Odalar baya geniş güzel burada ben de düşük olunca yatmıştım oradan biliyorum. Doğumhane falan hepsini gördüm. İnşallah bu sefer bebişlerimle görücem
Çok iyi yapmışsınız ek paketi canım doktorun da anlayışlı olması güzel kimisi nasılsa özele geliyor ben niye uğraşayım diyor. Benim kendi tamamlayıcı sigortamda doğum yoktu mesela ama yönetici pozisyonundan dolayı eşimin şirketi kendisine eşine ve çocuklarına kapsamlı özel sigorta yapıyor. İçinde böyle annelik teminatı olunca ek bir şey yapmadık zaten çok masraf çıkmıyor dediğin gibi makul geldi bana da.
Normal doğum imkansıza yakın geliyor bana da ama ikisi de baş geliş olursa ve bir mucize eseri 37leri görürsek neden olmasın deneyebilirim
Riske atma konusu şartlara bağlı tamamen zaten doktorlar da riske atmaz normal doğumun da bebişler için çok avantajı var keşke olabilse
3 litre içmişimdir en az o zamanlar arada çok açık çay süt meyve suyu da içiyordum. Ben hep çok içmeye çalışıyorum ama hep elimin altında oluyor. Zaten günde 8 tane hap içince mecburen su içip duruyorum
Bir yudum suyla içmem hiçbir zaman hapları bol suyla içerim