• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Yok canım girmediler kuveze girenler için mi yapılıyor sadece hastane çıkışında bana verdikleri evrakta yapılması gerekenler içindeydi Rop muayenesi erken doğanlarda ve ikizlerde kesinlikle yapılmalı diye biliyorum ama kuveze girmeyenler için gerek yok mu bilmiyorum.
Ben sadece küvezw girenlere yapılıyor diye biliyordum öğrenirsen bana bilgi verir misin canım

Ben 28 hafta 3 gunlugum canim. Doktor her sey yolunda giderse bana 36 da alirim demisti. Cunku ikiz gebeliklerdr atoni riski var demisti.

34 den sonra cogu tanıdığım ikiz gebe ayağa kalkmakta zorlanıyordu canim. Doktorun 37 dedigu 36 haftayı geçip 37 den gun alınca mi? Ya da 37 yi geçip 38 den gun alması mi?
36 bitip 37 den gün alinca canım

Batinda sertlik yok ise 4 gune kadar hic yapmamasi bile normalmis. Mama ya da sutune 1cay kasigi zeytinyagi ilave edebilirsiniz, gunde 1 kez 5 damla biogaia da rahatlatir
Karnı biraz şiş gibi canım ya o yüzden de kafama taktım, şimdi sen söyleyince baktım tekrar soracağım doktora karnı şiş dememiştim, sadece kakası azaldı demiştim. Zeytinyağ veririm olmazsa 🙏🏻

Bende perşembe günü 29+0 oluyorum 30. Haftama giriyorum inşallah 30. Haftayı görmek beni heyecanlandırıyor sonuna geliyoruz 🥰 benim doktorum 35-36. Haftada alacak bebekleri tabi inşallah süpriz yapmasınlar da 🥴 sonra bakma maratonu başlayacak inşallah bu günleri aratmazlar :anne:senin az kaldı 1-2 hafta sonra sanırım kucağına alırsın hayirlisiyla
Canım 30 dan sonra her hafta bir önceki haftayı aratıyor tabi bebişlerin içerde kalması güzel ama anne için cidden yorucu süreç 30dan sonrasıymış

Topuk kani testi qile hekiminde mi yapiliyor? Ben cocuk testlerini hic bilmiyorum. Dogumdan sonra hangi kontrol ve testlerin yapılacağını dogum yaptığımız hastanenin yenidogan servisi mi soyluyor bize?
Hastanede alıyorlar ilk sonra 5.gun sağlık ocağı da alıyor bir yanlışlık olmasın diyeymis öyle de uzun sürüyor ki kızımı çok ağlattılar kan alana kadar 😔 sırayla öğreniyorsun canım merak etme bizde bilmiyorduk işin içine girince öğreniliyor ☺️

Kızlar kızım ve oğlum normalde her alt açmada kaka ve çiş yapmış uluyordu ama 2 gündür kızım günde sadece 1 kere kaka yapıyor bu durum normal mi sizce? Benzer bir durum yaşayan oldu mu aramızda ?
Normal canım benim oğlum her gün yapıyor ama kızım bazen 3 günü buluyor.

Spot idrar mi yoksa 24 saatlik idrar mi??
Tansiyona dikkat edin, asimetrik şişmeler, bas agrisi, gormede ufak bulanikliklar vb. Bu durumlarda doktorunuza ulasin bilgi verin olmaz mi
24 saatlik değildi canım yarın tekrar vericem sizede atarım olmadı siz bilgilisiniz benim önceki gebeliğim 36 haftalık sonlanmasına rağmen doktorum pek rahat davranıyor bakalım

Canım anne sütü ve mama veriyoruz her beslemede 3 kiloya ulaşana kadar böyle devam edeceğiz. Uykusundgazında bir problem yok ama karnı biraz şiş gibi geldi bana
3 kiloya ulaşıncaya kadar böyle olması gerektiğini doktorun mu söyledi canım benimkilerin ikisi de 3 üstünde ama mamayı bıraksak mi dedim ebeye böyle devam et ikizler zor doyarlar meme ile dedi açıkçası bende ne emdigini bilmediğim için mama garanti geliyor 😁

24 saatlik değildi canım yarın tekrar vericem sizede atarım olmadı siz bilgilisiniz benim önceki gebeliğim 36 haftalık sonlanmasına rağmen doktorum pek rahat davranıyor bakalım
Sonlandı derken bebeğinizi kucağınıza aldınız değil mi?

Canım 30 dan sonra her hafta bir önceki haftayı aratıyor tabi bebişlerin içerde kalması güzel ama anne için cidden yorucu süreç 30dan sonrasıymış
Zâten şu an zor yemek yapmaya yetiyorum. Geçen gün üstten bir temizlik yaptım akşama kadar yataklık oldum parol içip kendime geldim :KK17:

Zâten şu an zor yemek yapmaya yetiyorum. Geçen gün üstten bir temizlik yaptım akşama kadar yataklık oldum parol içip kendime geldim :KK17:
Ben 28 den sonra hiçbirşey yapmıyorum sadece oturduğum yerden meyve sebze doğruyorum herşey olucağına varıyor ama işte korkudan birşey yapamadım şimdide istesemde ayakta kalamıyorum bebeklee aşağı baskı yapıyor

hayır canım karnımda kalbi durdu sebep bulamadılar 😞
Kıyamam ya, yaranı deşmek istemezdim kusura bakma rabb'im kimseye göstermesin 🌷 allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah bak hayirlisiyla allah bir değil iki müjde verdi sana 🌸🌸🥰

Ben 28 den sonra hiçbirşey yapmıyorum sadece oturduğum yerden meyve sebze doğruyorum herşey olucağına varıyor ama işte korkudan birşey yapamadım şimdide istesemde ayakta kalamıyorum bebeklee aşağı baskı yapıyor
Canim senin hamilelik takvimin o zaman yanlış sanirim bi kont et istersen yoksa aramizda suan doğum sendrn bekleniyor

3 kiloya ulaşıncaya kadar böyle olması gerektiğini doktorun mu söyledi canım benimkilerin ikisi de 3 üstünde ama mamayı bıraksak mi dedim ebeye böyle devam et ikizler zor doyarlar meme ile dedi açıkçası bende ne emdigini bilmediğim için mama garanti geliyor 😁
Evet canım bana çocuk doktoru söyledi, 3 kilodan sonra kademeli olarak tamamen anne sütüne geçebilirmişiz. şimdilik ben çok fazla sağım yapıyorum o yüzden baya bir süt çıkıyor gibi umarım ikisine de yeter ☺️😍

Kizceler bizde hemen hemen hergün hast deyiz nst de sanci çıkıyor ama acilmam yok fakat kaşıntım devam değerlerimde yüksek belki yakın zamanda alabilirler kuzular icin hayirlsii ne zmaan ise o.zaman olsun ins🤲💕
Hayırlısı olsun canım hakkında, haftan iyi görünüyor.. tabi minişler 2 hafta daha dursalar tadından yenmez ama kendileri bilir artık 😉

Kızlar nasılsınız? Bebeklere tek bakınca buraya bakamadım hiç. Sanırım yeni doğan bebiş yok benden sonra. Doğum yapanlara bisey soracağım d vitamini kullanıyor musunuz? Ne marka verdi doktorunuz?

Back