilayamadim. Ikizlere bakmak gerçekten çok kolay değilmiş. Ama düzen kurunca çok imkansız değil bence. 2 saatte bir besliyorum şu an önce emziriyoeum arkasından mama veriyorum. Sütümü hiç sagmiyorum vaktim de yok ona asla. Her emislerinde 15-20 dakika emiyorlar sut olmasa da emerler mi bilmiyorum umarım vardır. Beni en çok zorlayan şey ağrılarım atoniden dolayı rahimde ve damarlarda çok fazla dikiş varmış doktor ağrılara normal diyor. Bu arada benim kanamam baya olduğu için depend hayatımı kurtardı. Bence çok gerekli. Daha sonra prematüre mama kesinlikle alın çantanıza biz izmir de bile mama aradık eczanelerde hastaneye de temin edilemiyormus. Kıyafet mutlaka yedekli koyun bana çok gibi gelmişti o bile yetmedi. Toplam 4 tane muslin örtü götürdük o da az geldi. Pijama hiç giyemedim mümkün değil karnım hala sis belki benim atoniden dolayıdır ama gebelikten başka bisey giymedim bence o da daha fazla olmalı. Kaşık biberon koymuştum meme reddi olmasın diye onu istediler hep biberon vermediler boşuna götürmüşüm biberon. Ve en önemlisi hastanede su ısıtıcısı yoksa mutlaka koyun. Ve termos koyun mama için. Kaynamış su bizde çok sorun oldu. Aklıma gelenler bunlar ❤❤
Ameliyat senin de hareketlerini kısıtlıyor mu

Doktorun söylediğine göre 2-3 güne kadar yapmayabilir, 3 günü geçerse bir çay kaşığı zeytinyağı verevilirsiniz demişti. Her gün kakasını yapıyorsa baya normal geldi bana 😄
Bn her mamaya 1 cay kaşığı koyuyorum hala 3 gunde 1 yapıyorlar

Karnimdaki ödemi atamiyorum. Emilmesi lazim ama hâlâ duruyor. Gebelikte artan 20kg bebekler ve ödemdi sanirim. Her yerim eskisinden daha zayif. Kaslarim erimiş. Bebege alt değiştirme yaparken ayakta durunca sirtim inanılmaz agriyor. Nasil olacak hic bilmiyorum
O bel ağrısı geçmedi benmde canm

bunlar pek kolay gecmeyecek canim benim hala çatı agrim var sirt agrim da epey devam etmisti

Çok şükür anladığım kadarıyla en azından yoğun bakımdan, hatta hastaneden çıkıp yavrularınıza kavuştunuz. İnşallah karnınızdaki ödem de geçecek. En son sıcak torbası koyuyordunuz, onun dışında birşey yapıyor musunuz onun için? Bana da şimdiye kadar doktor hep gezmek mi tozmak mı yoksa yan gelip yatmak mı diye düşündüğünde yatmayı seç diyordu. Bugün kontrolde yavaş yavaş yürüyüşlere başla, doğum sonrası esneklik lazım demeye başladı. İnşallah en kısa zamanda tamamen toparlayacaksınız 💜

normal zeytinyagini mamanin içine bir iki damla katiyorum ben ama bunu sadece kabızlık durumunda yapıyorum. mümkün olan en doğalıni tabii
Bizimkilerin çok büyük bir kabıizlik problemi olmadi daha sukur ama aklimda
Ameliyat senin de hareketlerini kısıtlıyor mu
Evet malesef hatta insanlar nasıl ayağa kalkıyor diye doktorumu arayıp ağladım. Ama atoniden dolayı içeride çok fazla dikiş ve ödem varmış zaten karnım hala aşırı sis. Ilaç kullanıyorum ama onun dışında bol su demişti. Onu da unutuyorum bilmiyorum ne zaman iyilesiriz

Bizimkilerin çok büyük bir kabıizlik problemi olmadi daha sukur ama aklimda

Evet malesef hatta insanlar nasıl ayağa kalkıyor diye doktorumu arayıp ağladım. Ama atoniden dolayı içeride çok fazla dikiş ve ödem varmış zaten karnım hala aşırı sis. Ilaç kullanıyorum ama onun dışında bol su demişti. Onu da unutuyorum bilmiyorum ne zaman iyilesiriz
Ben de hic su icemiyorum. 1.5litrenin üzerine bir kere çıkmıştım ve rahatladigimi hissetmistim ama su icmek cok zor, unutuluyor,vakit olmuyor... Ayaktayken karnim sert bir şişlikte, yatinca yumuşak karin oluyor.
Hangi ilacı verdiler?

Ben de hic su icemiyorum. 1.5litrenin üzerine bir kere çıkmıştım ve rahatladigimi hissetmistim ama su icmek cok zor, unutuluyor,vakit olmuyor... Ayaktayken karnim sert bir şişlikte, yatinca yumuşak karin oluyor.
Hangi ilacı verdiler?
Benim hep yumuşak resmen sallanıyor yürürken. Korse tak dedi doktor ama asla takamıyorum. Antibiyotik, idrar söktürücü bi de ağrı kesici iğne, kan sulandırıcı iğne bir de bi tane bağırsaklar için duphalac şurup vermis

Günaydın anneler ve anne adayları 🤗

Pembe Lotus Pembe Lotus pinkbuyu pinkbuyu Miracelik16 Miracelik16 Dün doktor kontrolüm vardı, ödemler için Erbaveni jel önerdi. Dün zirveyi görmüştük artık. Henüz kullanmadım bugün alacağım, size de bilgi vereyim istedim.

Nureella Nureella sizin de dün doktor kontrolü vardı galiba. İdrarda protein çıktı mı? Doktor ne diyor?

Güzel bir gün olsun hepimize 🍀💜

Eklentiler

• FDCB9C0F-FB1D-4F5C-99B4-6A5A39423FC2.jpeg
    FDCB9C0F-FB1D-4F5C-99B4-6A5A39423FC2.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 26

Pembe Lotus Pembe Lotus pinkbuyu pinkbuyu Miracelik16 Miracelik16 Dün doktor kontrolüm vardı, ödemler için Erbaveni jel önerdi. Dün zirveyi görmüştük artık. Henüz kullanmadım bugün alacağım, size de bilgi vereyim istedim.

Nureella Nureella sizin de dün doktor kontrolü vardı galiba. İdrarda protein çıktı mı? Doktor ne diyor?

Günaydın can 🌸 acaba krem işe yarayacak mı? Benimde bu gün kontrolüm var bakalım nasıl geçecek 👶👶

Doktor muanen nasıl geçti ne dedi? Kaç haftalık oldun? 🎈

Back