• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Evet canim sanci icin veriyolar ben 7 hafta boyunca kullandim gunde 3le baslayip gunde 8le doguma kadar kullandim. İnsallah sancilarin durur ve ihtiyacin olmaz ama olur da devam ederse de endiselenme sanci uzun sure hafifletilebiliyor benim duzenli sancilar basladiginda bile 3 hafta durdu bebekler. Bu konuda endise ettigin bir durum varsa yazabilirsin sanci konusunda uzmanlastim 🙈
Cok tesekkur ederim canim benim cok sagolasin bende ciktim cok sukur hastaneden nst sanci cikmadi iki gundur rahim agzimda uzuma olunca evde yatarak istirat et dedi suan progestan birakmistim gunde 3 kere fitil olarak kullanacagim bide magnezyum baska birsey vermedi belki sanci olarak haftam kucuk diyemi bilemedim ama aklima takilan olursa sorarim coook tesekkur ederim ins benimkiler iyi dayanir guzel haftalara gelirim 🤲🏻🥰💚

Olur kuzum olur 2021 ikiz annelerinde de sorun yasayip toparlayan cok oldu sen yeter ki stres olma ve dinlen
Ins canim benim ins hayirlisiyla bende de olmaz hani stres soyleki acaba olan her agri sancimi acilmami nasil anlayacagim bilmiyorum pek her hafta kontrol var birsey olsa herhalde artik belli olur diye kendimi rahatlatiyorum 🤭

Merhaba guzel anne adaylarim ben gene haber vereyim dedim ve basta gene dua eden herkesten allah razi olsun hastaneden ciktim eve geldim cok sukur sancilarim durduruldu rahim agzimda uzamada olmaya baslamis tekrar artik evde bol bol dinlen dedi dr haftafa bir gunde muayane olacak durumumda dolayi tabi tedirginlik cok var ama allahim korusun ins guzel haftalara hatta en az 35 haftalari gorecegim bende hepimize col tesekkur ederim iyiki varsiniz 🥰💚

Cok tesekkur ederim canim benim cok sagolasin bende ciktim cok sukur hastaneden nst sanci cikmadi iki gundur rahim agzimda uzuma olunca evde yatarak istirat et dedi suan progestan birakmistim gunde 3 kere fitil olarak kullanacagim bide magnezyum baska birsey vermedi belki sanci olarak haftam kucuk diyemi bilemedim ama aklima takilan olursa sorarim coook tesekkur ederim ins benimkiler iyi dayanir guzel haftalara gelirim 🤲🏻🥰💚
Hafta kucuklugunden ziyade sancin durdugu icin vermemistir canim aman cok sukur dursun sancilar en az 35i gorursun insallah 🤗

Ben hiçbir zaman çok su içen biri olmadım kuzum valla çok iyi yapıyorsun benim hap bi tane onu da bir bardak suyla içiyorum 😅😅
Aaa bir tane miiii ne güzel ya ☺️💙 Ben tiroit, demirx2, magnezyum, B12, kan sulandırıcı, progestan, pregno marin (multivitamin ve balıkyağı) ve D3 K2 içiyoruuuum 😬

Benim de cok buyudu yaa, hem sert hem buyuk 🙈daha baslarfayım, doguma yakın alırım dıye dusundum ben de, ne kadar daha buyuyecegını kestiremiyorum 🤣
Oraları da yağlamayı unutma aniden çok büyüyor çatlayabiliyormuş canım 🙈 benim daha da büyümez artık diyorum ama görücez 😅

Evet ilk gelen ıdrar ve sonrakı farklı inceleniyor sanırım, ıkı ayrı kutuya koydum bugun ben de, 6.haftada vermıstım, o zaman tertemiz cıkmıstı, bakteri var yassı epitel hucre var bende de
Evet bana da 2 tane kap verdi aynı şekilde demek ki ona göre bakılıyor canım. Üşütmen de etkilemiştir Ankara çok soğuk değil mi ya eşim bedelli yapmıştı o zaman geldim yemin törenine o kadar üşümüştüm ki anlatılmaz yaşanır bir soğuk vardı 🥶

Inquisitive Inquisitive canım cinsiyet ekleyebiliriz artık bana da 🥰 Allah izin verirse iki kızım olacak🧿❤️
Daha panorama sonucum cıkmadı ama bugun ıkı farklı doktor muayene ettı, ıkısı de ıkı kız dedı 🥰
Yaaa çoookk tatlııı bayılıyorum kızlara 🥰 sen o instagramdaki tatlı ikiz kızları izleye izleye sonunda bebişleri de kız yaptın valla süper maşşallah civcivlere 🐣🐣💙🌸

Merhaba guzel anne adaylarim ben gene haber vereyim dedim ve basta gene dua eden herkesten allah razi olsun hastaneden ciktim eve geldim cok sukur sancilarim durduruldu rahim agzimda uzamada olmaya baslamis tekrar artik evde bol bol dinlen dedi dr haftafa bir gunde muayane olacak durumumda dolayi tabi tedirginlik cok var ama allahim korusun ins guzel haftalara hatta en az 35 haftalari gorecegim bende hepimize col tesekkur ederim iyiki varsiniz 🥰💚
Çok şükür canım çok çok sevindim inşallah hep sağlıkla devam etsin 🙏🏻 değil 35 37leri bile gör inşallah 🤲🏻💙

Aaa bir tane miiii ne güzel ya ☺️💙 Ben tiroit, demirx2, magnezyum, B12, kan sulandırıcı, progestan, pregno marin (multivitamin ve balıkyağı) ve D3 K2 içiyoruuuum 😬

Oraları da yağlamayı unutma aniden çok büyüyor çatlayabiliyormuş canım 🙈 benim daha da büyümez artık diyorum ama görücez 😅

Evet bana da 2 tane kap verdi aynı şekilde demek ki ona göre bakılıyor canım. Üşütmen de etkilemiştir Ankara çok soğuk değil mi ya eşim bedelli yapmıştı o zaman geldim yemin törenine o kadar üşümüştüm ki anlatılmaz yaşanır bir soğuk vardı 🥶

Yaaa çoookk tatlııı bayılıyorum kızlara 🥰 sen o instagramdaki tatlı ikiz kızları izleye izleye sonunda bebişleri de kız yaptın valla süper maşşallah civcivlere 🐣🐣💙🌸
Hem de buz, karın yapması yakındır, benım bulunduğum yer biraz yuksek, cok esiyor, okuldan yuruyerek döndüm hep, Neysekı bundan sonra evdeyim ınsallah ilaclarla da cabucak gecer 🙏🏻

İnşallah sağlıcakla da doğarlar kuzum, sevincimiz daim olsun ❤️🤲🏻

Canımmm benim nasılsınnn çoktandır topikte göremedim merak ettim seni
Pek iyi değilim canım bu aralar. Kaşıntım vardı bir ara bahsetmiştim onlar iyice arttı kaşıdığım yerler yara oldu çok fena. Dermatolojiye gittim iki kez farklı kremler vs verdi ama fayda etmiyor artmaya devam ediyor. Sadece göbekte kaşıntılar. Bi de birkaç gündür ev temizledim bel ağrılarım çok fena. Kısacası ölmüşüm ağlayanım yok 🤦 umarım çocuklarım iyidir haftaya kontrolüm var. Teşekkür ederim sorduğun için canım😘 sen nasılsın

Hem de buz, karın yapması yakındır, benım bulunduğum yer biraz yuksek, cok esiyor, okuldan yuruyerek döndüm hep, Neysekı bundan sonra evdeyim ınsallah ilaclarla da cabucak gecer 🙏🏻

İnşallah sağlıcakla da doğarlar kuzum, sevincimiz daim olsun ❤️🤲🏻
Ay eveeet çok sevindim ona da evde olman çok iyi gelecek sana biraz dinlenme vaktidir bebişler gelmeden önce hem plasenta da yükselir iyice 🤗 iki senedir iş artı bu bebiş çabası yorulmuştuk bak biraz güzel şeylerle meşgul olursun bebişlerine odaklanırsın 🙏🏻💙

Ay eveeet çok sevindim ona da evde olman çok iyi gelecek sana biraz dinlenme vaktidir bebişler gelmeden önce hem plasenta da yükselir iyice 🤗 iki senedir iş artı bu bebiş çabası yorulmuştuk bak biraz güzel şeylerle meşgul olursun bebişlerine odaklanırsın 🙏🏻💙
Aynen kuzum, ınsallah bu sürec de saglıcakla ve cabucak gecer 🤲🏻
Bu arada Sen proluton vuruluyor muydun, bugun onu bırak dedı doktorum, hersey yolunda bi sıkıntı olursa baslarız dedı

Ins canim benim ya ins ilk gun baya vardi sanci sonra iki gun cikmadi cok ve sukur ins cikmazda suan 😊 aminnn ins gorurum cok tesekkur ederim canim 🥰💚
Rica ederim canim ayni yollardan gecince sana yazayim dedim sancilari kontrol altina alabiliyolar ki benim gunlerce yuksek olmayan duzenli sancim vardi ona ragmen. Eminim ki sen sorunsuz tamamlayacaksin sureci 🤗

Aynen kuzum, ınsallah bu sürec de saglıcakla ve cabucak gecer 🤲🏻
Bu arada Sen proluton vuruluyor muydun, bugun onu bırak dedı doktorum, hersey yolunda bi sıkıntı olursa baslarız dedı
Yok canım ben ondan hiç vurulmadım hep günde 1 adet progestan hapla devam ettim şimdiye kadar. Ama herkes vuruldu hemen hemen burada. Onu bırakıp hapla mı devam ediceksin? Belki de plasenta iyice yukarı çıktı ondan bıraktırdı sana artık gerek yok diye ☺️

Yok canım ben ondan hiç vurulmadım hep günde 1 adet progestan hapla devam ettim şimdiye kadar. Ama herkes vuruldu hemen hemen burada. Onu bırakıp hapla mı devam ediceksin? Belki de plasenta iyice yukarı çıktı ondan bıraktırdı sana artık gerek yok diye ☺️
Progestan gunde ıkı kere 200lukten alıyorum, tüp bebeklerın hepsı vuruldu sanırım, bıraktırdı valla 1 tane kaldı ıgnem dedım, bırakalım dedı, pazartesi onu da vurulacak son kez, bebısler yukarı cıkıyor evet, gobek delıgıme yakın bı yerden baktı bu sefer, oncelerı baya asagıdan bakıyordu

Progestan gunde ıkı kere 200lukten alıyorum, tüp bebeklerın hepsı vuruldu sanırım, bıraktırdı valla 1 tane kaldı ıgnem dedım, bırakalım dedı, pazartesi onu da vurulacak son kez, bebısler yukarı cıkıyor evet, gobek delıgıme yakın bı yerden baktı bu sefer, oncelerı baya asagıdan bakıyordu
Yaa maşşallah göbeğin çıkmaya başladı dimi artık 🤗💙

Back